Søndag 18. januar premierer hit-serien The Flash på MAX, du kan vente deg lekende action, humor, et komplisert mysterium og flere kjente ansikter utover sesongen.

Serien etablerte seg som The CWs mest populære serie på amerikansk fjernsyn i høst og har vært lokomotivet som ga kanalen sitt beste TV-år. De har fra før serier som Arrow og The Vampire Diaries i porteføljen sin, men det meste handler om den lynkjappe nykommeren sin.

Noe av det kuleste dere kan vente dere er alle kjentfolkene i ulike gjesteroller. For mens seriens hovedpersoner for det meste er nye og ukjente folk som Grant Gustin (Barry Allen/Flash), Candice Patton, Carlos Valdes og Danielle Panabaker – med semikjente Tom Cavanagh (Ed, Scrubs) og Jesse L. Martin (Law & Order) for å gi det litt pondus så er det gjesterollene som får seerne til å gå «er han med!». Her er de du kan vente deg:

Luke Skywalker. Ok, han heter riktignok Mark Hamill, men det er lyssverdsvingeren vi alle forbinder med den en gang så lovende skuespilleren. Etter Star Wars ble han for det meste kjent for å ha den fantastiske stemmen til Jokeren i ulike spill og serier. Han spilte også The Trickster i 90-talls utgaven av The Flash. En rolle han nok en gang spiller i denne versjonen. Det er kjekt han fant tid, siden det sikkert blir mye PR-arbeid med sitt comeback i de kommende Star Wars-filmene. Han dukker opp mot slutten av sesongen. Slik så han ut på 90-tallet:

Trickster FlashHan der karen som spilte 90-talls Flash. John Wesley Shipp spilte The Flash i 90-tallsversjonen av serien, som også gikk på TV her hjemme. Han spiller superheltens far i en håndfull episoder. Som nesten får man til å undres om dette er en oppfølger, siden både han og Mark Hamill er med. Om ikke det var nok dukker også Amanda Pays opp, også hun spiller en med samme navn som i originalen: Dr. McGee.

Robert Knepper The FlashPrison Break-stjernene Wentworth Miller (Michael Scofield), Dominic Prucell (Lincoln Burrows) og Robert Knepper («T-Bag»). Skaperne av The Flash og Arrow elsker Prison Break-skuespillerne og her får du se flere av dem gjenforent. Knepper gjentar rollen som The Clock King som han også hadde i Arrow (hvor også Peter Stormare hadde en gjesterolle). Miller og Prucell spiller henholdsvis Captain Cold og Heatwave, to av heltens erkefiender.

Flash ArrowStephen Arnell som Arrow. Det skulle bare mangle siden de deler univers, og han er med både i første episode og en senere episode hvor de to ender opp i kamp mot hverandre. Også Emily Bett Rickards (Felicity) og David Ramsey (Diggle) fra Arrow dukker opp.

Clancy Brown dukker opp som en general i episode 5. Veteranskuespilleren har spilt i Shawshank Redemption, Starhip Troopers og Highlander.

Annonse

Robbie Amell. Han er mest kjent for Scooby Doo-filmene og hovedrollen i den kortlevde serien The Tomorrow People. Han inntar en mystisk og ganske het rolle vi ikke skal avsløre mer om her. Kan også nevnes at Pyton List, også hun fra Tomorrow People (samt kortlevde FlashForward og gjesterolle i Mad Men) dukker opp. Hun spiller Golden Glider, søsteren til Millers rollefigur.

Liam McIntyre. Han ble for alvor kjent etter at han overtok rollen som Spartacus etter den tragiske bortgangen til Andy Whitfield. Han dukker opp i andre halvdel av sesong 1 som Mark Whardon, også kjent som Weather Wizard. Nok en av superheltens fiender. Artig nok spiller Manu Bennet (Crixus i Spartacus) og Nick Tarabay (Ashur) i broderserien Arrow. Kanskje de tre også ender opp i samme scene en gang?

spartacus

Om du lurer på selve serien: Handlingen er kort fortalt at Barry Allen, en ung åstedsgransker, ender etter et uhell på STAR Labs opp med å få overnaturlige krefter. Noe som endelig kan hjelpe han med å finne ut hvem som drepte hans mor for flere år siden, hvor faren ble urettmessig fenglset for drapet.

The Flash premierer søndag 20:30 på MAX.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer