Oppsummering uke 4, hva du kan vente deg i uke 5

Del nyheten

Vårens mest spennende nye serier stjal oppmerksomhet i uken som gikk.

Det var en uke hvor endel egenprodusert materiale falt i god jord. I tillegg blir våre episodeoppsummeringer stadig mer populære og Netflix-nyheter er som alltid trekkplaster.

 

Uken for omfattende artikler

Vi roet ned på nyhetsfronten denne uken og konsentrerte oss mer om dybde-artikler og oppsummeringer.

23 artikler, 5 episode-oppsummeringer (Banshee x2, True Detective, Girls og Mammon) og ett førsteinntrykk (Black Sails).

Av våre ti frivillige bidragsytere var det redaktør Steffen, samt Tobias, Jørgen og undertegnede (Vidar) som holdt det gående denne uken. I tillegg var Mona på NRKs Serie-Universet med nyheter, råd og ekspertuttalelser.

 

Mest lest

Steffen har blitt bitt av The Good Wife-basillen og drevet med marathon, men rakk samtidig å jobbe hardt med listen over serier redaksjonen ser frem til – leserne strømmet til den artikkelen. Undertegnedes statusrapport for strømmetjenestene i Norge var også populær, i tillegg er oppsummeringer hett stoff .

Netflix-sjefens brev til investorer ga også interessant lesestoff, blant annet om fremtidig pris-struktur.

 

Topplisten (kun nye artikler tatt med)

1.

nyeserier2014våren

De nye seriene vi ser frem til i vår

2.

netflix

– Strømming snur alt på hodet

 

3.

netflix

Netflix vurderer ny pris-struktur

 

4.

justified

Oppsummering uke 3 og planer uke 4

 

5.

Mammon 4.2

Mammon episode 4 oppsummering

 

6.

uke 4

Ukens premierer uke 4

 

7.

mammon

Twitter om Mammon episode 4

 

8.

welcome-to-sweden2

Se nytt klipp fra Welcome To Sweden

 

9.

960TrueDetective

True Detective episode 2 oppsummering

 

10.

Katherine Heigl

Katherine Heigl satser på TV-retur

 

Hva annet du burde få med deg

Flere skuespillere er klar for 24: Live Another Day, i tillegg er det muligheter at legenden Bill Cosby kommer med egen TV-serie. Grey’s Anatomy-fansen som ønsker flere sesonger kan få ønsket oppfylt, for stjernene har i hvert fall signert ny kontrakt. Det ser også ut som det blir mer av favoritten Parks And Recreation.

Men det er dessverre ikke bare fornying, for HBO har kuttet hodet av seriene Family Tree og Hello Ladies. Sistnevnte får en egen spesial for å avslutte det hele.

 

Andre norske medier

Serie-Universet diskuterte begrepet «Jenteserier. Vår redaktør Mona var vår ekspertutsending. I tillegg kom Bergens Tidende med Girls-fokus i nyeste episode av Serieshow.

Ellers var det vel skikkelig daft i norske medier? Ingen skandale-oppslag eller pupper å skrive om i tabloidene, så det har vel vært lange lunsjpauser der.

I Filtermagasinet kan du lese om Twin Peaks-spekulasjoner og Britas ukentlige kjærlighetserklæring for Mammon. Aftenposten skrev litt om begravelsen til legendariske Jon Bing.

Om du vet om mer spennende der ute i norske medier, tips oss gjerne i kommentarfelt!

 

Neste uke

Både Mona og Steffen skal avgårde på Serie-Universet, hvor blant annet The Walking Dead diskuteres. Pass på å få med deg det!

I tillegg blir det de vante oppsummeringene (Girls, True Detective, Arrow, Banshee). Kanskje undertegnede også slenger seg på Black Sails. Silje kommer med førsteinntrykk av Bitten, i tillegg vil du få et førsteinntrykk av The Crazy Ones fra en av oss. Ny serie på TV3 med selveste Robin Williams i hovedrollen.

crazyones424
Robin Williams ankommer TV3

Steffen kommer også med artikler om Community, den potensielle True Detective sesong 2 og litt spoilere for kommende Hannibal-sesong. I tillegg har vi intervjuet Black Sails-stjernen Luke Arnold og manusforfatteren til Mammon, hvor episode 5 er tema.

Mona jobber også knallhardt med en anbefaling av TV-serier med sterke kvinnelige hovedroller. Vi skal også på Black Sails-fest i Oslo. Kanskje vi skriver noen ord om den opplevelsen.

 

Ellers

  • Så og si identisk antall besøkende som uken før. Opp 15% fra samme uke i 2013.
  • Vi er på god vei å passere 25 000 unike brukere denne måneden. Målet da vi staret var 500. Kanskje vi bare skal legge ned og si oss fornøyd med mål oppnådd? Selvfølgelig ikke 🙂
  • Kanskje litt overraskende, men det er hverken Mammon eller Sherlock som ligger an til å bli månedens mest leste artikkel. Anmeldelsen av Broadchurch er soleklar nr. 1.
Annonse
X
X