Etter noen uker uten noe bekreftet har Netflix i dag annonsert at britiske Black Mirror vil returnere via streamingtjenesten med en tredje sesong på 12 episoder.

Black Mirror er en sci-fi antologi-serie som har vært både tankevekkende og utfordrende spesielt rundt teknologi i det 21. århundre. Hver episode har vært enkeltstående med egne historier, karakterer og skuespillere i hver episode.

Skapt av Charlie Brooker har serien ganske tilfeldig vært i nyhetene den siste tiden på grunn av rykter rundt statsminister David Cameron og en gris noe som er ganske relevant til hva som oppsto i den første episoden av serien.

Annonse

Charlie Booker og Annabel Jones, som produserte de syv første episodene av serien, vil fortsette i produksjonsrollen når de nye episodene skal lages. Produksjonen av Black Mirror er planlagt å starte i utgangen av 2015, med en mulighet for premiere i utgangen av 2016.

Kjente navn er Emmy-vinner Jon Hamm (Mad Men), Rory Kinnear (Penny Dreadful), Toby Kebbell (Dawn of The Planet of The Apes), Hayley Atwell (Agent Carter), Jodie Whittaker (Broadchurch), Tuppence Middleton (Sense8) og Domhall Gleeson (Star Wars: A Force Awakens, Ex Machina) som har hatt roller i de 7 episodene av serien.

Det er ikke informert om Netflix her hjemme vil gjøre de tidligere episodene tilgjengelig.

Ved siden av Black Mirror har Netflix det britiske periodedramaet The Crown på vei, med premiere i 2016. Black Mirror sesong 3 og The Crown vil være av de første britiske seriene produsert av Netflix.

 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
3 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Dr Manhattan
Dr Manhattan
4 år siden

Newsflash: De to første sesongene er på norsk ‘Flix NÅH!

Dr Manhattan
Dr Manhattan
4 år siden

Newsflash: De to første sesongene er på norsk ‘Flix NÅH!