Annonse

Høstens nye HBO-trio, bestående av Westworld, Divorce og Insecure, er alle fornyet.

Fornyelsen av de tre seriene er ikke overraskende, men det har vært litt usikkerhet rundt Westworld grunnet dens prislapp og kompliserte produksjon av første sesong. Sci-fi serien har oppnådd over 11 millioner seere i snitt når alle plattformer er tatt med i beregningen, mens den på TV-kanalen HBO har holdet seg på over 3 millioner når opptak medregnes.

divorceInsecure og Divorce har hatt langt lavere seertall, men retter seg mot en litt annen demografi og har en prislapp som er en god del lavere.

Westworld har her hjemme vært fast inventar på topp ti på vår Serieliste, mens de to øvrige seriene har slitt litt med å oppnå interesse nok. Alle tre seriene er en som kritikerne her i huset gir tommel opp.

Les også: Anmeldelse: HBO ser ut til å overgå seg selv med Westworld

Annonse

Les også: Anmeldelse: I Divorce er det lite sex og enda mindre singelliv

For Westworld må vi vente til 2018 før ny sesong er tilbake, noe som heller ikke overrasker da det er en komplisert og tidkrevende serie å produsere. Det betyr ny sesong er tilbake samme år som Game Of Thrones, HBOs flaggskip, takker for seg.

Seriene er tilgjengelig på HBO Nordic, slik som er tilfellet med alle HBO-serier. Du kan lese mer om de på de ulike serienes seriesider.

Annonse