Oktober ble en rekordmåned for oss her i Serienytt. 

Vi syntes det er kult å være en uavhengig liten nettside som står helt på egne ben, kjekt er det også at lesertallene skyter til værs. For første gang passerte vi 40 000 unike besøkende i løpet av måneden, med over 120 000 sidevisninger. Det er en dobling i forhold til samme tid i fjor og opp 30% i forhold til måneden før.

Nytt er også at vi har fått abonnementsløsning, som gjør at vi får litt mer resurser til å produsere mer variert innhold. Det har gitt oss nye artikkelserier som er godt mottatt:

Strømmestatus ser på hva du faktisk får for tjenesten du betaler for, Strømmekampen går i dybden om tingenes tilstand, Helt seriøst er vår ikke helt seriøse satirespalte og Serielisten er en ukentlig liste over de mest populære seriene. I tillegg kommer vi jevnlig med Dypdykket, som går mer faglig i dybden om et aktuelt tema. Alt dette er innhold som kommer jevnlig fremover for våre abonnenter.

Abonnenter får også tilgang til flere resurser som Seriedatabasen, Serier på Strømming og Serier på TV, for ikke å snakke om den veldig populære kommende TV-serier.

I tillegg til dette har vi det som ellers er åpent for alle: Nyheter, anmeldelser og recaps. Vi har anmeldt 9 serier og recappet en håndfull. Alt dette håper vi har gjort det litt enklere for dere å navigere i seriejungelen.

Utover det har det vært en veldig travel måned med en rekke premierer. Westworld dominerte, The Walking Dead kom tilbake med et realt smell og flere norske serier ruller og går. Skam, Frikjent, Side Om Side, Nobel, Aber Bergen, skandinaviske Svartsjøen. Det er gode tider for norsk serieproduksjon.

Serien dere var mest interessert i:

I temaparken Westworld kan besøkende leve ut sine indre fantasier, i en verden bebodd av maskiner med kunstig intelligens. Hva ville du gjort?

Premieren dere var mest interessert i:

Divorce har Sarah Jessica Parker (Sex og Singelliv) i hovedrollen, mens Oscar-nominerte Thomas Haden Church (Sideways), Molly Shannon (Saturday Night Live) og Talia Balsam (Treme) er med i birollene. Jemaine Clement (Flight of The Conchords) gjestespiller også i serien. Divorce er satt til...

Statistikk-tjafs

 

Interessen for Serienytt fortsetter å vokse, noe vi selvfølgelig er glad for. Overvekten av leserne er i alderen 25-44 år, mens det er jevnt fordelt mellom kvinner og menn.

Vi jobber stadig med å gjøre nettsidene enda enklere å bruke på mobil, vi ser at andelen der fortsetter å vokse (54%).

Alder

 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 18-24
 • 55-64
 • 65+
0
Lesere

Plattform

 • Mobil
 • Desktop
 • Nettbrett

Kjønn

 • Menn
 • Kvinner

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here