I min daglige runde med nyhetslesing ute på nettet måtte jeg ta et halvt sekund og tenke over om det var 1. april. Jeg er litt treg av meg av og til, det er ikke som om været utenfor minner noe som helst om sommer.

Nyheten som fikk meg til å stusse var overskriften «Bones and Sleepy Hollow crossover coming next season» hos ew.com. Hva i alle dager?

Nå er jeg ikke en iherdig seer av noen av de to seriene, men har da fått med meg nok til å vite at de faller i to ulike kategorier. For sist jeg sjekket er det ikke hodeløse ryttere og andre fantasi-elementer som Seeley Booth og Temperance Brennan etterforsker hver uke i Bones. Det kunne ikke falle meg inn at de to befinner seg i samme univers.

Det stopper ikke Fox fra å mikse sammen seriene over to episoder mot slutten av kommende sesong. De sendes etterhverandre på amerikansk fjernsyn og her blir det en handling som foregår over to episoder, en i hver av seriene.

Selvfølgelig er dette et grep som gjøres for å få litt flere seere, spesielt for Sleepy Hollow som sliter på den fronten. Det er gjort veldig ofte tidligere, gjerne med noen artige resultat. Men som regel mellom serier som ligner på hverandre i stil og tone. Eksempelvis King Of Queens og Everybody Loves Raymond. Det eneste som minner om like bisarr crossover som dette var mellom CSI og Two And A Half Men, men det var heller subtil måte å gjøre det på i det tilfellet.

Annonse

Jevnt over er «multivers» en pågående trend på amerikansk fjernsyn, ledet an av Disney/Marvels superheltunivers som består av et dusin filmer og en håndfull serier.

Spørsmålet fans stiller seg nÅ: Hvordan skal de løse dette på en troverdig måte?

Hva sier dere Bones og Sleepy Hollow fans? Er dette noe dere ønsker å se?

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer