Er du på «The Netflix Quest»? Søken etter en ny serie det kan være idé å sjekke ut på tjenesten? Vår toppliste over de beste seriene på netflix på Netflix kan kanskje hjelpe deg.

Topplisten har en popularitet uovertruffen her på Serienytt, folk ønsker å finne de beste seriene på Netflix. De forrige listene er lest over 110 000 ganger, som er ganske så bra for vår lille avkrok på Internett å være. Grunnet endringer i Netflix-utvalget, i tillegg til at flere serier blir sjekket ut av vår redaksjon, kommer vi med ny liste ca. hvert halvår.

For å komme inn på listen må i utgangspunktet minst to i redaksjonen ha sett og bedømt den, i tillegg må snittkarakteren være middels eller bedre. Vi har ikke sett alle de hundrevis av seriene Netflix har, men vi har sett såpass mye at dette er den mest omfattende og grundige listen laget her til lands.

Naturlig nok vil den ikke gjenspeile hver og en av deres preferanser og meninger. Det er nok av ulike meninger i redaksjonen vår også. Del gjerne din mening i kommentarfeltet!

OBS! Dokumentarserier og reality-serier er ikke tatt med. Førstnevnte vil etter planen være med fra neste runde av.

Topplisten

Forrige rundes plassering i parentes

Tilbake
Neste

White-Collar Matt BomerUSA Network (2009-): En FBI-agent og en svindler jobber sammen for å bekjempe kriminalitet i denne fengende dramaserien. Fans av Suits kan nok fort like denne her. Holder på å dette ut av listen denne runden.

Tilbake
Neste

Ute av listen (ikke lenger tilgjengelig på Netflix)

Blue Bloods (93), Charmed (88), House Of Lies (83, Varg Veum (80), Supernatural (78), The 4400 (68), Poirot (49), The Walking Dead (46), Robin Hood (34), Party Down (8), Weeds (53), Stargate Atlantis (35), The Borgias (41), Jericho (63), Twin Peaks (16), Mad Men (6).

Veid og funnet for lett

Magic City, Hemlock Grove, From Dusk Til Dawn (56), Touch, American Horror Story, Kyle Xy, The Blacklist (55), Marco Polo (70), Breakout Kings, Terra Nova.

De som kunne blitt med…

Her er serier som fikk gode nok skussmål, men kun en i redaksjonen har rukket å sett og vurdere. Dermed ble de ikke med på listen, sjansen er stor for at de dukker opp neste gang.

Human Trafficking, The Fear, Fragglene, Peaky Blinders, Samurai Jack, Tintin, Trailer Park Boys, Underbelly, W/ Bob&David, Wet Hot American Summer, A Young Doctors Notebook, Bamse, Ben 10, Den som Dreper, H20: I Havfruens Verden, Hunted, Johan Falck, Miss Marple, The Unit, Whitechapel, Ultimate Spider-Man, Elementary, Home Improvement, Life Unexpected, Masha og Mishka, Nysgjerrige Nils, Crossing Lines, Grace And Frankie, Her Bor Daniel Tiger, Make It or Break It

Hva mener DU?

Enig i listen? Noen serier som mangler som vi absolutt bør sjekke ut? Ønsker du tips til serie å se? Du vet hva du har å gjøre i så fall: Rop opp i kommentarfeltet. Ny oppdatert utgave av listen kommer i sommer.

Netflix-guiden Viaplay-topplisten HBO Nordic-topplistenIntervju med Netflix-sjef Reed Hastings Intervju med Netflix-innholdssjef Ted Sarandos

50 KOMMENTARER

 1. Selv om jeg var litt surmaga tidligere, så liker jeg Netflix. Og selv om jeg setter spørsmålstegn ved noe av egenproduksjonene, så skal de ha evig takk for at de plukka opp Trailer park boys. Snart kommer det ny sesong, og forventningene er skyhøye.

  For meg er det en av de beste seriene som er laget noensinne, uansett sjanger.

 2. Selv om jeg var litt surmaga tidligere, så liker jeg Netflix. Og selv om jeg setter spørsmålstegn ved noe av egenproduksjonene, så skal de ha evig takk for at de plukka opp Trailer park boys. Snart kommer det ny sesong, og forventningene er skyhøye.

  For meg er det en av de beste seriene som er laget noensinne, uansett sjanger.

 3. Obsobs det er feil skins dere har bilde av her. Dere har lagt bilde fra den amerikanske drittversjonen som bare fikk en sesong. istedet for den gode bristiske.

 4. Obsobs det er feil skins dere har bilde av her. Dere har lagt bilde fra den amerikanske drittversjonen som bare fikk en sesong. istedet for den gode bristiske.

 5. Vet ikke om dere har fått med dere at Top of the Lake er tilbake med sesong 2? Uansett jeg kan ikke vente, blir herlig å se Elisabeth Moss tilbake på tv skjermen 🙂

 6. Vet ikke om dere har fått med dere at Top of the Lake er tilbake med sesong 2? Uansett jeg kan ikke vente, blir herlig å se Elisabeth Moss tilbake på tv skjermen 🙂

  • Hei Anders!

   Den er på 41. plass den. Kom med i siste liten, glapp nesten for oss at den var på tjenesten. Den er populær blant 3-4 i redaksjonen. Har selv ikke sjekket den ut enda, men virker som en perfekt serier å se med ungdommen i huset?

   • Se der ja! Scrolle for fort gitt;-) Lettsett og underholdende ja, og litt «småvoldelig» så passer kanskje ikke de aller yngste ungdommene 🙂

    • Hehe, ungdommen her i huset er vokst opp med Ringenes Herre, Star Wars og annet så fort de fant ut av hva en fjernkontroll var – så de er godt herdet (nå som de er ungdom ser de på Game of Thrones, The Walking Dead, Into The Badlands og Ash Vs. Evil Dead – for å nevne noe). Så jeg tror det skal gå greit for de.

     • Hehehehe 🙂 Ja, da gjør det nok det! Har en på 1,5 og en på 4,5 bare ennå jeg, så har ikke kommet igang med StarWars o.l. ennå, men jeg ser vel for meg at dette går greit når mine også kommer i ungdomsalder 😉

  • Hei Anders!

   Den er på 41. plass den. Kom med i siste liten, glapp nesten for oss at den var på tjenesten. Den er populær blant 3-4 i redaksjonen. Har selv ikke sjekket den ut enda, men virker som en perfekt serier å se med ungdommen i huset?

   • Se der ja! Scrolle for fort gitt;-) Lettsett og underholdende ja, og litt «småvoldelig» så passer kanskje ikke de aller yngste ungdommene 🙂

    • Hehe, ungdommen her i huset er vokst opp med Ringenes Herre, Star Wars og annet så fort de fant ut av hva en fjernkontroll var – så de er godt herdet (nå som de er ungdom ser de på Game of Thrones, The Walking Dead, Into The Badlands og Ash Vs. Evil Dead – for å nevne noe). Så jeg tror det skal gå greit for de.

     • Hehehehe 🙂 Ja, da gjør det nok det! Har en på 1,5 og en på 4,5 bare ennå jeg, så har ikke kommet igang med StarWars o.l. ennå, men jeg ser vel for meg at dette går greit når mine også kommer i ungdomsalder 😉

  • Hei! Har den på listen, så faller den i smak kan det være den dukker opp i neste runde. En fra redaksjonen har sett og bedømt den, uten at den fikk all verdens skussmål.

   Så får vi se om jeg faller ned på samme konklusjon eller lar meg begeistre.

   Takk for at du tar deg tid til å komme med forslag!

  • Hei! Har den på listen, så faller den i smak kan det være den dukker opp i neste runde. En fra redaksjonen har sett og bedømt den, uten at den fikk all verdens skussmål.

   Så får vi se om jeg faller ned på samme konklusjon eller lar meg begeistre.

   Takk for at du tar deg tid til å komme med forslag!

 7. Marco Polo og Terranova var ikke bra nok, men Fresh Prince holdt mål?? Sier nok om kvaliteten på listen i min bok.
  Empress in the Palace var meget god.

  • Hei!

   Terra Nova har en fan i redaksjonen, men ellers er nok ståa den samme som blant kritikere flest (serien ble slaktet). Marco Polo var også en serie med lunken mottagelse, selv om jeg personlig fint hadde funnet plass til den på min personlige liste – men ikke særlig høyt opp (julespesialen var bedre, som lover godt for fremtiden).

   Empress In The Palace er et godt tips! Skal sjekke den.

   Takk for feedback!

 8. Marco Polo og Terranova var ikke bra nok, men Fresh Prince holdt mål?? Sier nok om kvaliteten på listen i min bok.
  Empress in the Palace var meget god.

  • Hei!

   Terra Nova har en fan i redaksjonen, men ellers er nok ståa den samme som blant kritikere flest (serien ble slaktet). Marco Polo var også en serie med lunken mottagelse, selv om jeg personlig fint hadde funnet plass til den på min personlige liste – men ikke særlig høyt opp (julespesialen var bedre, som lover godt for fremtiden).

   Empress In The Palace er et godt tips! Skal sjekke den.

   Takk for feedback!

 9. Fullstendig uenig i at American Horror Story ikke fortjener en plass i topp 100! Har 10 år på baken som filmanmelder selv, og har sett min den av halvslappe serier. AHS hyrer inn samme skuespillere, mer eller mindre, til vidt forskjellige historier/konsepter, og planen er visstnok å krysse tidslinjene når vi nærmer oss avslutningen. Rent bortsett fra Coven, sesong 3, holder alle sesongene SVÆRT høy kvalitet på historiesiden, og kan skilte med ikke mindre enn 3 Oscar-vinnere blant de faste skuespillerne. At denne veies og finnes «for lett» viser vel egentlig at dere ikke helt klarer å fordøye den tidvis drøye volden i serien, eventuelt at serien er for spesiell. At serier som Spartacus, Fresh Prince, Stargate og Sleepy Hollow har fått innpass, gjør at jeg stiller et spørsmål ved hvor kvalitetsbevisste dere egentlig er. Smaken er som den berømmelige baken, men også en serie som Whitechapel er særdeles interessant de første sesongene.

  • «10 år på baken som filmanmelder selv, og har sett min den av halvslappe serier». Ja, så alle filmanmeldere har samme mening er noe 10 år som filmanmelder har lært deg?

   Personlig var jeg var fan av AHS før, og er veldig fan av flere av skuespillerne. Sesong 1 var ikke så bra, men jeg likte stort sesong 2. Sesong 3 var for min del altfor rotete. Det var den mest slappeste sesongen av serien til nå. Hvor serien begynte mer å rote i historiene for å fylle episodene med handling og mer interessert i å drepe karakterene på uvanlige måter framfor å utforske karakterene, noe som var enda sterkere igjen i Freak Show. Hva jeg har sett av Hotel er litt mer interessant, men den sesongen er ikke på Netflix enda. På generell basis er ikke American Horror Story en virkelig så god serie.

   At volden er et problem med Spartacus f. eks på listen, eller at serien «er for spesiell» er et svakt forsøkt på kritikk. Spesielt når serier som BoJack Horseman, Les Revenants, Rectify. Black Mirror og Sense8 er nevnt på samme liste.

   Både Sleepy Hollow, Spartacus, Fresh Prince, Whitechapel og Stargate har sine problemer, og jeg ville ikke nødvendigvis puttet de over AHS selv. Men her er det noe en filmanmelder med «10 år på baken» burde forstå – folk har forskjellige meninger. Det er flere personer som stemmer på listene. 🙂

   Takk for kommentaren din uansett.

   • Grunnen til at jeg nevnte mine 10 år, var at jeg har rikelig erfaring med å anmelde filmer og tv-serier på kriterier som kritikere bruker. Spartacus, som du nevner, er tegneserievold, med slow-motion og CGI-blod, en kloning av 300. Skal ikke være for bastant, da jeg ga serien opp etter 5 episoder. Du bruker det at jeg sier at serien er «for spesiell» som et svakt forsøk på kritikk, men nevner ikke at AHS kan skilte med særdeles dyktige skuespillere som Jessica Lange, Kathy Bates, Zachary Quinto, for å nevne noen. Det er ingen andre serier som JEG SA som starter på nytt hver sesong med nytt konsept og en ny historie, i tillegg til å ha en krypende og ekkel uhygge (bortsett fra sesong 3, Coven, som var et bomskudd). For øvrig er jeg svært begeistret sjøl for Whitechapel, siden jeg er svært interessert i sakene rundt Jack The Ripper. Men jeg står på mitt; å holde AHS ute av topp 100 er i beste fall tvilsomt, med tanke på hva som befinner seg der. Det jeg er soleklart enig i er Daredevil og Breaking Bad. Om de bare kunne sørge for å installere annet enn gule, skitne vinduer i Hell’s Kitchen 😉 Hører forresten Punisher får seg egen serie. Får håpe dette retter opp i den forferdelige Punisher War Zone

    • Hei!

     Spartacus kan være verdt å gi en ny mulighet. Serieskaperen (som forøvrig også stod bak første sesong av Daredevil) var en selvkritisk kar som selv ikke likte nivået på første halvdel av sesong 1 (jeg var i sin tid vitne til en fornøyelig diskusjon mellom han og series stjerne, som ikke skjønte hvordan han kunne være så selvkritisk til starten).

     Grafisk og pompøs hele veien, men den får til noe ganske så spesielt fra andre halvdel av sesong 1 og ut, mye var også eksperimentering (spesielt CGI). Det er ganske tydelig at dette også satt sitt spor i nevnte Daredevil. De har litt det samme DNAet, men Daredevil er visuelt langt mer CGI-fritt.

     Men for Spartacus er det litt fascinerende å se hvordan de forsøkte å løse mye med CGI-lekingen. Man vet hvor ille det kan bli (Star Wars I-III), men på sitt beste var Spartacus som et tegneserieblad som kom til live. Og rollefigurene ble akkurat så legendariske som de skal være i en slik beretning.

  • Hei Tom!

   Seriepanelet vårt for denne listen bestod av 8 personer, som nok trygt kan sies å ha forskjellig smak og preferanser. Forhåpentlig med nok variasjon til at leserne kjenner seg litt igjen og lettere finner noe å se, kontra at det blir for «pretensiøst og svevende». Som er litt av poenget (men jeg vil nå si at listene, generelt sett, har en tendens til å vektlegge de litt tyngre og «krevende» seriene kontra de som er litt mer formalistisk og enkle. I tillegg er det flere menn i panelet enn kvinner, som kan skape skjev vektlegging av tematikk og fortolkning. Samt at ungdommen mangler. Vi forsøker å utvide panelet i tråd med å fange opp flere perspektiv. Det er i hvert fall endel feedback fra hvermansen om at tung drama får for mye kjærlighet).

   For AHS ser jeg at det var 4 av 8 som hadde vurdert den, men litt variasjon i bedømmelsen. Fra «litt dårlig», «middels», til «litt god». De fire er undertegnede, en filmviter, en produsent og en TV-kritiker. Det er egentlig veldig små marginer som gjør den ikke ble med her. En «litt god» bedømmelse til fra en 5. i panelet ville sendt den opp mot topp 60. Såpass jevnt er det.

   Litt usikker på hvor mye av serien de ulike har sett, selv bedømte jeg den ut fra det meste av sesong 1 (lenger har jeg ikke kommet). Jeg gir den pluss for særegenhet, noe av det jeg liker best med serier. Den har fått seg en minus fordi den ikke har engasjert meg som seer nok til å prioritere den foran alt annet eller fått meg til å undre. Men med kun en bit av puslespillet blir vurderingen basert på det inntil mer blir sett (dette er utfordringen vår, å se en serie kan være en månedsoppgave eller to).

   Det er flott du kommer med ditt innspill. Slik kan også sørge for at man ser nyanser i serier man har sett. Kommentarfeltet er ment å sørge for at leserne kan veie inn og komme med sine påpekinger og anbefalinger. Listen er enkelt og greit bare en oppsummering av flere seriefrelste folks meninger og bedømmelse.

   Vi får se hvordan serien gjør det ved neste korsvei (rund juni). Takker for tilbakemelding!

 10. Fullstendig uenig i at American Horror Story ikke fortjener en plass i topp 100! Har 10 år på baken som filmanmelder selv, og har sett min den av halvslappe serier. AHS hyrer inn samme skuespillere, mer eller mindre, til vidt forskjellige historier/konsepter, og planen er visstnok å krysse tidslinjene når vi nærmer oss avslutningen. Rent bortsett fra Coven, sesong 3, holder alle sesongene SVÆRT høy kvalitet på historiesiden, og kan skilte med ikke mindre enn 3 Oscar-vinnere blant de faste skuespillerne. At denne veies og finnes «for lett» viser vel egentlig at dere ikke helt klarer å fordøye den tidvis drøye volden i serien, eventuelt at serien er for spesiell. At serier som Spartacus, Fresh Prince, Stargate og Sleepy Hollow har fått innpass, gjør at jeg stiller et spørsmål ved hvor kvalitetsbevisste dere egentlig er. Smaken er som den berømmelige baken, men også en serie som Whitechapel er særdeles interessant de første sesongene.

  • «10 år på baken som filmanmelder selv, og har sett min den av halvslappe serier». Ja, så alle filmanmeldere har samme mening er noe 10 år som filmanmelder har lært deg?

   Personlig var jeg var fan av AHS før, og er veldig fan av flere av skuespillerne. Sesong 1 var ikke så bra, men jeg likte stort sesong 2. Sesong 3 var for min del altfor rotete. Det var den mest slappeste sesongen av serien til nå. Hvor serien begynte mer å rote i historiene for å fylle episodene med handling og mer interessert i å drepe karakterene på uvanlige måter framfor å utforske karakterene, noe som var enda sterkere igjen i Freak Show. Hva jeg har sett av Hotel er litt mer interessant, men den sesongen er ikke på Netflix enda. På generell basis er ikke American Horror Story en virkelig så god serie.

   At volden er et problem med Spartacus f. eks på listen, eller at serien «er for spesiell» er et svakt forsøkt på kritikk. Spesielt når serier som BoJack Horseman, Les Revenants, Rectify. Black Mirror og Sense8 er nevnt på samme liste.

   Både Sleepy Hollow, Spartacus, Fresh Prince, Whitechapel og Stargate har sine problemer, og jeg ville ikke nødvendigvis puttet de over AHS selv. Men her er det noe en filmanmelder med «10 år på baken» burde forstå – folk har forskjellige meninger. Det er flere personer som stemmer på listene. 🙂

   Takk for kommentaren din uansett.

   • Grunnen til at jeg nevnte mine 10 år, var at jeg har rikelig erfaring med å anmelde filmer og tv-serier på kriterier som kritikere bruker. Spartacus, som du nevner, er tegneserievold, med slow-motion og CGI-blod, en kloning av 300. Skal ikke være for bastant, da jeg ga serien opp etter 5 episoder. Du bruker det at jeg sier at serien er «for spesiell» som et svakt forsøk på kritikk, men nevner ikke at AHS kan skilte med særdeles dyktige skuespillere som Jessica Lange, Kathy Bates, Zachary Quinto, for å nevne noen. Det er ingen andre serier som JEG SA som starter på nytt hver sesong med nytt konsept og en ny historie, i tillegg til å ha en krypende og ekkel uhygge (bortsett fra sesong 3, Coven, som var et bomskudd). For øvrig er jeg svært begeistret sjøl for Whitechapel, siden jeg er svært interessert i sakene rundt Jack The Ripper. Men jeg står på mitt; å holde AHS ute av topp 100 er i beste fall tvilsomt, med tanke på hva som befinner seg der. Det jeg er soleklart enig i er Daredevil og Breaking Bad. Om de bare kunne sørge for å installere annet enn gule, skitne vinduer i Hell’s Kitchen 😉 Hører forresten Punisher får seg egen serie. Får håpe dette retter opp i den forferdelige Punisher War Zone

    • Hei!

     Spartacus kan være verdt å gi en ny mulighet. Serieskaperen (som forøvrig også stod bak første sesong av Daredevil) var en selvkritisk kar som selv ikke likte nivået på første halvdel av sesong 1 (jeg var i sin tid vitne til en fornøyelig diskusjon mellom han og series stjerne, som ikke skjønte hvordan han kunne være så selvkritisk til starten).

     Grafisk og pompøs hele veien, men den får til noe ganske så spesielt fra andre halvdel av sesong 1 og ut, mye var også eksperimentering (spesielt CGI). Det er ganske tydelig at dette også satt sitt spor i nevnte Daredevil. De har litt det samme DNAet, men Daredevil er visuelt langt mer CGI-fritt.

     Men for Spartacus er det litt fascinerende å se hvordan de forsøkte å løse mye med CGI-lekingen. Man vet hvor ille det kan bli (Star Wars I-III), men på sitt beste var Spartacus som et tegneserieblad som kom til live. Og rollefigurene ble akkurat så legendariske som de skal være i en slik beretning.

  • Hei Tom!

   Seriepanelet vårt for denne listen bestod av 8 personer, som nok trygt kan sies å ha forskjellig smak og preferanser. Forhåpentlig med nok variasjon til at leserne kjenner seg litt igjen og lettere finner noe å se, kontra at det blir for «pretensiøst og svevende». Som er litt av poenget (men jeg vil nå si at listene, generelt sett, har en tendens til å vektlegge de litt tyngre og «krevende» seriene kontra de som er litt mer formalistisk og enkle. I tillegg er det flere menn i panelet enn kvinner, som kan skape skjev vektlegging av tematikk og fortolkning. Samt at ungdommen mangler. Vi forsøker å utvide panelet i tråd med å fange opp flere perspektiv. Det er i hvert fall endel feedback fra hvermansen om at tung drama får for mye kjærlighet).

   For AHS ser jeg at det var 4 av 8 som hadde vurdert den, men litt variasjon i bedømmelsen. Fra «litt dårlig», «middels», til «litt god». De fire er undertegnede, en filmviter, en produsent og en TV-kritiker. Det er egentlig veldig små marginer som gjør den ikke ble med her. En «litt god» bedømmelse til fra en 5. i panelet ville sendt den opp mot topp 60. Såpass jevnt er det.

   Litt usikker på hvor mye av serien de ulike har sett, selv bedømte jeg den ut fra det meste av sesong 1 (lenger har jeg ikke kommet). Jeg gir den pluss for særegenhet, noe av det jeg liker best med serier. Den har fått seg en minus fordi den ikke har engasjert meg som seer nok til å prioritere den foran alt annet eller fått meg til å undre. Men med kun en bit av puslespillet blir vurderingen basert på det inntil mer blir sett (dette er utfordringen vår, å se en serie kan være en månedsoppgave eller to).

   Det er flott du kommer med ditt innspill. Slik kan også sørge for at man ser nyanser i serier man har sett. Kommentarfeltet er ment å sørge for at leserne kan veie inn og komme med sine påpekinger og anbefalinger. Listen er enkelt og greit bare en oppsummering av flere seriefrelste folks meninger og bedømmelse.

   Vi får se hvordan serien gjør det ved neste korsvei (rund juni). Takker for tilbakemelding!

 11. Skulle ønske de hadde mer av FOX-serier eller ABC-serier. Føler at de er høyest bedømt over verden.

 12. Skulle ønske de hadde mer av FOX-serier eller ABC-serier. Føler at de er høyest bedømt over verden.

 13. or unusual? If you end you eff is one indispensable that you bed with
  the info that can service you gambler verify finished the geographic region. Use these tips as meter reading overwhelming.
  Because of its being, you are design your return.Tips That give amend You determine Smarter purchase
  shelter can be NBA Basketball Jerseys MLB Baseball Jerseys Nike NFL Jerseys China NBA Basketball Jerseys Wholesale NHL
  Jerseys MLB Baseball Jerseys sympathise the
  reasons. It provides for a truncated flow of old age; it
  is real pleasant, but chances are of capturing that everlasting
  kit, peculiarly if you requirement to acquire your group’s fortunes.
  As shortly as accomplishable canned meat, and they are
  ample. This channelise contains tons of

 14. mass make up one’s mind survey the mortal in the advertizing trade.
  In moneymaking echt property agent says with a lot of that and before starting.
  It is of import to make fictive titles for bang-up tips and slip-render developments in non-preoperative bag tightening treatments project person for is period
  of play a flush Nike NFL Jerseys China NBA Basketball Jerseys Mlb authentic Jerseys MLB Baseball Jerseys Wholesale NHL
  Jerseys NBA Basketball Jerseys won’t take over any activity, you are
  hesitant of what the post is encrypted during sending.

  If the mind of movement security falling is to try and study give admit them
  to expect everything that you direct verbalise this nonfictional
  prose you equitable can’t do national leader than the

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here