Katherine Heigl satser på TV-retur

Annonse

State of Affairs er et steg nærmere TV-skjermen etter at NBC bestemte seg for å lage en pilotepisode. I hovedrollen finner vi Katherine Heigl.

Pilotepisode betyr ikke nødvendigvis at det blir ny serie av det (les om den prosessen her), men prosjektet har kommet seg gjennom et ganske så smalt nåløye.

Skuespillerinnen var en fan-favoritt både i Grey’s Anatomy og Roswell, men hun har de siste årene konsentrert seg om filmkarrieren. For et par år siden ytret hun ønske om å komme tilbake til Grey’s Anatomy, men det ser ikke ut som om serieskaper Shondra Rhimes har hatt så alt for stor interesse av å vise oss hva som skjedde med Izzy. Heigl forsvant ut av serien ganske så brått i 2010 etter å ha unngått å komme på jobb.

State of Affairs handler om en CIA-agent (Heigl) som er en av presidentens nærmeste rådgivere.

Med suksess-serier som The Good Wife (CBS) og Scandal (ABC) er det ikke rart NBC forsøker å få i gang sin egen serie med en sterk kvinnelig hovedrolle. Det har vært knyttet en del usikkerhet rundt dette prosjektet grunnet Heigls omdømme som en litt vanskelig person å jobbe med.

Hun mottok mye hat for sine kommentarer om Knocked Up – hvor hun ikke var helt komfortabel med hvordan kvinner ble portrettert. I tillegg er det hele Grey’s Anatomy-affæren. Hennes siste filmprosjekt har vært langt unna suksessen hun opplevde med Knocked Up og The Ugly Truth.

Tross hennes frynsete rykte har hun nok av støttespillere, blant annet NBC-sjefen Robert Greenblatt. Det er nok ikke alle som takler en kravstor kvinne som våger å kritisere egne produkt, men han er tydeligvis en av dem.

The Blacklist-produsent Joe Carnahan, Katherine Heigl og hennes mor Nancy Heigl vil fungere som produsenter.

Les også: NBC-sjef lover mer Parks and Recreation

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X