Ukens serie- og sesongpremierer uke 50 (2023)

Denne uken er det (selvfølgelig) daglig nye episoder ute av forskjellige julekalendre. Men foruten det har vi fremdeles en del annet nytt å se på.

HBO Max slår til med første sesong av My Adventures with Superman, Disney+ slipper 22 sesong av Family Guy og nestsiste episode av A Murder at the End of the World, som ofte er den mest spennende episoden i en serie, Netflix slipper polske 1670 og den sørafrikanske versjonen av Hjem til Jul; Yoh! Christmas, NRK slipper første sesong av den svenske komiserien Familien Andersson med Sven Nordin i en av rollene, samt sesong 1 av Prosjekt Lasarus og Den nye dyrlegen sesong 4.

Så, la oss hoppe inn i litt flere detaljer om noen av disse seriene.


My Adventures with Superman

Vi følger en ung Clark Kent, som bygger sin hemmelige identitet som Superman og utforsker sine mystiske opphav. Vi får også den klassiske kjærlighetshistorien mellom ham og Lois Lane. Sammen med Clarks beste venn Jimmy, blir de en uslåelig trio, som løser mysteriene og får scoop på nyhetsartiklene som virkelig betyr noe i Metropolis, samtidig som de også må hanskes med Task Force X.

Klipp: Adult Swim

Se den på HBO Max fra 11. desember

Familien Andersson

Den nye komiserien om familien Andersson ser Sven Nordin tilbake på skjermen, som en av de irriterende naboene deres, så vel som å by på en rekke humoristiske småhistorier og kaos, i litt Neste sommer-stil.

Klipp: NRK / Vimeo

Se den på NRK TV fra 15. desember

Den nye dyrlegen

Den nye dyrlegen. Foto: NRK
Den nye dyrlegen. Foto: NRK

Vi skal inn i fjerde sesong av denne søte britiske serien. James har funnet lykken med Helen i Yorkshire, og må takle pasienter og eiere av alle slag. Dyrene er det minste han har å bekymre seg for. Den nye veterinæren i byen er blant annet et stort bekymringsmoment.

Se den på NRK TV fra 15. desember.


Premierekalenderen viser deg alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet hvilken nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, da informasjonen under er basert på hva vi har fått fra de ulike kanalene og strømmetjenestene.


Ukens premierer

Klikk på premierene for å se mer informasjon.

Dato

Tittel


Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I et mylder av film- og serier hjelper Serienytt deg å holde bedre oversikt. Prøv for eksempel vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert på hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse

PremierenyheterSe hva som kommer
Se hva du kan glede deg til

Relevante serier

Populære strømmetilbud