Serielisten uke 46: Nye serier inn på topp ti

Del nyheten

Vi presenterer Serielisten, som er en toppliste basert på hvor mye interesse som er vist for hver enkelt TV-serie. Victoria på NRK eller The Crown på Netflix? Klarer Nobel å forsvare topplassen fra forrige uke nå som den er ferdig? Og hva så med Westworld, som denne uken hadde en avslørende episode? Det skjer mange bevegelser på ukens liste! Vi bruker intern søkestatistikk, besøkstall, premierekalender og eksterne kilder (som interesse på sosiale medier) for å regne ut akkurat hva som regjerer blant dere lesere. Vår heftige algoritme/hoderegning iverksettes så for å finne ut akkurat hva som har vært poppis siste 7 dager. Ny liste kommer hver lørdag.

Serielisten – uke 46

20. Vikings – HBO Nordic (RE)

Vikings 4.02-1600x1600 Drama og action venter i desember, når serien er tilbake med siste halvdel av sesong 4. Nå merker vi at fansen er stadig mer utålmodig og søker nettet rundt etter informasjon. Slapp av, pust. Bare et par uker igjen nå. Serieside med nyheter og informasjon

19. Frikjent – TV 2 (16)

Frikjent 2 Gledelig nytt for TV 2 at første episode nå har passert en million seere! Det er litt mer rolig rundt serien ut fra dataene vi benytter for å komponere listen, men den klarer såvidt å karre seg inn til nok en topp 20 plass. Det ble litt av noen avsløringer i denne ukens episode, noe som kan vekke enda mer interesse i den norske serien. Serieside med nyheter og informasjon

18. Divorce – HBO Nordic (NY)

divorce Den har snust på listeplass i flere uker, nå klarte den endelig å komme seg inn på listen. Nyheten om at serien er fornyet bidro nok litt til nysgjerrighet rundt serien med Sarah Jessica Parker. Barten til skuespiller Thomas Haden Church er alene verdt listeplassen. Serieside med nyheter og informasjon

17. The Walking Dead – Fox (7)

Foto: AMC
Baseball-sesongen snart igang Foto: AMC

Det var en ganske intens episode, men det hjelper ikke for å holde interessen høyt nok oppe til å forsvare forrige ukes 7. plass. Serieside med nyheter og informasjon

16. The Flash (NY)

The Flash Nå begynner vi å merke en klar søketrend for serien om verdens raskeste mann. Mens seriens søsterserier ruller og går har vi fortsatt ikke fått noe nytt om The Flash igjen dukker opp på TVNorge-nettverket. Trailere om crossover-episoder bidrar nok til utålmodigheten for Flash-fans. Serieside med nyheter og informasjon

15. The Affair – HBO Nordic (NY)

The Affair Serien var tilbake med førpremiere denne uken, med en episode som stilte tøffe spørsmål. Ordinær premiere er 21. november. The Affair er en populær serie, vi er spente på om den klarer å holde seg på listen fremover. Serieside med nyheter og informasjon

14. Game Of Thrones – HBO Nordic (NY)

Isaac Hempstead-Wright som Bran Stark og Max von Sydow som the Three-Eyed Raven – foto Helen Sloan/HBO Det var bare et tidsspørsmål før storserien gjorde sin entre på serielisten. Ny sesong er flere måneder unna, men det er mange nyheter og rykter om kommende sesong, samt spekulasjonene om en ny serie satt til universet. Serien er og forblir kjempepopulær, såpass at den gjør sine saker bra også melllom sesongene. Serieside med nyheter og informasjon

13. The Blacklist – Viaplay (NY)

The Blacklist - Season 4 Denne ukens høstfinale svarte på spørsmål som fansen har lurt på siden første episode. Nå tar serien vinterpause frem til januar, sikkert for å pønske på nye ting vi kan lure på de neste årene. Serieside med nyheter og informasjon

12. The 100 – Netflix (11)

The100_Serienytt Det vil ingen ende ta for seriens imponerende listeplasseringer. Fansen som ikke fulgte den tidligere i år på TVNorge venter spent på at sesong 3 skal komme på Netflix, der dukket den opp på amerikanske Netflix tidligere i uken. Enn så lenge må norske seere fortsatt smøre seg med tålmodighet Serieside med nyheter og informasjon

11. The Americans – Netflix (9)

the-americans-matthew-rhys The Americans beviser nok en uke at den er en serie verdt å regne med. Interessen avtar ikke og serien bygger seg opp en stadig økende fanskare. Serieside med nyheter og informasjon

10. The Wire – HBO (NY)

Wire «Verdens beste TV-serie» dundrer inn på topp ti. Hva er det som skjer? Dette kan nok ha sammenheng med VGs store oppslag om politiet i Bergen, som har rullet og gått på VG denne uken. Situasjonen har blitt sammenlignet med den legendariske HBO-serien, da er det ikke rart det har tatt litt av med interesse rundt ringreven. For dedikerte seriefans er serien velkjent, med det er fortsatt mange der ute som ikke aner mye om hvilket gullkorn dette er. Takk til Bergenspolitiet for å ha fått flere til å fatte interesse for denne perlen av en serie. Serieside med nyheter og informasjon

9. Victoria – NRK1 (NY)

Victoria. Foto: ITV
Victoria. Foto: ITV

En helt grei start for den britiske dramaserien, som har overtatt etter Nobel på søndagskveldene for NRK. Den må se seg slått av sin britiske «konkurrent» The Crown. Uansett, dronninger er hot for tiden og preger listene. Serieside med nyheter og informasjon

8. Paranoid – Netflix (NY)

paranoid Krimserien til ITV er nå på Netflix og den har vært sabla populær i vår premierekalender. Miniserien ble sendt i Storbritannia tidligere i år uten å bli det helt store, men det gjør ikke så mye om Netflix velger å vise den. Da blir det automatisk nysgjerrighet blant brukerne. Serieside med nyheter og informasjon

7. Shooter – Netflix (NY)

Shooter Etter flere utsettelser er nå Shooter klar for publikum og premierte på Netflix denne uken med ukentlige episoder. Egentlig var denne ment å komme i sommer, men hendelser i USA gjorde at man ikke var helt komfortabelt med å få ut skarpskytter-serien. Serieside med nyheter og informasjon

6. The Grand Tour – Amazon Prime Video (NY)

the-grand-tour Top Gear-gutta er tilbake, nå på Amazon med en ny serie. Den kommer globalt om en måned, noe som også kan bety at den største Netflix-utfordreren Amazon Prime Video også er på vei. Serieside med nyheter og informasjon

5. Planet Earth (2)

Planet Earth II
Wow. Bare Wow. Foto: BBC

Den holder seg godt naturserien, noe som viser at det ikke bare var et blaff etter all oppmerksomheten første episode fikk. I andre episode var det fjell som var tema og vi digger det så til de grader. Det gjør seerne også, ikke minst våre lesere. BBC-serien er en hit. Serieside med nyheter og informasjon

4. Westworld (3)

Foto: HBO Nordic
Foto: HBO Nordic

Serien ble fornyet denne uken, noe som ble godt mottatt. Vi er ikke overrasket. Den nyeste episoden hadde også noen sjokkerende avsløringer. Nå gjenstår det tre episoder av sesongen, før seerne må vente til 2018 for mer. Det er primært litt vanskelig for serier på strømming å komme seg inn på listen vår, hvis de da ikke endes på Netflix. At Westworld har holdt seg innom topp ti uke etter uke viser litt hvilken effekt den har hatt. Serieside med nyheter og informasjon

3. The Crown (5)

the-crown-foy Holder seg overraskende bra og klatrer på listen, den påkostede Netflix-serien. Normalt faller interessen ganske raskt for serier hvor hele sesongen slippes på en gang, men The Crown er et godt unntak der. Serieside med nyheter og informasjon

2. Designated Survivor (4)

Designated Survivor Presidenten som ingen ville ha har måtte slite både med spørsmål om grenser skal stenges for innvandrere, samt at de rundt han ikke helt vet om de egentlig ønsker han som president. En serie som har tatt ting mer på kornet enn den nok våget å håpe i forkant, USA-valget har gitt serien en litt ekstra dimensjon og den holder interessen oppe uke etter uke på Netflix. Serieside med nyheter og informasjon

1. Nobel (1)

Utenriksministeren (Christian Rubeck) Erling Riiser (Aksel Hennie).
Utenriksministeren (Christian Rubeck) Erling Riiser (Aksel Hennie).

Den norske serien gir ikke fra seg førsteplassen, selv om serien var ferdig forrige uke. Det er imponerende! Det vitner også litt om verdien av strømming, serien ligger fortsatt tilgjengelig på NRK Nett-TV. Serieside med nyheter og informasjon [vc_message message_box_color=»sky»]Lyst til å lese resten av serielisten? Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

 • Oversikt over kommende serier
 • Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
 • Dybdeartikler
 • Bransjenytt
 • Seriedatabasen
 • Utvidet seriesøk
 • Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.
 • Eget nyhetsbrev
 • Kundeservice. Lurer du på noe serierelatert tjenesten ikke gir svar på? Ta kontakt og vi vil følge opp.

[/vc_message]

Abonnement

Velg betalingsordning
Neste
Forrige
Bli medlem!
*
Brukernavn
Brukernavn mangler
Vennligst skriv inn gyldige data.
Dette brukernavnet er alt tatt. Vennligst benytt et annet
Dette brukernavnet er ugyldig. Vennligst skriv inn et gyldig brukernavn.
*
Fornavn
Fornavn mangler.
Vennligst skriv inn gyldige data.
Dette for navnet er ugyldig. Angi et gyldig fornavn.
*
Etternavn
Etternavn mangler
Vennligst skriv inn gyldige data.
Dette etter navnet er ugyldig. Angi et gyldig etter navn.
*
E-post
E-post mangler
Vennligst skriv inn gyldig e-post.
Vennligst skriv inn gyldig e-post.
Denne e-posten er alt registrert. Vennligst velg en annen.
*
Passord
Passord mangler
Vennligst skriv inn gyldige data.
Skriv inn minst 6 bokstaver.
  Styrke: Meget svakt
  *
  Bekreft Passord
  Bekreft passord mangler
  Vennligst skriv passord igjen.
  Vennligst skriv passord igjen.
  Velg betalingsløsning
  Hvordan vil du betale?
  Rabattkode
  Vennligst legg inn rabattkode
  Ukjent rabattkode.
  Rabattkoden gjelder ikke for valgt abonnement.
  Rabattkode har gått ut.
  Legg til
  Betalingsoppsummering

  Din valgte plan : , Pris :
  Rabatt : , Sluttsum:
  Send inn

  Annonse
  X
  X
  X