Grey’s Anatomy stjernene fortsetter

Annonse

Vi spurte dere for et par uker siden om populære Grey’s Anatomy burde tenke på å avslutte snart. Et klart flertall har så langt stemt ja.

Men seriens stjerner Patrick Dempsey og Ellen Pompeo ser ikke ut til å være enig i det. De har begge signert en to-års kontrakt i følge The Wrap.

Det øker sannsynligheten for en 11. og 12. sesong. Serien er langt unna de seertallene den hadde da den var på topp, men er fortsatt så populær i den viktige 18-49 demografien at det ikke er noen økonomiske grunner til å si stopp med det første.

De to er sammen med et par andre de eneste igjen av originalbesetningen. Sandra Oh forsvinner ut, mens det ikke ser ut til at seriesjef Sondra Rhimes har noen planer om å ta tilbake Katherine Heigl, som er i gang med sitt eget prosjekt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X