De nye Apple TV+-seriene (2024)

Apple TV+ har i løpet av få år bygget seg opp et solid seriebibliotek med primært amerikansk kvalitetsdrama. Tjenesten har spesialisert seg på storproduksjoner, ofte med store stjerner i hovedrollene, og blitt kjent for kvalitet over kvantitet av sine seere. Den trenden fortsetter i 2024.

I Serienytts oversikt, som oppdateres ukentlig, legger vi fortløpende til serier som antas å bli lansert i 2024. Du kan også sortere oversikten og klikke deg inn på seriesidene for å få enda mer informasjon.

Annonse

Hva du kan sortere på:

  • IMDb-karakter
  • Land
  • Sjanger

Vi anbefaler også å sjekke ut premierekalenderen for Apple TV+, oversikten over serier på Apple TV+ og Apple TV+-topplisten.


De nye Apple TV+-seriene (2024)

Endringer og feil kan forekomme.

Bad Monkey

Drama, Krim
0

En ex-etterforsker finner en avkuttet hånd, som drar ham inn i en verden av grådighet og korrupsjon som ødelegger Florida. Og ja, det er en ape med. 

Before

Drama, Miniserie
0.0

En nylig enke barnepsykolog møter sin neste klient, som virker å være tilknyttet på en eller annen måte til hans fortid.

Camp Snoopy

Animasjon, Barn
0.0

Etter å ha oppdaget at troppen deres er i fare for å bli oppløst, legger Snoopy og Beagle-speiderne ut på et eventyr i det fri for å tjene sine fortjenestemerker.

Constellation

Apple TV+
Drama, Science Fiction, Thriller
7.0

Jo vender tilbake til jorden etter en katastrofe i rommet og oppdager at det mangler brikker i livet hennes, så hun setter seg fore å avsløre sannheten om de skjulte hemmelighetene ved romreiser og gjenvinne det hun har mistet.

Criminal Record

Apple TV+
Drama, Krim, Thriller
7.2

Med en kriminell fortid kan du forvente noen uforutsette vendinger når to London-baserte detektiver blir tvunget til å gjenoppta en gammel drapssak etter å ha mottatt et anonymt telefonsamtale.

Dark Matter

Apple TV+
Drama, Science Fiction
0.0

Familiemannen Jason Dessen blir bortført til en annen verden der livet hans ikke er hans eget. Reisen hans hjem tar ham gjennom verdener han aldri kunne ha forestilt seg.

Disclaimer

Drama, Thriller
0.0

Følger Catherine Ravenscroft, en fjernsynsdokumentar journalist hvis arbeid har vært bygget på å avsløre overtredelser av lenge respekterte institusjoner.

Franklin

Drama, Miniserie
0.0

Explores the story of one of the greatest gambles of Franklin’s career. At age 70, Franklin outmaneuvered British spies and French informers while engineering the Franco-American alliance of 1778.

Land of Women

Komedie
0.0

Det følger Gala når livet hennes blir snudd på hodet etter at mannen hennes impliserer familien i økonomiske uregelmessigheter, og hun blir tvunget til å flykte fra byen.

Manhunt

Drama, Thriller
0.0

Konsekvensene av den første amerikanske presidentens attentat og kampen for å bevare og beskytte idealene som var grunnlaget for Lincolns gjenoppbyggingsplaner.

Palm Royale

Drama, Komedie
0

Historien om en kvinne som rekonstruerer sin identitet på 1960-tallet etter å ha blitt avvist av sin mann og hele sitt sosiale miljø.

Presumed Innocent

Drama, Miniserie
0.0

Den forteller historien om et grusomt drap som snur opp ned på Chicago-anklagemyndighetens kontor når en av deres egne mistenkes for forbrytelsen.

Sinking Spring

Drama

Følger langvarige venner og lovbrytere som later som DEA-agenter for å rane et hus på landet, men ender opp med å utilsiktet avsløre og avdekke den største skjulte narkotikakorridoren på den østlige kysten.

Sugar

Drama, Science Fiction
0.0

En gåtefull privatdetektiv sliter med personlige demoner mens han etterforsker forsvinningen av en Hollywood-produsents kjære barnebarn.

Sunny

Komedie
0.0

Livet til en amerikansk kvinne som bor i Kyoto, Japan, blir snudd på hodet når mannen hennes og sønnen forsvinner i en mystisk flyulykke.

The Big Cigar

Drama, Miniserie
0.0

Følger Huey P. Newtons liv. Han rømte til Cuba for å unngå tiltale for drap med hjelp fra Bert Schneider, Hollywood-produsenten bak Easy Rider.

The New Look

Apple TV+
Drama, Periodedrama
7.2

Utforsker oppgangen til motedesigneren Christian Dior, idet han avsetter Coco Chanel og hjelper med å gjenopplive sjel og liv i verden med sitt ikoniske avtrykk av skjønnhet og innflytelse.

Time Bandits

Drama, Fantasy, Eventyr
0.0

Television-tilpasning av Terry Gilliams film fra 1981, Time Bandits, som handler om en ung gutt som oppdager et tidsreiseportal på rommet sitt.

Om forfatter

Redaksjonen
Redaksjonenhttps://serienytt.no
Serienytt-redaksjonen har servert informasjon om strømming, TV-serier og bransjenyheter siden 2011.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom