Westworld får ikke regjere alene, The Expanse er klar for Netflix

0

Netflix har sikret seg rettighetene til The Expanse og vil vise den globalt fra 3. november (vi tar for gitt dette også gjelder Norge, vi dobbelsjekker).

Westworld har gitt sci-fi fans mye å glede seg over i høst, det var en serie som undertegnede falt ganske hardt for. Det samme var tilfellet for The Expanse, en serie som lenge har sett ut som det norske publikum måtte vente på DVD og Blu-ray utgaver for å få sett.

Men nå sikrer Netflix at serien blir tilgjengelig for strømmepublikummet. Gjennom en avtale med Legendary Global TV Distribution, sikret seg senderettighetene for serien utenfor USA.

Serien er basert på en populær bokserie av Daniel Abraham og Ty Franck. Den har Thomas Jane og Steven Strait i fremtredende roller. Satt 200 år inn i fremtiden tar den for seg kolonisering, klasseskille og storpolitikk. Det hele mens noe mystisk er på ferde, som leder etterforsker Joe ALoisus Miller (Thomas Jane) og romskipkaptein Jim Holden (Steven Strait) ut to separate og livsfarlige reiser.

Annonse

Serien går på amerikanske SyFy og ble ganske godt mottatt av kritikerne, med 65 poeng på Metacritic og 76% hos Rottentomatoes.

Sesong 1 kommer 3. november. Andre sesong er ventet å premiere tidlig i 2017.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here