Promo: Supergirl møter Arrow, Flash og Legends Of Tomorrow

Annonse

En ny promo, som du kan se over, møter Supergirl på de øvrige superhetene i «Arrowverse». Her hjemme blir historien fortalt på fire forskjellige nettverk. 

Arrowverse benyttes for å beskrive universet som deles av de fire seriene Arrow, The Flash, Supergirl og Legends Of Tomorrow. I vinter vil alle heltene møtes i en felles historie, hvor de må samle styrkene for å bekjempe romvesen kjent som The Dominators.

Supergirl går her hjemme på HBO Nordic, Legends Of Tomorrow på Netflix, Arrow på TV 2 Sumo og The Flash på TVNorge-nettverket. Det kan dermed bli smått forvirrende å få med seg hele historien. Det starter med at Supergirl reiser i episoden som her hjemme sendes 29. november, hvor den så blir utforsket med starten i The Flash, fortsettelsen i Arrow og så avsluttes i Legends Of Tomorrow.

Problemet her er at kun Supergirl og Legends Of Tomorrow sendes kort tid etter amerikansk sendedag her hjemme, mens Arrow ligger noen uker bak. Hva gjelder The Flash vet vi enda ikke når ny sesong er tilbake.

Dette betyr litt av et dilemma for de som ønsker å følge denne historien, noe som kan medføre økt fare for piratkopiering. I USA er ikke dette en problemstilling, da alle seriene sendes på amerikanske The CW.

3 KOMMENTARER

 1. Ja, dette er litt kronglete også om man bare streamer og ikke forholder seg til TV-kanaler. Bestemte meg for å se Arrowverse i sånn nogenlunde korrekt rekkefølge og fant en bra oversikt (http://arrowverse.tv/2016/07/15/viewing-order-arrow-the-flash-legends-of-tomorrow-supergirl/3/).

  Men Supergirl og Legends of Tomorrow kommer først inn i historien i sesong 4 av Arrow og sesong 2 av Flash. På Netflix er vi ikke lenger enn sesong 3 av Arrow og sesong 1 av Flash, så da får jeg ikke sett Supergirl og Legends of Tomorrow, selv om disse sesongene er tilgjengelig.

  Og jeg skjønner at dette er en restriksjon jeg har lagt på meg selv, så klager ikke, bare påpeker at dette er kronglete. Håper Netflix (eller en annen streaming) legger ut nye sesonger av Arrow og Flash snart.

  Gleder meg til crossover episoden da, det er alltid gøy!

 2. Ja, dette er litt kronglete også om man bare streamer og ikke forholder seg til TV-kanaler. Bestemte meg for å se Arrowverse i sånn nogenlunde korrekt rekkefølge og fant en bra oversikt (http://arrowverse.tv/2016/07/15/viewing-order-arrow-the-flash-legends-of-tomorrow-supergirl/3/).

  Men Supergirl og Legends of Tomorrow kommer først inn i historien i sesong 4 av Arrow og sesong 2 av Flash. På Netflix er vi ikke lenger enn sesong 3 av Arrow og sesong 1 av Flash, så da får jeg ikke sett Supergirl og Legends of Tomorrow, selv om disse sesongene er tilgjengelig.

  Og jeg skjønner at dette er en restriksjon jeg har lagt på meg selv, så klager ikke, bare påpeker at dette er kronglete. Håper Netflix (eller en annen streaming) legger ut nye sesonger av Arrow og Flash snart.

  Gleder meg til crossover episoden da, det er alltid gøy!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X