Dette kommer på Viaplay i juli 2019

Actionserien SEAL Team og superheltfilmen Venom står på Viaplay-menyen for juli 2019. Her finner du oversikten over alt som kommer.

Atlanta, House og The Good Fight

I sommermåneden byr Viaplay på endel serier og sesonger som alt er vist hos andre aktører. Dette er ikke unormalt for en strømmetjeneste, da det gjerne kjøpes rettigheter til å vise serier til senere vinduer enn rundt premieren. Men hva gjør det om du er kunde og enda ikke har fått de med deg?

Annonse
The Good Fight
The Good Fight sendes først på HBO Nordic, men eldre sesonger vises nå på Viaplay. Foto: CBS All Access

Av slike serier er kritikerroste The Good Fight (2 sesonger) og sesong 2 av Atlanta blant serier vi her i Serienytt trygt kan anbefale. Hele serien av klassikeren House kommer også på Viaplay.

Bones og Angel-stjerne i ny actionserie

Det er også noen nye serier som er nye for det norske publikum, selv om de hadde premiere internasjonalt for en tid siden. SEAL Team, med Bones-stjernen David Boreanaz i hovedrollen, kommer 19. juli og Bite Club 5. juli. Andre nye serier er Into the Dark og Paris etc.

På filmfronten er det i sedvanlig stil noen større og mindre kjente filmer som gikk på kino i 2017 og 2018, som superheltfilmen Venom, actionfilmen The Equalizer 2 og skrekkfilmen Slenderman.

Venom, spilt av Tom Hardy. Foto: Sony.
Venom, spilt av Tom Hardy. Foto: Sony.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Serie- og sesongpremièrer

Filmpremièrer

Øvrige serier

Her er oversikten over serier som er ny på Viaplay, men som fra før er vist på annen kanal eller tjeneste.

Øvrige filmer

Om forfatter

Redaksjonen
Redaksjonenhttps://serienytt.no
Serienytt-redaksjonen har servert informasjon om strømming, TV-serier og bransjenyheter siden 2011.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom