Grønt lys for Arrow og The Flash-spinoffen Legends of Tomorrow

Annonse

Siden sist vi skrev om utviklingen og castingene rundt Arrow og The Flash-spinoffen på The CW har prosjektet nå blitt annonsert til serie. Spinoffen får navnet Legends of Tomorrow.

Serien har en rekke Arrow og The Flash-karakterer med seg, i tillegg til noe nye karakterer basert på tegneseriene til DC Comics. Det ryktes at de nye også introduseres i sesongfinalen av The Flash neste uke i USA på kanalen.

Brandon Routh gjentar rollen som Ray Palmer/The Atom fra Arrow i en av hovedrollene i spinoffen. Med seg har han med seg Victor Garber som The Flash-karakteren Dr. Martin Stein, som den ene halvdelen av Firestorm. Dominic Purcell (Prison Break) vil gjenta rollen som Mick Rory/Heat Wave fra The Flash med Wentworth Miller, som spiller Leonard Snart/Captain Cold. Også Caity Lotz fra Arrow vil ha en rolle, men den er foreløpig ukjent etter hva som skjedde med karakteren hennes på Arrow. Av nye fjes vil Arthur Darvill (Doctor Who, Broadchurch) ha en sentral rolle i serien sammen med nykommeren Ciara Renée og Franz Drameh (Edge of Tomorrow).

The CW slapp litt om handlingen til Legends of Tomorrow: 

«Når helter alene ikke er nok…trenger verden legender. Å ha sett fremtiden, vil en desperat prøve å forhindre at fremtiden skjer. Tidsreisende røffe Rip Hunter (Darvill) får oppgaven å samle en uforenlig gruppe av både helter og skurker for å konfrontere en ustoppelig trussel – en plan som ikke bare setter planeten på spill, men hele tiden selv. Kan dette spraglete teamet slå denne udødelige trusselen ulikt noe de noen gang har møtt?»

Av de nye karakterene beskrives Rip som en rufsete tidsreisende superhelt, som skjuler det å være ansvarlig for historien bak en fasade av sjarm og vett. Ettersom tidsreising allerede er introdusert i The Flash vil dette være en måte å utvide dette på i spinoffen uten å ta i bruk Barry Allen (Grant Gustin) eller noen andre fra serien, kanskje også forklarer hvorfor Lotz kanskje returnerer som Sara Lance.

Rip Hunter Arthur Darvill The Flash Arrow
Rip Hunter og Arthur Darvill. Foto: DC Comics/ITV

En annen karakter bekreftet til spinoffen er Kendra Saunders/Hawkgirl (Renée). Saunders er en ung kvinne som nettopp har begynt å lære at hun har blitt gjenfødt over flere århundre. Når hun blir provosert får vi se hennes krigerske personlighet manifestere seg, sammen med hennes vinger som vokser ut av ryggen hennes.

Ciara Renée HawkGirl The Flash Arrow
Ciara Renée er klar for rollen som Hawkgirl.

Drameh skal spille karakteren Jay Jackson, en tidligere idrettsutøver på High School som fikk karrieren ødelagt av en skade. Når jobber han som en bilmekaniker, og har en overraskende tilknytning til S.T.A.R. Labs.

Arrow og The Flash-produsentene Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg og Sarah Schechter står bak serien.

Legends of Tomorrow var tidligere siktet for premiere i starten av 2016 på The CW. Kanalen har ikke annonsert enda når serien vil bli sendt i 2015-2016 sesongen, eller antall episoder.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X