NBC sier at Parks And Recreation får en syvende sesong

Annonse

NBC-sjefen Bob Greenblatt sa søndag at Parks And Recreation vil få en syvende sesong. Amy Poehler er i tillegg veldig opptatt med andre prosjekter på kanalen. 

Etter spørsmål fra tv-kritikeren Daniel Fienberg søndag kveld til Greenblatt røpet at Parks And Recreation vil få en syvende sesong. Det var under årets første Television Critics Association presse-tour at NBC-sjefen ble spurt om hva han mente med å si at han var «bullish» til seriens fortsettelse. Dette førte til at han røpte at serien faktisk kommer tilbake med en syvende sesong.

Dette kommer kort tid etter at hovedrolleinnehaver Amy Poehler endelig vant en Golden Globe-pris for hennes hovedrolle som Leslie Knope i den kritikerroste komiserien.

NBC valgte ikke å avklare om Community blir fornyet. Serien, som nylig hadde premiere på sesong 5 i USA, forsetter å være NBC sin mest-sette komiserie etter Parks And Recreation.

communitySeason5
Community kan få en ny sesong på NBC. Foto: NBC

Både Michael J. Fox-serien The Michael J. Fox Show og Sean Hayes-serien Sean Saves The World har begge hatt katastrofale seertall denne høsten og så langt i år. Det forventes ikke at de to nye komiseriene fornyes, om seertallene ikke forbedres betraktelig. Derfor ligger det an til en ny sesong av Community i 2014-2015 sesongen, i hvert fall på 13 episoder.

Poehler samarbeider med Orange Is The New Black-stjerne om ny potensiell serie

natashaLyonne_Orangeisthenewblack

En av grunnene til at Parks And Recreation har et godt fotfeste til å forsette på NBC er at Amy Poehler forsetter å være en stor ressurs for kanalen.

NBC valgte tidligere i år å kjøpe den svenske komiserien Welcome To Sweden fra Poehler som originalt er lagd for svensk TV4. Komiserien Welcome To Sweden har med Greg Poehler, Amys bror i hovedrollen hvor også Amy selv med navn som Aubrey Plaza (Parks And Recreation) og Will Ferrell dukker opp i små roller.

Søndag ble det røpet at Natsha Lyonne kjent fra American Pie-filmene og Netflix-serien Orange is The New Black får hovedrollen i et pilotprosjekt under utvikling på NBC fra Amy Poehler. Prosjektet som har vært i utvikling på NBC i kort tid ble i dag plukket opp til pilotproduksjon.

Piloten har med Lyonne i hovedrollen som en ung kvinne som prøver å finne seg selv, men i mellomtiden jobber hun med å hjelpe en gruppe eldre mennesker.

Hvorvidt Lyonne sin rolle på Orange is The New Black påvirkes om pilotprosjektet gå videre til serie er uvisst. Med tanke på hvordan serien spilles inn er det fremdeles en stor mulighet for at Lyonne etter den andre sesongen av Orange is The New Black vil kunne dukke opp også i Netflix-serien.

Parks And Recreation går for tiden på C More Series, med nyere episoder tilgjengelig også på C More Play og Filmnet. Sesong 5 av Community vil ha premiere senere i år på Visat 4. Orange is The New Black er tilbake til sommeren på Netflix.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X