HjemNyheterSerielisten uke 42: Kan noen toppe Westworld?

Serielisten uke 42: Kan noen toppe Westworld?

Velkommen til et nytt fast ukentlig innslag her på Serienytt! Vi presenterer Serielisten, som er en toppliste basert på interesse for TV-serier.

Vi bruker intern søkestatistikk, besøkstall, premierekalender og endel eksterne kriterier (som interesse på sosiale medier) for å regne ut akkurat hva som regjerer blant dere lesere. Vår heftige algoritme/hoderegning iverksettes så for å finne ut akkurat hva som har vært poppis siste 7 dager.

Nyeste liste vil bli forbeholdt våre abonnenter, men denne første listen åpner vi for dere alle. Ny liste kommer hver lørdag.

Serielisten – uke 42

Det er fortsatt over en måned til serien er tilbake på HBO Nordic, dessverre for fansen som ser ut til å gå helt bananas i sin søken etter hva som er i vente. Forhåpentlig er det ikke samme fansen som i tidsfordriv løper rundt med klovnemasker og skremmer små barn. Ta det med ro og se heller traileren daglig frem til premieren er her.

Serieside med nyheter og informasjon. 

Kevin Can Wait

Kan Kevin egentlig vente? Interessen for Kevin James-returen, som kommer på Viasat 4 nå på søndag kveld, har vært jevn og stigende i flere uker. King Of Queens var en populær serie og det er kjekt å se hvordan det går med Doug Heffernan, som har funnet seg en ny kone og fått seg unger. Hva er det du sier? Er det ikke en oppfølger? Men alt er jo likt….?

Serieside med nyheter og informasjon.

Den moderne familien er en moderne gjenganger når det kommer til interesse. Det hjelper at den er på Netflix, dessverre må norske seere fortsatt ta til takke med eldre episoder for denne er ikke tilgjengelig som ferskvare. Med mindre man er en nettpirat som ødelegger hele verden med sin nedlasting (og det er dere vel ikke?)

Serieside med nyheter og informasjon.

Superfamilien med ferske episoder på HBO Nordic. Foto: The CW

Superheltserien er HBO Nordics pågående forsøk med å få litt mer innhold som appellerer til de unge. Interessen rundt serien har dabbet litt av etter hypen før premieren, men den holder seg ganske bra på interesse-listen.

Serieside med nyheter og informasjon. 

Lørdagsunderholdningen på HBO Nordic. PTSD + dyster action er noe vi digger nå som høsten er over oss og sommerpop ikke er like kjekt lenger. Sesongen er snart over og vi aner fortsatt ikke om det blir mer. Seertallene er ikke all verdens, men vi tror den er populær på HBO Nordic. Ja takk til mer. Hører dere?

Serieside med nyheter og informasjon. 

15
Mogadishu, Minnesota

Mogadishu hva-for-noe? Dette er ikke engang avklart at blir en serie enda, men når en norsk skuespiller (Sofie Loch Næss) blir klar for en potensiell HBO-serie, da blir folk nysgjerrig.

HBO har skjønt at norske skuespillere i seriene sine = suksess. Westworld har Ingrid Bolsø Berdal, mens Game Of Thrones har Kristoffer Hivju og også kunne skilte med Amrita Acharia en periode. Selvfølgelig anser vi dette som hovedårsak til HBO-serienes vanvittige suksess (og bare gled dere til Berdal i fjerde episode av Westworld, som sendes mandag her hjemme. Der er hun episk). Hadde HBO bare gjort det samme for Vinyl…

Serien, som alt er fornyet til tredje sesong, ble denne uken også fornyet for fjerde sesong. Det var nok til å sende interessen til værs, spesielt jakten på når tredje sesong starter (slapp av! Pust! Dato er ikke klart enda, følg med i premierekalenderen for status på det) En populær serie her hjemme, hvor det er HBO Nordic som sender de ferskeste episodene, mens begge sesongene som alt er sendt går på Viaplay.

Vi tør ikke tenke på hvordan interessen vil være når den endelig er her, når folk går så mann av huset midt mellom sesonger.

Serieside med nyheter og informasjon. 

Nobel - Fred for enhver pris er en god serie, skal vi tro IMDB-brukerne. Foto: NRK
Utenriksministeren (Christian Rubeck) Erling Riiser (Aksel Hennie).

NRK-serien holder en jevn og stødig interesse, spesielt søndagene. Sliter litt mer med å markere seg utover uken. Vi har litt dårlig samvittighet fordi vi ikke har rukket å recappe denne (samt TV3-serien Aber Bergen), men vi har hatt det travelt med å tenke på om vi kanskje er roboter som lever i en temapark… Kanskje vi finner tid i sesongens siste episoder?

Serieside med nyheter og informasjon. 

The 100

En serie som er ganske lik The Americans i interesse. Det vil si: Fansen jakter konsekvent på informasjon og søker mye. Tenke seg til at tredje sesong ble sendt i januar i år, men fortsatt ikke er tilgjengelig her hjemme? Det er ikke lett å være The 100-fan.

Serieside med nyheter og informasjon. 

Interessen for serien eksploderte etter nyheten om at den kommer på Netflix. Vi anmeldte sesongen alt i starten av året og fryder oss over at denne dukker opp her hjemme. Det er godt å være sci-fi-geek i 2016!

Serieside med nyheter og informasjon. 

Spionthrilleren er en sikker vinner og har fans som leter etter informasjon hver bidige dag. Ikke en døgnflue denne her. Fjerde sesong er fortsatt ikke ute på strømmetjenester her hjemme, som er til å bli smått galen av. Vi lever tross alt i 2016 og dette er en av de beste seriene som er å oppdrive.

Serieside med nyheter og informasjon. 

Amazon-serien kommer ikke før neste år, men det betyr ikke at interessen ikke er der. Den har tross alt en Van Dame-split, som nesten gjør den verdt interessen alene. Seriesiden er hyppig besøkt, serien søkes mye på og anmeldelsen var det også interesse for. Dette er nok en serie som aktørene her hjemme kan gjøre lurt i å sikre seg. Hint hint….

Serieside med nyheter og informasjon. 

Black Mirror er tilbake, nå på Netflix

Klar for Netflix denne uken. En skjult perle som nok nå vil oppleve en litt annen hverdag siden den nå er en Netflix-original. Her er det så mye å diskutere og tenke over! Vi har for øvrig en rykende fersk anmeldelse.

Serieside med nyheter og informasjon. 

Baseball-sesongen snart igang Foto: AMC

Premieren på syvende sesong nærmer seg og interessen rundt hitserien er dermed økende. Vi har for øvrig snakket med en av stjernene, som lover at vi kommer til å bli knust (forhåpentlig ikke knust på samme måte som hvem det nå er som møter Lucille).

Serieside med nyheter og informasjon.

Ferskvaren som går på Fox her hjemme søkes mye på, denne har et stadig voksende publikum siden eldre sesonger er tilgjengelig på Netflix. Følger litt samme retning som Breaking Bad i så måte, som var en serie som først eksploderte i seere etter at Netflix begynte å sende den.

Serieside med nyheter og informasjon.

Den nye Viaplay-serien har eksplodert i interesse rundt premieredatoen. Den er designet til å være en «snakkis», spørsmålet blir om den klarer å holde på interessen neste uke? Skrekk og gru, med mystisk dør og en for anledningen nord-norsk Nils Ole Oftebro. Kan bli en norsk sleeper-hit.

Serieside med nyheter og informasjon. 

Mens Netflix med sine egne serier slipper hele sesongen på en gang, er denne ferskvaren en ukentlig happening. Anmeldelsen er populær og recap av andre episode har vi også (flere kommer, vi har hatt det travelt). Det er greit å se en noenlunde normal president i aksjon etter å ha overvært tre smertefulle debatter mellom Trump og Clinton.

Serieside med nyheter og informasjon. 

Legends of Tomorrow på Netflix. Foto: The CW

Superheltserien debuterte på Netflix denne uken og interessen er ikke uventet ganske så stor. Tidsreiser får vi aldri nok av.

Serieside med nyheter og informasjon. 

Stakkars Teddy, får gjennomgå i hitserien. Foto: HBO Nordic

Sci-fi dramaet til HBO dominerer. Det er så mange teorier rundt alt mulig i denne serien, vi kunne sikkert skrevet 30 artikler alene om det. For de som trodde binge-TV ville ta livet av den tradisjonelle en-episode-i-uken serien er dette et motsvar. Vi har sett den kommende fjerde episoden, og tror ikke interessen akkurat vil dale etter den da en viss Ingrid Bolsø Berdal får langt mer å gjøre i serien. Vi er hektet!

Serieside med nyheter og informasjon. 

Wow. Bare Wow. Foto: BBC

Salget av lommetørkler skjøt til værs da traileren til den nye sesongen kom forrige uke. God PR hjelper godt på, spesielt når man lager en trailer akkompagnert av Hans Zimmer-komponert musikk. Vi har sjeldent opplevd lignende interesse etter en trailer som tilfellet her.

Vi gleder oss til denne dukker opp på BBC Earth, vi skal ta en sniktitt om et par uker og etter planen snakke litt med folkene bak. Så følg med for er informasjon om serien, når den kommer og hva vi kan vente oss.

Serieside med nyheter og informasjon.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse