NBC har i dag annonsert at tredje sesong av Hannibal blir seriens siste sesong.

NBC has allowed us to craft a television series that no other broadcast network would have dared, and kept us on the air for three seasons despite Cancellation Bear Chow ratings and images that would have shredded the eyeballs of lesser Standards & Practices enforcers. Jen Salke and her team have been fantastic partners and creatively supportive beyond measure.

HANNIBAL is finishing his last course at NBC’s table this summer, but a hungry cannibal can always dine again. And personally, I look forward to my next meal with NBC.”, sa serieskaper Bryan Fuller i en uttalelse sammen med NBC.

Hvorvidt dette virkelig blir slutten for Hannibal er usikkert. Fuller har tidligere uttalt at det er muligheter for at serien kan ende andre steder. Han har også startet med SaveHannibal-hashtagen på Twitter, i tillegg til at han uttalt at en «sulten kannibal kan alltids spise igjen».

CIJqkWFWoAAWs1L

Buzzfeed har også fått ord fra produsent Martha De Laurentiis som gjentar det på Twitter om at serien kan være på vei et annet sted, «When reached by BuzzFeed News, Hannibal’s executive producer Martha De Laurentiis confirmed that the show’s producers will try to revive it elsewhere«.

Tidligere har det vært klare hint til at både Amazon og Netflix har vært interessert i å ta serien videre, skulle NBC ta steget i å kansellere serien.

Annonse

NBC sin avtale med Gaumont Television International, gjør Hannibal billig å produsere. Noe som er en stor grunn til at serien har vært på lufta nok til 3 sesonger, men NBC har kommet til det punktet der seertallene er for lave selv for NBC. Gaumont Television International er såpass ferskt produksjonselskap at de også vil gå langt for å utvide livet til serien. Det er ikke bare Netflix og Amazon som kan få god nytte ut av serien. En liten obskur amerikansk kabel-tv kanal kan poppe fram i mengden på grunn av en serie som Hannibal, uansett om serien utenfor sitt navn er veldig lite kommersiell.

Så hvem kan ta over serien? Jeg håper Netflix går kraftig til tak, med den andre Gaumont Television International-serien Hemlock Grove på vei vekk i år fra Netflix kan de forsette sitt samarbeid med streamingtjenesten igjennom Hannibal.

Det er kanskje bare jeg som håper for mye kanskje.

Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Dr Manhattan
Dr Manhattan
5 år siden

Her kommer vel Netflix til dekket bord?

Dr Manhattan
Dr Manhattan
5 år siden

Her kommer vel Netflix til dekket bord?