Dette er nytt på Disney+ i februar 2024

I februar 2024 kan Disney+ seere glede seg over spennende serier som The Bad Batch og Moon Girl and Devil Dinosaur.

  1. The Bad Batch: I siste sesong av Bad Batch følger vi gjengen vi er blitt så godt kjent med, men det er et problem, de er blitt splittet og står overfor trusler fra alle kanter. De første 3 episodene vil droppe på Disney+ samtidig, deretter ukentlige episoder.
  2. Moon Girl and Devil Dinosaur: I sesong 2 strandes Moon Girl og The Beyonder på en fremmed planet og de må finne et påstått sort hull for å finne veien hjem igjen.
  3. Genius: MLK/X: Denne sesongen vil fokusere på to ikoniske genier: Dr. Martin Luther King og Malcolm X. Serien skal utforske deres parallelle fortellinger samtidig som vi får se den forandringen de ønsket å se i verden.
  4. Den seneste Marvel filmen The Marvels kommer endelig på Disney+ etter noen måneder på storskjermen, filmen følger Carol Danvers, Monica Rambeau og Kamela Khan, de må lære seg å jobbe sammen med sine superkrefter. NB: Viktig å få med seg post-credit scenen etter at filmen er ferdig.
  5. Suncoast: Denne nye drama serien handler om en ung kvinne som må håndtere sin brors alvorlige sykdom.
  6. Iwájú: I denne nye sci.fi serien som er satt i Lagos, utforsker vi temaer som klasse, ufordring, uskyld og status quo.
  7. Andre utgivelser: Disney+ vil også tilby nye sesonger og episoder av Star Wars: Young Jedi Adventures, Spidey and his amazing friends, Family Guy og Bob’s Burgers.

Du finner fullstendig premiereliste, med trailere, bilder og annen informasjon, her:


Dette kommer på Disney+ i februar 2024


Sjekk Disney+-kalenderen for premieredatoer lenger frem i tid.

Annonse

PremierenyheterSe hva som kommer
Se hva du kan glede deg til

Relevante serier

Populære strømmetilbud