Annonse

Nå lover Amazon at flere nye serier er på vei til Norge. Først ut er Sneaky Pete. 

Vi har skrevet endel om Amazon Prime Video, som ble tilgjengelig her i Norge i desember 2016. Vi var i kontakt med de like etter lanseringen, hvor det ble lovet at flere Amazon-originaler ville komme på nyåret.

Nå har vi fått mer konkret informasjon. Først ut er Sneaky Pete, som nylig hadde premiere i USA. Den har vært geografisk blokkert for norske brukere, men skal bli tilgjengelig 27. januar.

Breaking Bad-stjernen Bryan Cranston er engasjert både foran og bak kamera i Sneaky Pete.

Du finner mer informasjon om serien, som vi har som en av de vi ser frem til, ved å klikke på kalendersiden under.

2017fre27jan00:0123:50PremiereSneaky Pete sesong 1Amazon Prime Video00:01 - 23:50 Sjanger:Drama,Spenning

Annonse

 

I tillegg lover pressekontakt til Amazon at flere nye serier kommer i løpet av året. Så fort vi vet flere datoer vil vi informere dere lesere.

Van Damme på vei

Amazon har giret opp serieproduksjonen i forkant av den globale lanseringen og har stoppet å selge rettighetene til andre aktører (som Viaplay, som beholder rettighetene til deres mest kritikerroste serier og HBO Nordic som har rettighetene til Bosch).

En av seriene er Jean-Claude Van Johnson med Jean-Claude Van Damme, som vi alt har sett pilotepisoden til. Transparent-skaperen vil også gi oss I Love Dick, det spennende periodedramaet Z: The Beginning Of Everything er en annen serie som er ventet å dukke opp da den har premiere 27. januar i USA.

jean-claude-van-damme
Jean-Claude Van Damme som Jean-Claude Van Johnson. Foto: Amazon

The Last Tycoon vil fortelle om Hollywood-livet under 2. verdenskrig, mens The Tick blir en ganske annen og morsom form for superheltserie.

Vi skal undersøke mer om vi kan vente oss at seriene blir tilgjengelig samtidig som i USA. Sneaky Pete ble tilgjengelig 13. januar i USA. 

Vi gir deg oversikt

Vi skal få på plass egne områder i vår premierekalender, hvor du kan se både hva som kommer og hva som er nytt – som vi vet dato på. Dette er på plass 27. januar og vil bli enkelt tilgjengelig via menyen vår.

Du finner også en fortløpende oversikt over serier på Amazon på følgende lenke. Vi jobber også med en toppliste, den kommer snart (sammen med oppdaterte topplister for øvrige tjenester).

I tillegg vil abonnentene våre alltids kunne finne oversikt over kommende Amazon-serier (og annet) som enda ikke er kjent dato på i følgende oversikt. Der vil flere serier bli lagt til. Vi kommer også på plass med egen anbefalings-side for serier på Amazon Prime Video.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer