Planer om Prison Break-oppfølger bekreftet

Annonse

Fox har i dag bekreftet at kanelen er i full gang med tilbakomsten for Prison Break. En 10-episoders miniserie er tenkt å premiere i 2016, selv om det ikke er gitt endelig klarsignal. Dette kommer på tampen av suksessen med 24: Live Another Day og de kommende 6 episodene The X-Files.

Det var tidligere i år at ryktene om seriens gjenoppliving fikk vind i seilene. Med tanke på hvor populær serien er blant flere av dere lesere, blir nok dette godt mottatt.

Begge brødrene, spilt av Wentworh Miller og Dominic Prucell, vil returnere, sa styreleder og CEO Gary Newman under torsdagens presentasjon for tv-kanelen Fox under Television Critics Association summer press tour i Beverly Hills. Også Robert Knepper, som spiller T-Bag, er bekreftet.

Newmans kollega Dana Walden la også til mer. «Jeg ville beskrevet det som en oppfølger. Den plukker opp karakterene flere år etter vi forlot dem i den siste sesongen. Brødrene vil være tilbake. Jeg tror ikke produsent Paul Scheuring vet hvor han skal over den 10-episoders lange historien, men han vil uten tvil adressere noen spørsmål som ble reist i slutten av serien».

Ignorerer rollefigurs død i TV-filmen

I tv-filmen Prison Break: The Finale Break døde Millers rollefigur, noe Newman sa ville bli «ignorert». Noe som fikk Walden til å nyansere hvordan sjefsprodusent Paul Scheuring kom til å takle den hendelsen. «Jeg tror ikke han kommer til å fullstendig ignorere det om skjedde i filmen […] Du vil få et tilfredsstilende svar på hvorfor karakterene fortsatt er i live.[…] han kommer ikke til å se bort fra filmen».

Paul Scheuring har etter Prison Break skapt den kortvarige serien Zero Hour, som ble kansellert etter noen få episoder. Han skrev også episoder av miniserien Klondike i 2014. Han var ikke involvert i Prison Breaks siste sesong og det ble nevnt at han nå fikk anledning til å fortelle historien han ønsket for karakterene han skapte.

Både Miller og Prucell, som ble kjente igjennom rollene som Michael og Lincoln på serien, spiller for tiden sammen i kommende serien Legends of Tomorrow, som får premiere i 2016. Det er en spinoff av Arrow og The Flash, hvor de to spiller skurkene Captain Cold og Heat Wave etter å ha dukket opp i sesong 1 av The Flash.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X