Vi presenterer Serielisten, som er en toppliste basert på hvor mye interesse som er vist for hver enkelt TV-serie. Victoria på NRK eller The Crown på Netflix? Klarer Nobel å forsvare topplassen fra forrige uke nå som den er ferdig? Og hva så med Westworld, som denne uken hadde en avslørende episode? Det skjer mange bevegelser på ukens liste! Vi bruker intern søkestatistikk, besøkstall, premierekalender og eksterne kilder (som interesse på sosiale medier) for å regne ut akkurat hva som regjerer blant dere lesere. Vår heftige algoritme/hoderegning iverksettes så for å finne ut akkurat hva som har vært poppis siste 7 dager. Ny liste kommer hver lørdag.

Serielisten – uke 46

20. Vikings – HBO Nordic (RE)

Vikings 4.02-1600x1600 Drama og action venter i desember, når serien er tilbake med siste halvdel av sesong 4. Nå merker vi at fansen er stadig mer utålmodig og søker nettet rundt etter informasjon. Slapp av, pust. Bare et par uker igjen nå. Serieside med nyheter og informasjon

19. Frikjent – TV2 (16)

Frikjent 2 Gledelig nytt for TV2 at første episode nå har passert en million seere! Det er litt mer rolig rundt serien ut fra dataene vi benytter for å komponere listen, men den klarer såvidt å karre seg inn til nok en topp 20 plass. Det ble litt av noen avsløringer i denne ukens episode, noe som kan vekke enda mer interesse i den norske serien. Serieside med nyheter og informasjon

18. Divorce – HBO Nordic (NY)

divorce Den har snust på listeplass i flere uker, nå klarte den endelig å komme seg inn på listen. Nyheten om at serien er fornyet bidro nok litt til nysgjerrighet rundt serien med Sarah Jessica Parker. Barten til skuespiller Thomas Haden Church er alene verdt listeplassen. Serieside med nyheter og informasjon

17. The Walking Dead – Fox (7)

Foto: AMC
Baseball-sesongen snart igang Foto: AMC
Annonse

Det var en ganske intens episode, men det hjelper ikke for å holde interessen høyt nok oppe til å forsvare forrige ukes 7. plass. Serieside med nyheter og informasjon

16. The Flash (NY)

The Flash Nå begynner vi å merke en klar søketrend for serien om verdens raskeste mann. Mens seriens søsterserier ruller og går har vi fortsatt ikke fått noe nytt om The Flash igjen dukker opp på TVNorge-nettverket. Trailere om crossover-episoder bidrar nok til utålmodigheten for Flash-fans. Serieside med nyheter og informasjon

15. The Affair – HBO Nordic (NY)

The Affair Serien var tilbake med førpremiere denne uken, med en episode som stilte tøffe spørsmål. Ordinær premiere er 21. november. The Affair er en populær serie, vi er spente på om den klarer å holde seg på listen fremover. Serieside med nyheter og informasjon

14. Game Of Thrones – HBO Nordic (NY)

Isaac Hempstead-Wright som Bran Stark og Max von Sydow som the Three-Eyed Raven – foto Helen Sloan/HBO Det var bare et tidsspørsmål før storserien gjorde sin entre på serielisten. Ny sesong er flere måneder unna, men det er mange nyheter og rykter om kommende sesong, samt spekulasjonene om en ny serie satt til universet. Serien er og forblir kjempepopulær, såpass at den gjør sine saker bra også melllom sesongene. Serieside med nyheter og informasjon

13. The Blacklist – Viaplay (NY)

The Blacklist - Season 4 Denne ukens høstfinale svarte på spørsmål som fansen har lurt på siden første episode. Nå tar serien vinterpause frem til januar, sikkert for å pønske på nye ting vi kan lure på de neste årene. Serieside med nyheter og informasjon

12. The 100 – Netflix (11)

The100_Serienytt Det vil ingen ende ta for seriens imponerende listeplasseringer. Fansen som ikke fulgte den tidligere i år på TVNorge venter spent på at sesong 3 skal komme på Netflix, der dukket den opp på amerikanske Netflix tidligere i uken. Enn så lenge må norske seere fortsatt smøre seg med tålmodighet Serieside med nyheter og informasjon

11. The Americans – Netflix (9)

the-americans-matthew-rhys The Americans beviser nok en uke at den er en serie verdt å regne med. Interessen avtar ikke og serien bygger seg opp en stadig økende fanskare. Serieside med nyheter og informasjon

Lyst til å lese resten av serielisten? Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

 • Oversikt over kommende serier
 • Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
 • Dybdeartikler
 • Bransjenytt
 • Seriedatabasen
 • Utvidet seriesøk
 • Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.
 • Eget nyhetsbrev
 • Kundeservice. Lurer du på noe serierelatert tjenesten ikke gir svar på? Ta kontakt og vi vil følge opp.

Abonnement

Select Payment Cycle
Select Payment Cycle
Bli medlem!
*
Brukernavn
Brukernavn mangler
Please enter valid data.
Dette brukernavnet er alt tatt. Vennligst benytt et annet
This username is invalid. Please enter a valid username.
*
Fornavn
Fornavn mangler.
Please enter valid data.
This first name is invalid. Please enter a valid first name.
*
Etternavn
Etternavn mangler
Please enter valid data.
This last name is invalid. Please enter a valid last name.
*
E-post
E-post mangler
Vennligst skriv inn gyldig e-post.
Vennligst skriv inn gyldig e-post.
Denne e-posten er alt registrert. Vennligst velg en annen.
*
Passord
Passord mangler
Please enter valid data.
Skriv inn minst 6 bokstaver.
  Strength: Very Weak
  *
  Bekreft Passord
  Bekreft passord mangler
  Vennligst skriv passord igjen.
  Vennligst skriv passord igjen.
  Velg betalingsløsning
  Card Holder Name
  Kortnummer
  Kortnummer kan ikke være blank.
  Please enter at least 13 digits.
  Maximum 16 digits allowed.
  Vennligst legg inn korrekt kort-informasjon.
  Bankkort
  Utløpsmåned
  Utløpsmåned kan ikke stå tomt.
  Måneden kortet går ut
  Utløpsår
  Utløpsår kan ikke stå tomt.
  Året kortet går ut
  CVC Kode
  CVC nummer kan ikke være blank.
  Tresifret kode, du finner den normalt på baksiden av kortet ditt.
  Hvordan vil du betale?
  Betalingsoppsummering

  Din valgte plan : , Pris :
  Rabatt : , Sluttsum:
  Send inn

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here