Black Mirror vil returnere med sesong 3 på Netflix

Etter noen uker uten noe bekreftet har Netflix i dag annonsert at britiske Black Mirror vil returnere via streamingtjenesten med en tredje sesong på 12 episoder.

Black Mirror er en sci-fi antologi-serie som har vært både tankevekkende og utfordrende spesielt rundt teknologi i det 21. århundre. Hver episode har vært enkeltstående med egne historier, karakterer og skuespillere i hver episode.

Annonse

Skapt av Charlie Brooker har serien ganske tilfeldig vært i nyhetene den siste tiden på grunn av rykter rundt statsminister David Cameron og en gris noe som er ganske relevant til hva som oppsto i den første episoden av serien.

Charlie Booker og Annabel Jones, som produserte de syv første episodene av serien, vil fortsette i produksjonsrollen når de nye episodene skal lages. Produksjonen av Black Mirror er planlagt å starte i utgangen av 2015, med en mulighet for premiere i utgangen av 2016.

Kjente navn er Emmy-vinner Jon Hamm (Mad Men), Rory Kinnear (Penny Dreadful), Toby Kebbell (Dawn of The Planet of The Apes), Hayley Atwell (Agent Carter), Jodie Whittaker (Broadchurch), Tuppence Middleton (Sense8) og Domhall Gleeson (Star Wars: A Force Awakens, Ex Machina) som har hatt roller i de 7 episodene av serien.

Det er ikke informert om Netflix her hjemme vil gjøre de tidligere episodene tilgjengelig.

Ved siden av Black Mirror har Netflix det britiske periodedramaet The Crown på vei, med premiere i 2016. Black Mirror sesong 3 og The Crown vil være av de første britiske seriene produsert av Netflix.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom