De nye Netflix-seriene (2024)

Netflix har i løpet av et tiår gått fra en håndfull nye serier i året, til over 100 nye serier i 2023. Hva tallet lander på i 2024 er ikke lett å spå, det blir nok et høyt nok antall til å gjøre det krevende nok å få oversikt. Spesielt etter at streiken utsatte mange serier og filmer, som dermed ble flyttet til 2024.

I Serienytts oversikt, som oppdateres ukentlig, legger vi fortløpende til serier som antas å bli lansert i 2024. Du kan også sortere oversikten og klikke deg inn på seriesidene for å få enda mer informasjon.

Annonse

Hva du kan sortere på:

  • Se IMDB-karakteren
  • Sorter på land og sjanger

Vi anbefaler også å sjekke ut premierekalenderen for Netflix, oversikten over serier på Netflix og Netflix-topplisten.


De nye Netflix-seriene (2024)

1992

Drama
0

En butikkeier må redde sin sønn fra en sint folkemengde under opprøret i L.A. i 1992 etter dommen i Rodney King-saken.

3 Body Problem

Drama, Fantasy, Science Fiction
0.0

Historien om menneskets første kontakt med en utenomjordisk sivilisasjon. Serien er basert på den kritikerroste science fiction-bokserien The Three-Body Problem av Liu Cixins. 

A Man In Full

Drama
0

Serien følger en eiendomsmoguls kamp for å opprettholde sin status mens Atlantas forretnings- og politiske interesser prøver å kapitalisere på hans konkurs og påfølgende fall fra nåde i byens høyere samfunn.

Accidente

Drama
0

En tragisk ulykke endrer radikalt livene til tre familier, og utløser en forferdelig spiral av skyld, bitterhet og vold, som vil lede dem til å utforske de ytterste grensene av smerte, utholdenhet og barmhjertighet.

Baby Bandito

Netflix
Drama, Thriller
6.8

Han heter Kevin Tapia. Men i Europa er han kjent som «Il Baby Bandito». Dette er historien om skateren som gjennomførte århundrets kupp i Chile.

Baby Reindeer

Drama, Thriller
0

Basert på den populære enmannsforestillingen fra 2019 av Richard Gadd, forteller Baby Reindeer den gripende sanne historien om Gadds bisarre forhold til sin kvinnelige forfølger, og hvordan det påvirker ham ved å tvinge ham til å konfrontere en dyp, lenge begravet traume inni seg selv.

Black Doves

Drama, Thriller
0

Handlingen sentrerer rundt den kvikke politikerkonen Helen, som i årevis har skjult sin hemmelige identitet som spion og gitt ektemannens hemmeligheter til den skyggefulle organisasjonen Black Doves. Når en affære truer med å avsløre sannheten, sender Helens sjef henne gamle venn Sam for å beskytte henne.

Bodkin

Drama, Komedie, Thriller
0

En mørk komisk thriller som følger et team av true-crime podkastere når de reiser til en idyllisk kystby i Irland for å undersøke forsvinningen av tre fremmede.

Boy Swallows Universe

Netflix
Drama, Krim
8.0

Denne australske ungdomsserien følger en ung gutt ved navn Eli Bell når hans ungdom og uskyld møter den brutale virkeligheten av voksenlivet og den virkelige verden.

Captivating the King

Drama, Animasjon, Periodedrama
7.9

Et verk som omhandler den grusomme kjærlighetshistorien til kong Yi In, som er i en politisk krise og kjemper for tronen, og Kang Hee-soo, en hemmelig agent som nærmer seg Yi In for hevn.

Dee & Friends in Oz

Netflix
Animasjon, Eventyr, Komedie
8.5

En ung jente ved navn Dee oppdager et fantastisk magisk land kalt Oz, hvor hun møter nye venner og blir utfordret til å redde dagen, og redde Oz!

Delicious in Dungeon

Netflix
Action, Animasjon, Komedie
7.4

Kan søstre bli reinkarnert fra dragebæsj? Laios og vennene hans Marcille og Chilchuck dykker ned i et uendelig fangehull på jakt etter hans falt søster, og kjemper mot monstre, sult og korrupsjon.

Deliver Me

Drama, Thriller
0

Når barn begår grusomme forbrytelser, hvem har ansvaret? Og hva gjør det med oss alle når vi tillater oss å se på barn som monstre?

Detective Forst

Netflix
Drama, Krim
5.7

Tatra-fjellene blir arenaen for et brutalt mord. Etterforskningen utføres av den kyniske, men effektive politimannen Wiktor Forst.

End of the Line

Netflix
Komedie
2.2

Ivan kjører varebil i hemmelighet, og håndterer slutten på ekteskapet og daglige utfordringer med humor i denne sære komiserien som er innspilt med publikum i studio.

Eric

Drama, Thriller
0

Eric utspiller seg i 1980-tallets New York, der dukkespilleren Vincent – skaperen av en populær barne-TV-serie – desperat leter etter sin savnede ni år gamle sønn.

Exploding Kittens

Animasjon
0

Basert på det populære kortspillet med samme navn. Animasjonsserie som ser den evige konflikten mellom Himmelen og Helvete finne veien til Jorden, der Gud og Djevelen blir levende i kroppene til lubne huskatter.

Fiasco

Komedie
0

Raphaël Valande filmer sin første spillefilm for å hedre det heroiske livet til sin motstandsdyktige bestemor.

Fool Me Once

Netflix
Drama, Krim, Thriller
7.0

Maya har endelig startet å komme over det brutale drapet på mannen sin, bare for å få sjokket i livet når hun oppdager ham i live.

Furies

Action, Drama
0

Et dypdykk inn i Paris’ kriminelle underverden, hvor Lyna møter den gåtefulle og brutale Furie, sjefen for dette farlige miljøet.

Geek Girl

Drama
0

British-Canadian TV-serie basert på Holly Smales roman fra 2013 med samme navn. Tenåringen Harriet Manners, hvis liv blir snudd på hodet når hun plutselig blir plukket opp fra anonymiteten for å bli ansiktet utad for en høyt profilert motekampanje.

Griselda

Netflix
Drama, Krim, Thriller
7.2

Griselda Blanco var en beryktet og nådeløs colombiansk narkobaron i Miami på syttitallet og åttitallet.

Hong Rang

Drama, Romanse
0

Historien er en mystisk romanse, der Jae-is søken etter broren tar henne med på en reise av selverkjennelse og kjærlighet.

Inganno

Drama, Thriller
0

Den følger et forhold fullt av lidenskap, med skygger og hemmeligheter, som utfordrer sosiale konvensjoner, familiens balanse og morsrollens rolle i middelhavskulturen.

Kaos

Drama
0

Over åtte episoder vil vi se seks personer på Jorden som oppdager at de er en del av en gammel profeti, og kanskje må redde verden fra apokalypsen.

Killer Soup

Netflix
Drama, Komedie, Thriller
6.1

Hva er den hemmelige ingrediensen i denne suppen? Er det kjærlighet? Er det hevn? Uansett hva det er, kan vi ikke vente med å se hva som kokes opp.

Midtsommernatt

Drama
0

Det er midtsommer. Det er årets lengste dag. Det er en fest. Det er romantikk i luften. Men det er også dagen da Carina og Johannes etter 30 års ekteskap velger å fortelle sin familie og venner en stor hemmelighet som har uforutsette konsekvenser.

Mighty Monsterwheelies

Action, Animasjon, Eventyr
0

Som gjenoppfinner klassiske karakterer som halv-monster, halv-lastebil kjøretøyhelter som slår seg sammen for å bruke sine spesielle krefter til å tjene og beskytte den helbil byen Motorvania fra bråkmakere som Phantom Freeze og Invisible Van.

Moonrise

Action, Animasjon, Eventyr
0

En ung mann fra Jorden verver seg i hæren for å angripe opprørere på Månen, bare for å oppdage at hans tidligere beste venn har blitt hans fiende.

One Day

Netflix
Drama
8.2

Vi følger Emma og Dexter, som vi møter som universitetsstudenter, før vi får et årlig glimt inn i livene deres den 15. juli hvert år i løpet av de neste to tiårene.

Para siempre

Drama
0

En satirisk tilnærming. Den konservative politikeren Christine Kilonzo-Krämer blir plutselig valgt til Tysklands første svarte kvinnelige kansler på grunn av en skjebnesvanger sex- og narkotikaskandale som involverer hennes forgjenger og erkerival.

Plötzlich Kanzlerin

Drama, Komedie
0

En satirisk tilnærming. Den konservative politikeren Christine Kilonzo-Krämer blir plutselig valgt til Tysklands første svarte kvinnelige kansler på grunn av en skjebnesvanger sex- og narkotikaskandale som involverer hennes forgjenger og erkerival.

Senna

Drama
0

Fiktiv miniserie basert på livet til Ayrton Senna da Silva, den brasilianske racinglegenden som vant Formel 1-verdensmesterskapet for førere tre ganger.

Shadecraft

Drama, Fantasy, Thriller
0

Serien kommer fra Lucifer-skaper Joel Henderson og er basert på tegneserien med samme navn. Den handler om 16-år gamle Zadie Lu som lever med frykten av skygger som påvirker livet hennes. 

Supacell

Action, Drama, Superhelt
0

Superheltserie skapt av rapperen som ble filmskaper, Rapman, og handler om en gruppe på fem vanlige londonere som utvikler superkrefter.

Supersex

Drama, Romanse
0

Siffredis familie, hans opprinnelse, hans forhold og konteksten som førte ham til å begynne sin karriere i pornografi og akseptere at demonen i hans kropp er forenlig med kjærlighet.

T. P. Bon

Action, Animasjon, Science Fiction
0

En helt vanlig videregående skoleelev ved navn Bon blir en del av et team av tidsreisende agenter som har i oppgave å redde folks liv under historiske hendelser som skjer i forskjellige epoker og steder rundt om i verden.

Tall Pines

Drama
0

Dramaserie som er satt i en hyggelig, men samtidig ondsinnet, landlig by. Den utforsker det komplekse og av og til forvridde forholdet mellom tenåringer og voksne.

The Bequeathed

Netflix
Drama, Krim, Thriller
6.6

En historie der urovekkende ting fortsetter og familiens hemmeligheter avsløres etter at de plutselig arver familiens fjell fra onkelen sin, som de hadde glemt.

The Brothers Sun

Netflix
Action, Drama, Komedie
7.6

Etter den mystiske attentatet på sin kriminelle sjefsfar i Taipei, må Charles «Chairleg» Sun reise til Los Angeles for å beskytte moren sin, Eileen, og den naive yngre broren, Bruce.

The Life You Wanted

Drama
0

Gloria er overbevist om at hun har funnet lykken i Lecce, hvor hun grunnla et lite turistbyrå og fant kjærligheten med Ernesto, men en dag blir livet hennes snudd opp ned av ankomsten til Marina, hennes venn fra universitetet i Napoli, før Gloria startet sin overgangsreise.

The Signal

Drama, Science Fiction
0

Når en astronaut på mystisk vis forsvinner under et oppdrag, går ektemannen hennes for å etterforske samtidig som han navigerer livet som alenefar til deres datter.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft

Action, Animasjon
0

Denne anime-serien er ment å bygge bro mellom Square Enix og Crystal Dynamics ‘«Survivor Trilogy» av videospill og de klassiske Tomb Raider-spillene fra 90-tallet og tidlig på 2000-tallet inn i en «forent tidslinje».

Ultraman: Rising

Action, Animasjon, Eventyr
0

Ken Sato, en superstjerne innen baseball som returnerer til Japan for å bli den nyeste helten som tar på seg mantelen som Ultraman.

Winter Palace

Drama, Periodedrama
0

Sentrert rundt den ambisiøse eieren Andre Morel, som i 1899 ser for seg et femstjerners luksushotell som skal holde åpent gjennom vinteren. Han overbeviser den velstående aristokraten Lord Fairfax om å komme om bord, og de to finner seg selv i kamp med krevende klientell, opprørske ansatte og et fiendtlig klima for å gjøre drømmen sin til virkelighet.

Zero Day

Drama, Thriller, Spionthriller
0

Midt i krisen: hvordan kan vi oppdage sannheten når det ser ut som om verden blir ødelagt av ukontrollerbare krefter?

Om forfatter

Redaksjonen
Redaksjonenhttps://serienytt.no
Serienytt-redaksjonen har servert informasjon om strømming, TV-serier og bransjenyheter siden 2011.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom