Mens FOX bringer tilbake 24 fra gravplassen har nå NBC bestemt seg for å bringe Hereos tilbake i 2015.

Nostalgi er en ting, å tenkte utafor boksen er en annen ting, og du har NBCs latterlige dårlige plan til å bringe tilbake Heroes som en miniserie for å bli sendt neste år.

http://www.youtube.com/watch?v=xXUjpHHfTLY

Prosjektet heter Heroes: Reborn, og vil være en 13-episoders historie og miniserie. NBC utelukker ikke at karakterer fra Heroes returnerer for «event-serien». Lite overraskende nyhet, Tim Kring som åpenbart ikke kunne håndtere serien er tilbake for å styre og lage miniserien.

file_185649_0_Tim_Kring
Serieskaper Tim Kring tilbake for Heroes: Reborn. Foto: NBC

Yes, den fyren som sparket ut en haug av produsenter som Jeph Loeb (som er nå er en av de ansvarlige bak alt Marvel på TV-skjermen) og Jesse Alexander. Sistnevnte som nå jobber sammen med Bryan Fuller på Hannibal. Fuller som også var produsent på Heroes (manusprodusent bak seriens kanskje beste episode, «The Company Man» fra sesong 1) ble også trolig sparket fra serien når han returnerte til serien i sesong 3, eller valgte å gå på grunn av Kring.

Annonse

Det er forståelig for en kanal som NBC som sliter i seertallene å kunne prøvd ut dette, for dette er også et kjent merkevare som NBC kanskje kan tjene noe på. Men dette føles langt ifra riktig, eller et godt valg. Spesielt med Kring involvert, den mannen som så tydelig dro ned serien i grus ikke bare kreativt. Heroes derimot er annerledes enn 24. Det er mye mer noe som folk ble lei av, og det var mye mer en serie hvor hardcore-fansen begynte å hate serien enn 24. Dette før det hele var over i sesong 4.

En av grunnene til at Heroes fungerte før ting gikk mer og mer ut i elendigheten var på grunn av folk som Loeb, Fuller og Alexander gjorde historien mye mer omfattende og utformet fremtiden i historien. Før Kring skrev seriens første sesongfinale til å ha et klimaks hvor en fyr banker opp en annen fyr med et parkeringsmeter. Etter dette var det var klart hvordan Kring, som ikke hadde noe kjennskap til superhelt-historier som gjorde serien frisk og innoverende i utgangspunktet, dro hele greia ned i grava. Seriøst, trengte vi en historie om hvordan Claire kanskje kunne være lesbisk når serien tidligere overkjørte med historier rundt karakteren så de fleste ble lei karakteren?

Heroes: Reborn kunne fungert med en ny forfatter og mann eller kvinne bak fortsettelsen, men å kjøre på med Kring er kreativt sett en elendig måte å prøve å reboote Heroes på. Er det noe Marvel har vist så er det at det er en stor apetitt for superhelter, men Heroes: Reborn virker bare som en elendig tanke.

Er du glad for at Heroes kommer tilbake i en miniserie, eller synes du serien burde forblitt i graven? 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Vidar Daatland
6 år siden

Jeg er evig optimist og drømmer om Heroes-retur hvor serien er så god som den var på sitt beste. Men det er litt av en grøft den må klare å karre seg ut av 🙂

Vidar Daatland
6 år siden

Jeg er evig optimist og drømmer om Heroes-retur hvor serien er så god som den var på sitt beste. Men det er litt av en grøft den må klare å karre seg ut av 🙂