De beste seriene på Strim ifølge IMDb-brukerne (2023)

Strim samler HBO Max, SkyShowtime, Britbox, TV 2 Play og Viaplay i ett abonnement. Det gir et omfattende seriebibliotek som teller nærmere 700 serier. Vi hjelper deg å finne de beste seriene.Strømmetjeneste fra RiksTV

Strim ble lansert i 2018 og driftes av RiksTV, tjenesten samler en rekke TV-kanaler og strømmetjenester i abonnementene Strim mye og Strim mest . (Strømmetjenestene er ikke inkludert i den billigste pakken Strim litt).

Annonse

Du kan sjekke ut oversikt over de ulike Strim-pakkene i vår oversikt. Det kan også gjøre det litt enklere å holde orden på seriehverdagen å ha et sted å søke gjennom hundrevis serier på Strim.


Anbefalinger basert på IMDb-snitt

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Det skal en del til å nå et snitt på over 8. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

Deadwood. Foto: HBO
Klassikeren Deadwood er blant de høyest rangerte seriene på IMDb. Foto: HBO

Vi har lignende oversikter for øvrige strømmetjenester, som gjør det enklere å få oversikt og sammenligne tilbudet på de ulike tjenestene.

Nå er ikke høyt snitt garanti for at du kommer til å like serien, men det gir bedre odds.


De høyest rangerte Strim-seriene på IMDB

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt. Du finner mer informasjon om de ulike seriene inne på seriesiden.

Oversikten inneholder sponsede lenker. Vi tar forbehold om at feil kan forekomme.

Band of Brothers

HBO Max, Netflix, Strim
Action, Drama
9.4

Amerikansk krigsdrama, hvor vi følger soldatene i det berømte Easy Company, under 2. verdenskrig, med spesielt fokus på offiser Richard Winters (spilt av Damian Lewis). En prisbelønt serie, fra HBO.

Chernobyl

HBO Max, Strim
Drama, Miniserie
9.4

Chernobyl er en dramatisering av en av tidenes største menneskeskapte katastrofer, og forteller historien om de modige mennene og kvinnene som ofret ALT i forsøket på å redde Europa fra en utenkelig ulykke.

Avatar: The Last Airbender

Allente, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Action, Animasjon, Barn
9.3

Aang må redde verden fra ildnasjonen, og samtidig ta et oppgjør med sin fiende, ildherskeren Ozai. Serien er kjent for kompleks historiefortelling, karakterutvikling og tematikk som politikk, krig, kultur og spirituell utvikling.Ansett som tidenes beste animerte TVserie.

The Wire

HBO Max, Strim
Drama, Krim
9.3

Ansett av mange som verdens beste TV-serie. En gripende, engasjerende og tankevekkende dramaserie om Baltimores etterforskere og kriminelle underverden, som håndterer vanskelige samfunnsspørsmål med humor og nervepirrende stil.

Game Of Thrones

HBO Max, Strim
Action, Drama, Fantasy, Spenning
9.2

De største og sterkeste husene i Westeros bryter ut i en kamp om tronen, samtidig som en trussel nærmer seg, så stor at denne kampen vil blekne i forhold. Dette er serien som for alvor bragte fantasysjangeren ut i lyset i moderne tid. En av tidenes mest populære og spektakulære serier.

Rick and Morty

HBO Max, Strim
Animasjon, Komedie
9.2

Absurd komedie som utfordrer grenser. I serien følger vi den helsprø og kyniske professoren Rick som drar på eventyr sammen med sitt naive og godhjertede barnebarn Morty.

The Sopranos

HBO Max, Strim
Drama, Spenning
9.2

Multi emmy-vinnende og prisvinnende dramaserie om en mafiaboss som får problemer med angstanfall. I hans forsøk på å fikse seg selv begynner han i hemmelighet å gå til en psykolog, men alt maset, stresset og dramaet som kommer med jobben som mafiaboss gjør at angstanfallene kommer hyppigere jo mer han prøver å klamre seg til tronen.

Sherlock

Prime Video, HBO Max, Strim
Drama, Krim, Spenning, Thriller
9.1

Mesterdetektiven Sherlock Holmes blir her servert i en moderne utgave. Serien er kjent for sin spennende plott, intelligent skriving og strålende skuespill. Hver episode er som en mini-film, full av intriger, gåter og uventede vendinger.

Only Fools and Horses

BritBox, Strim, TV 2 Play
Komedie
9.0

Serien forteller historien om to brødre, Del Boy og Rodney, i slummen Peckham i Sør-London og deres drømmer om å skyte gullfuglen.

The Office US

Allente, Prime Video, HBO Max, Netflix, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Komedie
9.0

Velig morsom amerikansk satireserie om livet på et kontor, hvor hverdagen består av barnslige spøker, egotisme og kjedsomhet. Basert på den britiske suksess-serien.

Friends

HBO Max, Strim
Komedie, Romanse
8.9

Komiserie, kjent som Venner for livet i Norge, om en vennegjeng i New York som på komisk vis lever seg gjennom dagene sammen. Friends er en av tidenes mest suksessfulle serier.

Fargo

Allente, C More, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Drama, Krim
8.9

Antalogiserie satt til universet fra den kritikerroste Fargo-filmen.

True Detective

HBO Max, Strim
Drama, Antalogiserie, Krim, Spenning, Thriller
8.9

Amerikansk antalogiserie som hver sesong handler om nye etterforskere, et nytt mysterium og satt til en ny by. Sesongene har til felles at de utforsker samfunnets mørkere sider.

Peaky Blinders

Netflix, Strim, TV 2 Play
Action, Drama, Spenning, Periodedrama
8.8

Vi følger en gjeng gangstere med et jerngrep over gatene i Birmingham, i årene etter 1. verdenskrig. En saftig serie med noen av nåtidens beste skuespillere.

The Last of Us

HBO Max, Strim
Action, Drama, Eventyr
8.8

The Last of Us er en TV-serie basert på det populære videospillet med samme navn, hvor vi følger Joel og Ellie gjennom en postapokalyptisk verden. Serien utforsker temaer som overlevelse, tap og håp, med en gripende historie og sterke karakterer. Den har fanget oppmerksomheten og hjertene til både spillets fans og nye seere.

Twin Peaks

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.8

Den lille småbyen Twin Peaks rystes når den unge Laura Palmers lik blir funnet. FBI-agent Dale Cooper ankommer byen for å etterforske, og resultatet er en av USAs mest bejublede og særegne serier gjennom tidene.

1883

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama, Western, Periodedrama
8.8

Forløper til TV-serien Yellowstone. Vi følger Dutton-familiens ferd gjennom Amerika på jakt etter et landområde å slå seg ned på. 

Gomorrah

Allente, HBO Max
Drama, Spenning
8.7

Italiensk krimserie basert på Roberto Savianos kritikerroste bok ved samme navn. En rå og realistisk skildring av mafiaen i Napoli, og konsekvensene dette har på det napolitanske samfunnet.

Curb Your Enthusiasm

HBO Max, Strim
Komedie
8.7

Seinfeld-skaper Larry David hvilte ikke på sine laurbær etter at serien ble avsluttet og resultatet ble denne geniale improvisasjonskomedien, hvor vi følger hans tilsynelatende gode liv.

Oz

Allente, HBO Max, Strim
Drama, Krim, Thriller
8.7

Før The Sopranos, med sine hauger av seere og priser, var det fengselsserien Oz som virkelig satte høy standard for HBO og banet vei for den ene suksesserien etter den andre.

South Park

Allente, Strim, Viaplay
Animasjon, Komedie
8.7

En av de mest provoserende og morsomme seriene som finnes per dags dato. South Park har i en årrekke servert et kyniske, nådeløst og treffende skråblikk på samfunnet vi lever i. Ingen er trygge.

Umbre

HBO Max, Strim
Drama, Krim, Thriller
8.7

I familens øyne er Relu Oncescu den perfekte far og ektemann. Men hans kone og to barn vet ikke at deres *alminnelige drosjesjåfør’ også jobber som innkrever for den lokale mafiabossen Capitanu’. Capitanu’ vet heller ikke om familien hans, og Relu har alt under kontroll. Men når først én tråd løsner er det ikke lenge før alt rakner. Hver dag blir hemmelighetene mer og mer overveldende, og løgnene kommer for en dag, en etter en etter en…

It’s a Sin

HBO Max, Strim
Drama, Komedie, Periodedrama
8.7

Den femdelte serien er satt fra 1981 til 1991 i London, og skildrer livene til fem homofile gutter som jobber seg gjennom den krevende tiden som var HIV / AIDS-krisen i Storbritannia.

Rome

HBO Max, Strim
Action, Drama, Periodedrama
8.7

Satt til siste del av Romerrikets glansdager, utforskes det både storslåtte og vanlige livet til to soldater.

Om forfatter

Redaksjonen
Redaksjonenhttps://serienytt.no
Serienytt-redaksjonen har servert informasjon om strømming, TV-serier og bransjenyheter siden 2011.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom