Uke 18: Serie- og sesongpremierer (2024)

Værmeldingen er her folkens, og det skal regne Disney! Det er mye ute denne uken, men det er definitivt Disney+ som er stedet å være. Håper du finner noe som interesserer deg på listen, og har en god uke med strømming.

Onsdag: Shardlake – Sesong 1 – Disney+

Detektiv i middelalderen, anyone? Denne serien fronter med Sean Bean, så vi får se hvor lang tid det tar før han dør… Han har 21 dødsfall under beltet. Det skal sies at de karakterene vi har sett Sean Bean i så langt har vært fantastiske, og det er drmed i min mening verdt å få med seg denne, selv om han skulle ende opp med å nok en gang finne sin undergang.

Annonse

Shardlake handler om to menn som er sendt til et kloster for å løse et mord, av den farlige og mektige høyrehånden til kong Henry VIII, Thomas Cromwell (Sean Bean). Å ikke oppnå resultatet Cromwell ber om (bevis som vil la ham stenge klosteret) er ikke et alternativ.

Onsdag: Star Wars: The Bad Batch (finale) – Disney+

Vidar er veldig glad i Star Wars, og da også The Bad Batch. Nå er det tid for siste episode av sesong 3, altså episode 15. Det blir spennende å se hvordan det hele avsluttes, og hva mer det blir å få se av Star Wars-universet fremover på strømmetjenesten.

Fredag: Welcome to Wrexham – Sesong 3 – Disney+

Enhver ny sesong av dette morsomme programmet har vært et kjært tilskudd til Disney+. Vi håper denne sesongen blir like bra.

De er ‘cocky’ nok til å sammenligne seg selv med Rocky-filmene, så da har de mye å levere. «Folk forventet en dokumentar om at vi skulle forandre Wrexham» sier Mr Deadpool, «men jeg tror det er blitt en dokumentar om hvordan Wrexham endrer alle andre».

Dato

Tittel


Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I et mylder av film- og serier hjelper Serienytt deg å holde bedre oversikt. Prøv for eksempel vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert på hva som er nytt og hva som kommer på de forskjellige strømmetjenestene.

Om forfatter

Mia Carlsen
Mia Carlsenhttps://serienytt.no
Serienytts desksjef og selvutnevnte ninja. Jobber i skyggene. Sniker seg inn og ut av tekster og legger igjen små spor så naturlige du ikke legger merke til dem. Kan lokkes frem med te eller sjokoladekjeks.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom