Promo: Supergirl møter Arrow, Flash og Legends Of Tomorrow

Del nyheten

En ny promo, som du kan se over, møter Supergirl på de øvrige superhetene i «Arrowverse». Her hjemme blir historien fortalt på fire forskjellige nettverk. 

Arrowverse benyttes for å beskrive universet som deles av de fire seriene Arrow, The Flash, Supergirl og Legends Of Tomorrow. I vinter vil alle heltene møtes i en felles historie, hvor de må samle styrkene for å bekjempe romvesen kjent som The Dominators.

Supergirl går her hjemme på HBO Nordic, Legends Of Tomorrow på Netflix, Arrow på TV 2 Sumo og The Flash på TVNorge-nettverket. Det kan dermed bli smått forvirrende å få med seg hele historien. Det starter med at Supergirl reiser i episoden som her hjemme sendes 29. november, hvor den så blir utforsket med starten i The Flash, fortsettelsen i Arrow og så avsluttes i Legends Of Tomorrow.

Problemet her er at kun Supergirl og Legends Of Tomorrow sendes kort tid etter amerikansk sendedag her hjemme, mens Arrow ligger noen uker bak. Hva gjelder The Flash vet vi enda ikke når ny sesong er tilbake.

Dette betyr litt av et dilemma for de som ønsker å følge denne historien, noe som kan medføre økt fare for piratkopiering. I USA er ikke dette en problemstilling, da alle seriene sendes på amerikanske The CW.

Annonse
X
X