Sex Education: Den nye Netflix-serien får Gillian Anderson i hovedrollen

The X-Files stjernen har funnet sitt neste prosjekt.

Foto: Sarajevo Film-Festival
AnnonseSe Outlander og Yellowstone på Strim. Klikk her.

Gillian Anderson er klar for den kommende Netflix-serien Sex Education. Hun skal spille en sexterapeut med en sønn som går nye veier for å tjene penger. 

Anderson sier seg ferdig med The X-Files

Den britiske skuespilleren har nå funnet ut hva hun ønsker å gjøre etter at hun trakk seg fra American Gods og slo fast at hennes tid som agent Scully i The X-Files er over for godt. Nå er hun klar for en ny britisk serie som produseres for Netflix.

The X-Files sesong 11
The X-Files sesong 11 blir den siste med Fox og Mulder sammen. Trolig er det nå slutt for serien. Foto: Fox.

At hun sier nei til eventuelle fremtidige sesonger av serien som gjorde henne verdenskjent betyr dårlig nytt for dens fans. Fox uttalte nylig at de ikke hadde noen planer om å lage nye sesonger uten henne, selv om serieskaper Chris Carter ikke har avvist det kategorisk.

Tiden med Gillian Anderson i rollen som Dana Scully ser uansett ut til å være forbi.

Annonse

Britisk serie

Det var i november 2017 at Netflix inngikk avtale med det britiske produksjonsselskapet Eleven om å produsere drama-komedien. Produksjonen er nå igang med Ben Taylor som regissør. Laurie Nunn skapte serien.

Serien handler om tenåringen Otis Thompson som bor med sin mor (Anderson), som er en sexterapeut. Hans tilgang til hennes ekspertise gjør han til en ekspert på området, til tross for at han er jomfru. Sammen med en kamerat starter han en undergrunns terapiklinikk ved skolen.

Fra før har Netflix den populære serien The Crown i den økende rekken av originaler fra strømmetjenesten.

Nysgjerrig på hvilken nye serier som kommer? Abonnenter kan sjekke ut vår løpende oppdaterte oversikt over alle nye serier som er på vei.

Annonse