Emilia Clarke som Daenerys Targaryen – foto Macall B. Polay/HBO

HBO bekrefter at de fortsatt ser på muligheten til en fortsettelse av Game Of Thrones-universet. 

Game Of Thrones avsluttes i 2018, noe som betyr at HBO vil miste sin mest populære serie. Et alternativ kan være å lage en serie som handler om noe som skjer før handlingen i Game Of Thrones. De er i samtaler med George R.R. Martin om hva som kan være aktuelt, i følge HBO-sjefen Casey Bloys.

Det er en omfattende bakgrunnshistorie som leder opp til kampen om tronen i Game Of Thrones, noe som gjør at det er litt av hvert å velge mellom. Fra veggen som ble bygget tusener av år i forveien, til det mer nylige opprøret til Robert Baratheon, hvor han og en ung Ned Stark styrter Targaryen-familiens imperium og tar kontroll.

En annen historie er når Targaryen først kom til Westeros med sine drager, noe som blant annet er utforsket i spillmediet. Universet Martin har skapt er så omfattende at det er mye å ta av.

HBO fornyet nylig tre av sine nye serier, blant annet høstens storserie Westworld. Den har fortsatt et stykke igjen for å nå populariteten til Game Of Thrones, men det er nok betryggende for HBO å ha en ny storserie nå som Game Of Thrones nærmer seg slutten.

Hvor mange episoder det blir i den siste sesongen er ikke avklart, selv om 8 episoder er nevnt.

Her finner du mer informasjon og nyheter om Game Of Thrones.

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay.
Klikk her for å se!