De beste nye seriene i 2024 (IMDb)

Hva er årets beste nye TV-serie i 2024? IMDb-brukernes dom er til god hjelp for seriefrelste der ute på jakt etter nye seriefavoritter. Serienytt gir deg topplisten.

Vår oversikt oppdateres fortløpende. Sjekk også ut 2023-listen for flere serietips.

Annonse
  • Vi snevrer inn, så kun serier med over 7.5 i snitt i databasene til IMDB blir inkludert.
  • Vår oversikt viser deg også hvor du kan se seriene i Norge.
  • Du finner ytterligere informasjon inne på seriesidene (klikk på serienavnet).

Vi tar utgangspunkt i serier som har internasjonal premiere i 2023. Det betyr at noen serier som kommer på norske TV-kanaler og strømming først i 2024 derfor vil mangle her, selv om de kan ha hatt premiere i andre land før den tid. Sjekk også ut oversikten vår over premieredatoer hvis du vil ha serietips fra andre år.


De beste nye seriene fra 2024:

Shōgun

Disney+
Drama, Eventyr, Miniserie
9.2

Når et mystisk europeisk skip blir funnet strandet i en nærliggende fiskelandsby, oppdager Lord Yoshii Toranaga hemmeligheter som kunne tippe maktbalansen og ødelegge hans fiender.

Ninja Kamui

SkyShowtime
Action, Animasjon, Krim
8.6

Tidligere ninja Joe Higan blir overfalt av leiemordere som søker blodig hevn mot ham og hans familie for deres svik, etter å ha flyktet fra sin klan og rømt til det rurale Amerika.

Dee & Friends in Oz

Netflix
Animasjon, Eventyr, Komedie
8.5

En ung jente ved navn Dee oppdager et fantastisk magisk land kalt Oz, hvor hun møter nye venner og blir utfordret til å redde dagen, og redde Oz!

One Day

Netflix
Drama
8.2

Vi følger Emma og Dexter, som vi møter som universitetsstudenter, før vi får et årlig glimt inn i livene deres den 15. juli hvert år i løpet av de neste to tiårene.

A Shop For Killers

Disney+
Action, Drama
8.1

Actiondrama om en niese som mistet foreldrene sine og vokste opp i hendene på en onkel som driver et kjøpesenter. Hun står overfor en ny virkelighet etter hennes onkels plutselige død.

Ted

SkyShowtime
Komedie, Miniserie
8.0

I 1993 lever den bevisste teddybjørnen Ted sammen med familien til eieren sin, John Bennett, som ønsket at han skulle bli levende.

Boy Swallows Universe

Netflix
Drama, Krim
8.0

Denne australske ungdomsserien følger en ung gutt ved navn Eli Bell når hans ungdom og uskyld møter den brutale virkeligheten av voksenlivet og den virkelige verden.

Marry My Husband

Prime Video
Drama, Romanse
7.9

En historie om Ji-won, en kvinne med begrenset tid, som vender tilbake til 10 år siden og drømmer om hevn etter å ha blitt drept av mannen sin som hadde et forhold til hennes beste venninne.

Captivating the King

Drama, Animasjon, Periodedrama
7.9

Et verk som omhandler den grusomme kjærlighetshistorien til kong Yi In, som er i en politisk krise og kjemper for tronen, og Kang Hee-soo, en hemmelig agent som nærmer seg Yi In for hevn.

Hazbin Hotel

Animasjon, Komedie, Krim
7.8

I et forsøk på å finne et ikke-voldelig alternativ for å redusere overbefolkningen i Helvete, åpner Lucifers datter et rehabiliteringshotell som tilbyr en gruppe demoner som ikke passer inn en sjanse til frelse.

The Brothers Sun

Netflix
Action, Drama, Komedie
7.6

Etter den mystiske attentatet på sin kriminelle sjefsfar i Taipei, må Charles «Chairleg» Sun reise til Los Angeles for å beskytte moren sin, Eileen, og den naive yngre broren, Bruce.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom