Annonse

Dette er ikke bekreftet, så la det hele være spekulering enn så lenge: I følge TVLine har Fox gått virkelig originalt til verks og vurderer å bringe tilbake en av deres mest populære serier.

Joda, det der var sarkasme. X-files, Heroes, Twin Peaks, Coach og Full House er alle på vei tilbake, om dette skulle vise seg å stemme er det bare fortsettelse av en stadig mer vanlig trend. Fra før har vi også fått gjensyn med nakkeknekkerspesialist Jack Bauer i 24. Bare for å nevne noen.

Les også: Fox utvikler ny runde med 24 uten Jack Bauer i hovedrollen

Nå er det Prison Break som kan få et begrenset antall episoder. Serien, som gikk fra 2005-2009, ble en litt overraskende hit etter en knallgod første sesong (la oss ikke snakke for mye om de påfølgende sesongene). Den ble avsluttet med en film.

Hvordan det hele er tenkt å fungere er et åpent spørsmål. Scofield-brødrene må da være lei av å bryte ut av fengsel? For en av de må man jo også bryte ut av gravplassen, om vi da ikke ble lurt trill rundt av filmens slutt.

Annonse

I tillegg er de to skuespillerne Wentworth Miller og Dominic Purcell travelt opptatt med sin nye serie Legends Of Tomorrow, hvor de gjentar rollene de hadde i superheltserien The Flash. Men i januar avslørte Miller at han håper at serien vender tilbake, så alt er vel mulig.

Om de får det til er det nok ventet at den blir en suksess. Prison Break har i årene etter vært populær på strømmetjenesten Netflix og det er nok ikke uten grunn at et gjensyn vurderes. Det er ikke lett å bryte gjennom med nye serier med den enorme mengden serier vi nå opplever. Da er gamle merkevarenavn gode å ha.

Ungdommen her i huset elsket nå Prison Break da den ble binget tidligere i år. Den har tydeligvis en appell hos mange selv 6 år etter den tok slutt.

Hva sier du? ønsker du å se mer av Lincoln-brødrene? 

Annonse