De beste seriene på TV 2 Play ifølge IMDb-brukerne (2024)

Hvilke serier er verdt å få med seg på TV 2 Play? Vi har samlet en løpende oppdatert oversikt over de høyest rangerte seriene på TV 2 Play.

Seernes dom over TV 2 Play-biblioteket

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

Annonse

Alle kan lage bruker på IMDb og gi sin karakter. Dette er den mest omfattende databasen på Internett over hva folk mener om serier. Den aktive bruken gjør også at karakterer endrer seg jevnlig, som også betyr at listen endrer seg.

Alltid oppdatert toppliste over de beste seriene på TV 2 Play

I vår Seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelig. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt. Den oppdateres automatisk etter hvert som karakterer endrer seg, nye serier blir lagt til eller serier fjernes.

OBS! Oversikten inneholder ikke serier fra Disney+. Serier derfra er inkludert i noen av TV 2 Play-pakkene, men ikke alle. Sjekk topplisten for Disney+ for informasjon om de beste seriene derfra. 

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt. 

De høyest rangerte seriene på TV 2 Play:

Only Fools and Horses

BritBox, Strim, TV 2 Play
Komedie
9.0

Serien forteller historien om to brødre, Del Boy og Rodney, i slummen Peckham i Sør-London og deres drømmer om å skyte gullfuglen.

Fargo

Allente, C More, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Drama, Krim
8.9

Antalogiserie satt til universet fra den kritikerroste Fargo-filmen.

Peaky Blinders

Netflix, Strim, TV 2 Play
Action, Drama, Spenning, Periodedrama
8.8

Vi følger en gjeng gangstere med et jerngrep over gatene i Birmingham, i årene etter 1. verdenskrig. En saftig serie med noen av nåtidens beste skuespillere.

Father Ted

BritBox, Strim, TV 2 Play
Komedie
8.7

På grunn av ulike forseelser på fastlandet, har tre katolske prester blitt plassert på en øy utenfor kysten av Irland. Her møter de livets vedvarende utfordringer.

Downton Abbey

Allente, C More, HBO Max, SkyShowtime, Strim, TV 2 Play
Drama, Romanse, Periodedrama
8.7

Multiprisvinnende periodedrama, om livet til den aristokratiske Crawley-familien og tjenerne deres, hvor døtre skal giftes bort, arv skal fordeles, drama og problemer skal holdes i sjakk og penger, titler, landområder og alt annet skal beskyttes, samtidig som maten skal serveres til rett tid.

Yellowstone

C More, Netflix, SkyShowtime, Strim, TV 2 Play
Action, Drama, Western
8.7

I serien følger vi ranch-eieren John Dutton (Kevin Costner), som kontrollerer USAs største ranch som til stadighet angripes av «vanskelige» naboer som består av landutviklere, et indianerreservat og landets første nasjonalpark.

Yes, Minister

BritBox, Strim, TV 2 Play
Komedie
8.7

Den rett ærverdige James Hacker har fått den ettertraktede jobben som kabinettminister til Administrasjonsdepartementet. Endelig er han i en posisjon med makt og kan gjennomføre noen lenge etterlengtede reformer, eller så tror han i alle fall.

Peep Show

BritBox, Strim, TV 2 Play
Komedie
8.7

Mark og Jeremy er to dysfunksjonelle romkamerater, uten noe mer til felles enn at livene deres er alt annet enn alminnelige.

Håll andan!

Allente, C More, Strim, TV 2 Play
Drama
8.6

Ruben, Lo og Wilma skal begynne på videregående, men først må de gjennom noen uker sommerleir, fylt med konflikter og romantikk.

Mr. Bean

Allente, BritBox, Strim, TV 2 Play
Komedie
8.6

Den barnslige og klumsete Mr. Bean sliter med å utføre de enkleste oppgaver, men han reddes av sitt utrettelige pågangsmot. 

