Thea Sofie Loch Næss klar for HBO-piloten Mogadishu, Minnesota

Del nyheten

Norske Thea Sofie Loch Næss har kapret en av rollene i den potensielle Kathrine Bigelow-serien Mogadishu, Minnesota.

Loch Næss har kapret en av birollene i dramapiloten Mogadishu, Minnesota, melder Deadline. Artisten K’naan står bak serien som han også skrive manus og regisserer pilotepisoden for.

Mogadishu, Minnesota er et familiedrama som tar for seg hva det betyr å være amerikansk blant somaliere i Minneapolis i USA.

Loch Næss vil ha birollen som Lacy, Sameer’s (spilt av nykommeren Ezana Alem) sin kjæreste som ønsker å få en dypere kontakt med han slik at han kan bli mer involvert i hennes liv.

Serien har fra før også Elvis Nolasco (American Crime), K.C. Collins (Lost Girl), Rif Hutton (JAG), Hanad Abdirahman Abdi, Selam Tadese (Wetlands), komikeren Prince Abdi, Yusra Warsama (Our Girl) og Liya Kebede i rollene.

Mogadishu, Minnesota vil bli produsert av Oscar-vinner Kathrine Bigelow (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty).

Loch Næss er kjent for filmene Birkebeinerne og Natt til 17. Sistnevnte skapte diskusjon her hjemme fordi den viste at det var mulig for en ung hvit norsk jente å falle for en ung norsk somalisk-gutt. Noe enkelte ikke likte, som undertegnede hadde en liten kommentar om tilbake i 2014.

Hvorvidt Mogadishu, Minnesota ender opp som en serie vil trolig ikke bli avklart før om flere måneder. HBO har flere piloteprosjekter i omløp, og denne må kjempe mot blant annet det andre familiedramaet Succession med Brian Cox i rollene fra Adam McKay (The Big Short).

Annonse
X
X