Om Vidar Daatland

Vidar er grunnleggeren av Serienytt som han startet i 2011. Han er også seniorrådgiver ved Høyskolen Kristiania. Vidar har hatt en allsidig karriere som inkluderer journalistikk, konsulentarbeid, webutvikling, militærtjeneste og redaktøransvar. 16 års frivillig arbeid i idretten rangerer han høyest. Strømmebransjen har han fulgt tett i over et tiår og han har intervjuet mange bransjefolk og skuespillere.

Vidar er utdannet spesialist innen sambands- og informasjonssystemer i forsvaret, og er utdannet i medie- og interaksjonsdesign ved Universitet i Bergen.

Vidar jobber også som karriereveileder for Høyskolen Kristiania.
Jason Priestley i London. Foto: Serienytt
Vidar intervjuer Jason Priestley

InnsiktIntervjuer
Vidars samtaler med bransjefolk

Åpenhjertig Tobias Santelmann: – Jeg verner om det. Fordi det er mitt.

Tobias Santelmann snakker om åpenhet, relasjonsbygging og den vanskelige første samtalen.

Vidars favorittserier

Justified

Marshall Raylan Givens går uortodoks til verks når kriminelle skal fakkes, noe som gir sjefene hodebry.

Breaking Bad

Breaking Bad er en lovprist serie, hvor både serien og dens skuespillere har vunnet en rekke velfortjente priser. Når kjemilæreren Walter White får vite av legen at han skal dø, bestemmer han seg for å gjøre det han må for at familien er økonomisk sikret og går fra lovlydig borger til kriminell.

Parks and Recreation

Satireserien med en haug av humortalent både foran og bak kamera, serien sparket også i gang karrieren til Chris Pratt (Guardians of The Galaxy).

The Mandalorian

Handlingen i The Mandalorian foregår i Star Wars-universet i tiden etter Imperiets fall og før fremveksten av "First Order". Vi følger en ensom dusørjeger i de ytre delene av galaksen.