Poirot

BritBox, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Drama, Krim
8.6

Folkekjær krimserie som pågikk i nærmere tre tiår. David Suchet spiller mesterdetektiven Hercule Poirot som på genialt vis løser mordgåter.

Detectorists

BritBox, Strim, TV 2 Play
Komedie
8.6

Livene til to eksentriske metall-detektorister, som tilbringer dagene sine med å traske langs pløyde spor og åpne marker, i håp om å bryte tediumet ved å grave opp formuen av livet.

Line Of Duty

Allente, BritBox, Strim, TV 2 Play
Drama, Krim
8.6

Steve Arnott forflyttes til antikorrupsjonsavdelingen etter et dødsfall som følge av feil identitet i en antiterrorist-operasjon.

Happy Valley

BritBox, NRK TV, Strim, TV 2 Play
Krim, Spenning
8.5

Catherine Cawood er en resolutt og dyktig politikvinne i Storbritannia, som streber med å håndtere livet åtte år etter at datteren tok sitt eget liv.

Call The Midwife

BritBox, Starzplay, Strim, TV 2 Play
Drama, Periodedrama
8.5

Våren 1957 ankommer den nyutdannede jordmoren Jenny Lee til East End i London for å starte sin karriere.

Cracker

BritBox, Strim, TV 2 Play
Drama, Krim
8.5

Fitz er en briljant og spøkefull kriminalpsykolog som har sine feil, men som kan se bak bevisene og oppdage hva som driver de kriminelle.

Vikings

Allente, C More, HBO Max, Netflix, Strim, TV 2 Play
Action, Drama, Spenning, Periodedrama
8.5

Serien følger Ragnar Lothbrok, en nysgjerrig mann som søker forbi egne landegrenser etter eventyr og svar på livets mange spørsmål. Den viser Ragnars ambisjoner om å oppdage hva som finnes på andre siden av det store havet, om det ikke er flatt på kanten, så vel som hans uunngåelige konflikter underveis.

The Office (UK)

BritBox, HBO Max, Strim, TV 2 Play
Komedie
8.5

Hovedkontoret truer med å stenge sin filial i Slough, og trusselen om oppsigelser setter sitt preg på de ansatte.

Broadchurch

BritBox, Strim, TV 2 Play
Drama, Krim, Spenning
8.4

Kritikerrost krimserie. I en liten by inntreffer tragedien når en ung gutt blir funnet myrdet. Byens nye etterforsker får en nær umulig oppgave i å oppklare mordet. 

Wire in the Blood

BritBox, Strim, TV 2 Play
Drama, Krim
8.4

Prisvinnende serie basert på Val McDermids bøker om en psykolog som hjelper politiet med å spore opp seriemordere. Dr Hill bor i Bradfield og blir rekruttert av politiet for å jobbe med profilering. Sammen med Carol Jordan skal han bruke de eksentriske metodene sine for å hjelpe til med å spore opp seriemordere og løse grusomme kriminalsaker.

Kingdom

C More, Strim, TV 2 Play
Drama
8.4

En pensjonert MMA-utøver driver nå et treningssenter hvor også hans sønner er utøvere. 

Extras

BritBox, HBO Max, Strim, TV 2 Play
Komedie
8.3

Andy Millman er en desperat mann. Han har vært skuespiller i fem år, men har aldri spilt noen.

Prime Suspect

BritBox, Strim, TV 2 Play
Drama, Krim
8.3

Hun må håndtere sexisme på jobb, som er krevende nok for en som også jakter på seriemordere.

Cranford

BritBox, Strim, TV 2 Play
Drama, Periodedrama
8.3

På 1840-tallet blir Cranford styrt av kvinnene. De elsker å sladre, og romantikk og forandring ligger i luften, ettersom det uønskede grep fra den industrielle revolusjonen raskt nærmer seg deres elskede landlige markedsplass.

Om forfatter

Redaksjonen
Redaksjonenhttps://serienytt.no
Serienytt-redaksjonen har servert informasjon om strømming, TV-serier og bransjenyheter siden 2011.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom