De beste seriene på SkyShowtime ifølge IMDB-brukerne (2024)

Hvilke serier er best på nykommeren SkyShowtime? Vi har sett på hva seerne har stemt på IMDb for å finne svaret.

Seernes dom

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

Annonse

Alle kan lage bruker på IMDb og gi sin karakter. Dette er den mest omfattende databasen på Internett over hva folk mener om serier. Den aktive bruken gjør også at karakterer endrer seg jevnlig, som også betyr at listene endrer seg. 

Alltid oppdatert toppliste

I vår seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelige. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt.

SkyShowtime er en fersk strømmetjeneste i Norge, som overtok etter Paramount +. SkyShowtime er eid av Paramount Global og Comcast. SkyShowtime viser utvalgt innhold fra Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+, Showtime, Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios og Peacock.

Deadwood. Foto: HBO
Deadwood er en HBO-serie, men ble produsert av Paramount Television – som senere ble slått sammen med CBS Studios. Derfor har også SkyShowtime distribusjonsrettigheter til serien. Foto: HBO

Hele seriebiblioteket til SkyShowtime kan du sjekke ut på følgende lenke. Den oppdateres jevnlig og viser også om serier er tilgjengelig andre steder.

De høyest rangerte seriene på IMDb:

Vi har satt en nedre grense på 7.5 i snitt.

Avatar: The Last Airbender

Allente, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Action, Animasjon, Barn
9.3

Aang må redde verden fra ildnasjonen, og samtidig ta et oppgjør med sin fiende, ildherskeren Ozai. Serien er kjent for kompleks historiefortelling, karakterutvikling og tematikk som politikk, krig, kultur og spirituell utvikling.Ansett som tidenes beste animerte TVserie.

The Office US

Allente, Prime Video, HBO Max, Netflix, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Komedie
9.0

Velig morsom amerikansk satireserie om livet på et kontor, hvor hverdagen består av barnslige spøker, egotisme og kjedsomhet. Basert på den britiske suksess-serien.

Twin Peaks

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.8

Den lille småbyen Twin Peaks rystes når den unge Laura Palmers lik blir funnet. FBI-agent Dale Cooper ankommer byen for å etterforske, og resultatet er en av USAs mest bejublede og særegne serier gjennom tidene.

1883

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama, Western, Periodedrama
8.8

Forløper til TV-serien Yellowstone. Vi følger Dutton-familiens ferd gjennom Amerika på jakt etter et landområde å slå seg ned på. 

Battlestar Galactica

Allente, SkyShowtime, Strim
Action, Drama, Science Fiction, Thriller
8.7

Menneskehetens antatt siste overlevende etter et angrep som utslettet flere planeter flykter på krigskipet Galactica. Deres siste håp er ryktet om en fjern koloni som de forsøker å finne, samtidig som deres angripere (Cylons) jakter på de for å fullføre jobben de startet på: Å utslette sine skapere.

Yellowstone

C More, Netflix, SkyShowtime, Strim, TV 2 Play
Action, Drama, Western
8.7

I serien følger vi ranch-eieren John Dutton (Kevin Costner), som kontrollerer USAs største ranch som til stadighet angripes av «vanskelige» naboer som består av landutviklere, et indianerreservat og landets første nasjonalpark.

Downton Abbey

Allente, C More, HBO Max, SkyShowtime, Strim, TV 2 Play
Drama, Romanse, Periodedrama
8.7

Multiprisvinnende periodedrama, om livet til den aristokratiske Crawley-familien og tjenerne deres, hvor døtre skal giftes bort, arv skal fordeles, drama og problemer skal holdes i sjakk og penger, titler, landområder og alt annet skal beskyttes, samtidig som maten skal serveres til rett tid.

House

Allente, Prime Video, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Drama
8.7

En genial og helsprø serie om en like genial og helsprø overlege. Gregory House og hans team er pasienters siste sjanse når en sykdom virker umulig å løse. Dessverre er ikke Dr House lett å like.

Dexter

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama, Krim, Spenning
8.6

Dexter er en seriemorder med en vri; Han jakter kun samfunnets verste, de som har begått grusomheter og sluppet unna lovens lange arm.

The Offer

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama, Periodedrama
8.6

The Offer tar for seg den sjokkerende kampen som utspilte seg for å få kultklassikeren «The Godfather» laget tilbake på 1970-tallet.

Mr. Robot

SkyShowtime, Strim
Drama, Spenning, Thriller
8.5

Hackeren Elliot Alderson jobber til daglig med IT sikkerhet. En dag møter han den mystiske Mr. Robot, som får han med på å starte en digital revolusjon.

1923

SkyShowtime, Strim
Drama, Periodedrama
8.4

En forløper til serien Yellowstone. Vi følger Dutton-familien på 1930-tallet. 

The Good Fight

Allente, Prime Video, HBO Max, SkyShowtime, Strim
Drama
8.4

En svindelsak ødelegger advokaten Maia Rindells gode navn og rykte, og gudmoren Diane Lockhart mister alle sine sparepenger. Sammen starter de på nytt, i et nytt advokatfirma.

Billions

HBO Max, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Drama
8.4

I denne episke spenningsserien sitter Bobby Axelrod på tronen til Axe Capital, klar til å trekke en kniv over strupen på alle som våger å ta så mye som en krone fra ham.

Dexter: New Blood

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama, Krim, Thriller
8.3

Dexter Morgan lever nå et nytt liv langt unna Miami, hvor han ikke lenger gir etter for sin drapslyst. Men kan det vare? Oppfølgerserie til Dexter.

Star Trek: Strange New Worlds

Allente, SkyShowtime, Strim
Action, Drama, Science Fiction
8.3

Star Trek: Strange New Worlds handler om kaptein Christopher Pike (Anson Mount) og hans mannskap på USS Enterprise, som drar på oppdagelsesferd i verdensrommet.

Tulsa King

SkyShowtime, Strim
Drama, Spenning, Thriller
8.3

En tidligere gangster, spilt av Sylvester Stallone, slipper ut av fengsel etter 25 år. Den italienske mafiosaen tvinges til å flytte fra New York til Kansas, hvor han forsøker å gjenreise mafiafamilen.

The Good Wife

Allente, SkyShowtime, Strim, TV 2 Play
Drama
8.3

Julian Marguelies har hovedrollen som Alicia Florrick, statsadvokatens kone som vender tilbake til livet som advokat etter at mannen er involvert i en sex-skandale.

Californication

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama, Komedie
8.3

Dette er historien om den sjeldent edrue forfatteren Hank Moody. Det er sex, dop og rock slik vi aldri har sett på TV før.

Patrick Melrose

Allente, HBO Max, SkyShowtime, Strim
Drama, Miniserie
8.2

Patrick Melrose er basert på den kritikerroste bokserien av Edward St. Aubyn. Den engelske overklassen får gjennomgå idet vi følger Patrick Melroses kamp for å finne fotfeste i livet etter en fortid med mishandling og avhengighet. 

SpongeBob SquarePants

Allente, NRK TV, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Animasjon, Barn, Komedie
8.2

Langt nede i havet i undervannsbyen Bikini Bunnen lever en bit gul
vaskesvamp som heter SvampeBob Firkant.

Bates Motel

Allente, SkyShowtime, Strim
Skrekk, Spenning, Thriller
8.2

En moderne vri på forhistorien til Psycho, som fokuserer på forholdet mellom Norman Bates og moren Norma.

Penny Dreadful

Allente, SkyShowtime, Strim
Action, Drama, Fantasy, Eventyr, Skrekk, Spenning
8.2

Skrekk, mystikk og det overnaturlige. Velkommen til historien om Penny Dreadful.

Fellow Travelers

SkyShowtime
Drama, Miniserie, Romanse
8.1

Følger livene og den volatile romantikken til to forskjellige menn, gjennom utrenskninger, kriger, protester og pest, og overvinner hindringer i verden.

Gangs of London

Allente, C More, SkyShowtime, Strim, TV 2 Play
Action, Drama, Krim
8.1

Kampene mellom rivaliserende gjenger i nåtidens London skaper drama, problemer for lokale myndigheter og setter mange liv i fare i denne britisk-amerikanske serien fra Sky og Cinemax. 

Chicago Fire

Allente, Prime Video, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Drama
8.0

Vi følger brannmanskapet i Chicago i denne populære amerikanske serien fra Dick Wolf.

Escape at Dannemora

Allente, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Drama, Spenning, Thriller
8.0

Basert på den sanne historien om de to drapsdømte fangene Richard Matt og David Sweat som fikk hjelp til å rømme fra fengsel av den kvinnelige fengselsbetjenten Tilly Mitchell, som hadde en affære med de begge.

Yellowjackets

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama, Spenning, Thriller
8.0

Jentene på et fotballag blir strandet i ødemarken og må gjøre alt for å overleve. 

Frasier

Allente, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Komedie
8.0

Frasier er en spin-off serie av Cheers, som handler om psykologen Frasier Crane og hans famile. 

Ted

SkyShowtime
Komedie, Miniserie
8.0

I 1993 lever den bevisste teddybjørnen Ted sammen med familien til eieren sin, John Bennett, som ønsket at han skulle bli levende.

The Affair

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama, Romanse, Spenning
8.0

To mennesker innleder et utroskap som kan ha fått fatale følger. En Rashomon-tilnærming til en dramaserie. 

New Amsterdam

Netflix, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Drama
8.0

Den briljante legen Max Goldwin blir direktør på et av USAs eldste offentlige sykehus. Han setter straks igang med å bekjempe byråkratiet for å gi pasientene den beste behandlingen som er mulig. 

Teenage Mutant Ninja Turtles

SkyShowtime, Strim
Action, Animasjon, Barn, Eventyr
7.9

Fire ninja-skilpadder, mutert av en mystisk utenomjordisk substans, må stige opp fra kloakken og forsvare byen sin mot onde krefter fra både fortiden og nåtiden.

Poker Face

SkyShowtime, Strim
Drama, Komedie, Krim
7.9

Charlie har en ekstraordinær evne til å avgjøre når noen lyver. Hun drar ut på veien med sin Plymouth Barracuda, og ved hvert stopp møter hun en ny rollebesetning av karakterer og merkelige forbrytelser som hun ikke kan la være å undersøke og løse.

Elementary

Allente, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Drama, Krim
7.9

En amerikansk vri på Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller). Mestertedektiven reiser til USA hvor han møter på Dr. Watson (Lucy Liu). Sammen løser de saker i New York.

The Borgias

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama, Periodedrama
7.9

Pave Borgias var alt annet enn en hederlig mann. Dette er fortellingen om hans mafia-lignende familie. 

Law & Order

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama
7.8

I den komplekse prosessen med å avgjøre skyld eller uskyld, jobber etterforskere og påtalemyndigheter i New York med å løse forbrytelser og dømme gjerningsmenn mens liv står på spill.

NCIS

Allente, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Action, Drama, Krim
7.8

Leroy Jethro Gibbs leder en spesialgruppe av etterforskere som avdekker ugjerninger gjort i det amerikanske forsvaret. 

Beforeigners

SkyShowtime, Strim
Komedie, Krim, Science Fiction
7.8

Et ukjent fenomen begynner å inntreffe verden over. Kraftige lysglimt viser seg i havet, og mennesker fra fortiden ankommer vår tid. De er fra tre ulike tidsperioder: steinalderen, vikingtiden og sent 1800-tall.

Grimm

Allente, Prime Video, SkyShowtime, Strim
Action, Drama, Fantasy, Spenning
7.8

Vi følger en fersk monsterjeger som gjør sitt beste å tilpasse sin nye uvanlige rolle.

Spyders

SkyShowtime
Action, Drama, Familie
7.7

Mens de tilbringer en sommerlang familieferie ved innsjøen, oppdager søsknene Tommy, Nikki og Daniel Fisher at deres tilsynelatende kjedelige foreldre egentlig er dristige spioner under dekke. Når søsknene innser at foreldrenes oppdrag er i fare, danner de en hemmelig task force kalt THE SPYDERS for å hjelpe dem. Vil de uerfarne, klønete Spyders lykkes der mor og far feilet?

CSI

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama, Krim, Spenning
7.7

Amerikansk krimserie om etterforskere som spesialiserer seg på åsted for kriminalitet. 

Hackerville

SkyShowtime, Strim
Drama, Krim, Thriller
7.7

Et hackerangrep mot tyske banker spores tilbake til Romania. Den tyske etterforskeren Lisa Metz reiser til landet for å etterforske angrepet sammen med en lokal etterforsker. 

Special Ops: Lioness

SkyShowtime, Strim
Drama, Spenning, Thriller
7.7

Basert på et CIA-program, hvor vi følger en marinesoldat som rekrutteres for å bli venn med en terrorists datter. Målet er å ødelegge terrororganisasjonen fra innsiden.

Bjørnstad

SkyShowtime, Strim
Drama
7.7

Bjørnstad handler om et lite sted med store drømmer, de hemmelighetene som sliter det i stykker, motet som kreves for å stå opp mot flertallet, og konsekvensene av hvordan vi oppdrar våre barn.

The Magicians

SkyShowtime, Strim
Drama, Fantasy
7.6

Serien følger Quentin Coldwater, en intelligent mann i tjueårene som i hemmelighet er besatt av en fantasyserie han leste som barn, om det magiske landet Fillory.

SEAL Team

Allente, SkyShowtime, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Action, Drama
7.6

Elitesoldatene i Navy S.E.A.L. trener iherdig for å utføre noen av de mest farlige og vågale militæroperasjonene.

Dice

Allente, SkyShowtime
Komedie
7.5

Komiserie skapt av Scot Armstrong, hvor Andrew Dice Clay spiller seg selv. 

Chicago Med

Allente, Prime Video, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Drama
7.5

Vi følger arbeidsdagen ved Chicagos travleste sykehus. Vi blir kjent med de heltemodige ansatte som holder det hele gående.

Let the Right One In

Paramount+, Strim
Drama, Fantasy, Thriller
7.5

Mark og datteren Eleanors liv ble forandret for alltid 10 år tidligere da hun ble forvandlet til en vampyr. Tilsynelatende frosset i tid i en alder av 12, har Eleanor levd et lukket liv, i stand til å gå ut bare om natten, mens faren hennes gjør sitt beste for å gi henne det menneskelige blodet hun trenger for å holde seg i live. Nå har de reist hjem til New York City, desperate etter å finne en kur.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom