Er du på «The Netflix Quest»? Søken etter en ny serie det kan være idé å sjekke ut på tjenesten? Vår toppliste over de beste seriene på netflix på Netflix kan kanskje hjelpe deg.

Topplisten har en popularitet uovertruffen her på Serienytt, folk ønsker å finne de beste seriene på Netflix. De forrige listene er lest over 110 000 ganger, som er ganske så bra for vår lille avkrok på Internettt å være. Grunnet endringer i Netflix-utvalget, i tillegg til at flere serier blir sjekket ut av vår redaksjon, kommer vi med ny liste ca. hvert halvår.

For å komme inn på listen må i utgangspunktet minst to i redaksjonen ha sett og bedømt den, i tillegg må snittkarakteren være middels eller bedre. Vi har ikke sett alle de hundrevis av seriene Netflix har, men vi har sett såpass mye at dette er den mest omfattende og grundige listen laget her til lands.

Naturlig nok vil den ikke gjenspeile hver og en av deres preferanser og meninger. Det er nok av ulike meninger i redaksjonen vår også. Del gjerne din mening i kommentarfeltet!

OBS! Dokumentarserier og reality-serier er ikke tatt med. Førstnevnte vil etter planen være med fra neste runde av.

Topplisten

Forrige rundes plassering i parentes

Tilbake
Neste

White-Collar Matt BomerUSA Network (2009-): En FBI-agent og en svindler jobber sammen for å bekjempe kriminalitet i denne fengende dramaserien. Fans av Suits kan nok fort like denne her. Holder på å dette ut av listen denne runden.

Tilbake
Neste

Ute av listen (ikke lenger tilgjengelig på Netflix)

Blue Bloods (93), Charmed (88), House Of Lies (83, Varg Veum (80), Supernatural (78), The 4400 (68), Poirot (49), The Walking Dead (46), Robin Hood (34), Party Down (8), Weeds (53), Stargate Atlantis (35), The Borgias (41), Jericho (63), Twin Peaks (16), Mad Men (6).

Veid og funnet for lett

Magic City, Hemlock Grove, From Dusk Til Dawn (56), Touch, American Horror Story, Kyle Xy, The Blacklist (55), Marco Polo (70), Breakout Kings, Terra Nova.

De som kunne blitt med…

Her er serier som fikk gode nok skussmål, men kun en i redaksjonen har rukket å sett og vurdere. Dermed ble de ikke med på listen, sjansen er stor for at de dukker opp neste gang.

Human Trafficking, The Fear, Fragglene, Peaky Blinders, Samurai Jack, Tintin, Trailer Park Boys, Underbelly, W/ Bob&David, Wet Hot American Summer, A Young Doctors Notebook, Bamse, Ben 10, Den som Dreper, H20: I Havfruens Verden, Hunted, Johan Falck, Miss Marple, The Unit, Whitechapel, Ultimate Spider-Man, Elementary, Home Improvement, Life Unexpected, Masha og Mishka, Nysgjerrige Nils, Crossing Lines, Grace And Frankie, Her Bor Daniel Tiger, Make It or Break It

Hva mener DU?

Enig i listen? Noen serier som mangler som vi absolutt bør sjekke ut? Ønsker du tips til serie å se? Du vet hva du har å gjøre i så fall: Rop opp i kommentarfeltet. Ny oppdatert utgave av listen kommer i sommer.

Netflix-guiden Viaplay-topplisten HBO Nordic-topplistenIntervju med Netflix-sjef Reed Hastings Intervju med Netflix-innholdssjef Ted Sarandos