januar, 2017

2017fre27jan00:0123:50PremiereSneaky Pete sesong 1Amazon Prime VideoSjanger:Drama,Spenning

Detaljer

Her finner du premieredato og informasjon for Sneaky Pete, sesong 1.

 

Serie fra Justified-skaperen

Eks-fangen og svindleren Marius (Giovanni Ribisi, Saving Private Ryan) tar over identiteten til en medfange med navn Pete, for å unnslippe sin tidligere kriminelle sjef (Emmy-vinner Bryan Cranston, Breaking Bad). Dette leder Marius til å gjenforene «Pete» med hans fraseparerte familie, en fargerik, dysfunksjonell gruppe, ledet av Pete sin tante Audrey (Emmy-vinner Margo Martindale, Justified). Der risikerer han å bli dratt inn i en verden like farlig som den han prøver å flykte fra, men også bare kanskje, få en smak av den kjærlige familien han aldri hadde.

I øvrige roller finner vi også Marie Ireland (Homeland), Jacob Pitts (Justified), Peter Gerety (The Wire) og Shane McRae (The Following).

Amazon-serien er originalt skapt av House-skaper David Shore, og var egentlig ment for CBS, men når prosjektet ikke gikk videre til serie, etter å ha blitt filmet en pilotepisode av, kjøpte Amazon opp prosjektet.

De filmet da to ekstra scener, noe som ga serien mye mer dybde og introduserte også karakteren til Cranston (som også produserer og regisserer serien). Justified-skaper Graham Yost er sjefprodusent.

 

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=BqUOCZcVLkY

Beskrivelse fra Amazon:

««Sneaky Pete», produsert eksklusivt av Golden Globe og Emmy vinnerne Graham Yost og Bryan Cranston, har premiere på norske Amazon Prime Video 27. januar. Serie forlenget akkurat innspillingen med ytterligere en ny sesong, og var den nest mest strømmede original serien på en lanseringsdag i USA og Storbritannia, kun bak «The Man in the High Castle». Du kan laste ned bilder fra serien her.

I sentrale roller finner vi Giovanni Ribisi (Avatar), Marin Irland (Side Effects), tre ganger Emmy-vinner Margo Martindale (The Americans), Peter Gerety (Prime Suspect), Libe Barer (Parenthood), Shane McRae (Still Alice) og Michael Drayer (Mr. Robot). «Sneaky Pete» handler om en svindler, Marius (spilt av Ribisi), som kommer ut av fengsel bare for å finne seg jaget av den onde gangster han en gang ranet. Serien, en co-produksjon med Sony Pictures Television, kommer fra produsentene Graham Yost (The Americans), Bryan Cranston (Breaking Bad), Michael Middag og Fred Golan (Justified), James Degus (All The Way) og Seth Gordon (Horrible Bosses).

I «Sneaky Pete», tar svindleren Marius dekning fra sin fortid ved å innta identiteten sin cellekamerat, Pete, for deretter å gjenforenes med Petes fraseparerte familie. De har ingen grunn til å mistenke at han ikke er deres fortapt kjær. Når en gangster tar bror hans som gissel mot løsepenger, må Marius finne en måte å frigjøre ham og samtidig klare å holde løgnen han lever skjult. I mellomtiden viser hans nye og fargerike «slektninger» ham hvordan det er å ha en kjærlig familie, noe han aldri har hatt. Men det viser seg at de også har hemmeligheter og løgner, disse truer med å trekke Marius inn i en verden som er like farlig som den han prøver å flukt fra.»

Tidspunkt

(Fredag) 00:01 - 23:50

Kanal/tjeneste

Amazon

X
X
X