Vi tok en prat med Hjem til Jul-skuespillerne Stian Blipp og Hermann Sabado om den nye sesongen, innspillingsutfordringer og en eventuell tredje sesong.

Jeg møtte alle Hjem til jul-skuespillerne første gang i fjor, før premieren av første sesong. Det var en hektisk og trivelig affære i Oslo. Blipp og Sandmann-intervjuet er tidenes mest leste her i Serienytt, det var ikke tvil om at interessen var stor for den nye serien. Det har også vist seg å være den mest sette serien på Netflix i Norge, i følge strømmetjenesten.

Mye har skjedd siden den gang, koronasituasjonen stengte ned produksjonen og det var lenge uklart om serien ville nå sin tiltenkte julepremiere. Det kunststykket klarte de og det var en gylden anledning til å ta opp tråden igjen med Stian Blipp. Et hyggelig nytt bekjentskap ble Hermann Sabado, som i år spiller nykommer Knut.

Intervjuet ble gjort via web 3. desember i år, jeg hadde fått sett hele serien i forkant under fortusetning at jeg ikke snakket med noen om den (mine tanker om sesongen finner du her). De to ble dermed de første jeg kunne ta samtalen med. Intervju via web er er blitt den nye normen under restriksjonene, som jo har sine ulemper. En fordel er at det hele ble filmet, slik at vi enklere kan dele hele intervjuet med dere eminente lesere. Tema:

  • Stian Blipps utvidede rolle i sesong 2
  • Hermann Sabadoss rollefigur.
  • Innspilling i koronatider.
  • Temaene ensomhet og omstilling.
  • Innovasjon og nytenking som følge av pandemien.
  • Hjem til jul sesong 3?
  • Johannes valg, og hvordan andre sesong endte opp.
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer