Gjør deg klar for å få frysninger: Planet Earth II-traileren er utrolig vakker

Del nyheten

Ti år er gått siden den spektakulære BBC-serien Planet Earth (Planeten vår) gikk sin seiersgang. Nå kommer oppfølgeren.

Totalt 11 episoder ble i sin tid laget, som opplyste og underholdt slik få serier tidligere har gjort. Den ble filmet i HD og ga seerne for første gang en dokumentarserie med slik fremtredende visuell kvalitet.

Oppfølgerserien er spilt inn i UHD, som lover enda mer spektakulære visuelle godbiter. Arbeidet starter i 2013. Planet Earth ble i sin tid sendt på NRK, den er nå tilgjengelig på Netflix. For øvrig holder Netflix og BBC på med å lage en lignende dokumentarserie, som er gitt navnet Our Planet.

Hva kan vi si om traileren? Med musikk fra Hans Zimmer og fantastiske bilder er det lett å bli bergtatt. Sir David Attenborough er tilbake som programleder, innspillingen har foregått i 64 forskjellige land for å skape totalt 6 episoder.

Serien kommer på BBC Earth senere i år, vi kommer tilbake med nøyaktig dato så fort vi vet.

Annonse
X
X
X