Vi ser nærmere på bildene av Suicide Squad

Det er naturligvis mye forventninger opp til neste års Batman Vs. Superman: Dawn of Justice, men personlig er Suicide Squad regissert av Fury og End of Watch-regissøren David Ayer det jeg ser enda fram til fra det samme superhelt-universet.

Om du ikke allerede har fått det inntrykket er det klart at dette skal være den litt mer barske og kanskje den mest badass delen av DC Comics/Warner Bros sitt superhelt-univers.

Annonse

Gruppa og flere av medlemmene er allerede tatt i bruk i tv-serien Arrow, og en av karakterene i bildet ovenfor har også dukket opp i The Flash i en crossover-episode fra førstnevnte.

Suicide Squad er en gruppe bestående av hovedsakelig fengslet superskurker som brukes på oppdrag av den amerikanske staten. Gruppa ledet av Amanda Waller (Viola Davies fra How To Get Away With Murder i filmen) anses som personer ikke verdt å berge, så de kan enten blir drept under et oppdrag eller skadet. Dette er også en måte slik at skurkene slipper unna fengselstid i tegneseriene, noe som kanskje også blir tatt i bruk i filmene.

Ved første øyekast ser karakterene for det meste veldig barske ut, noe som passer med stilen til Ayer spesielt igjennom hans 2014-film Sabotage. Likevel føles de litt generiske ut, ved unntak av noen som skiller seg ut.

https://www.youtube.com/watch?v=sVOCbK3s8Yo

Noen av de to viktigste medlemmene av gruppa er Deadshot (Will Smith) og Harley Quinn (Margot Robbie). Deadshot som er skarpskytteren i gruppa ser først og fremst ut som han kommer fra tegneseriene, med en hockeymaske. Harley ser først og fremst ut som hun kommer direkte fra Arkham-spillene rundt Batman. Det passer også ihop med tonen til Ayer.

https://twitter.com/SuperCentral_/status/595097355428368384

De andre karakterene vi ser er Slipknot (Adam Beach), Capt Boomerang (Jai Courtney), Katana (Karen Fukuhara), Enchantress (Cara Delevingne), Rick Flagg (The Killing-stjerna Joel Kinnaman), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje), og tatoverte El Diablo (Jay Hernandez).

Hvis du skal sammenligne karakterene fra deres utgaver i Arrow så er både Katana (som debuterer med kostymet sitt tilfeldigvis denne uka i USA) og Deadshot et hakk bedre. Captain Boomerang ser nesten bedre ut i tv-serien enn hva disse bildene tilsier.

Andre karakterer som Amanda Waller (Viola Davis) og Hugo Strange (Ike Barinholtz) er ikke å se i bildet, men disse er ikke en del av gruppa i felten, som dette bildet ser ut til å være ment for. Derfor vi ikke ser Joker (Jared Leto), fordi han både skal være mer en birolle i filmen og han skal være i fengsel for mesteparten av filmen.

Vi får uansett sett mer av karakterene framover. Innspillingen pågår for fullt i disse dager rundt om Toronto.

Suicide Squad har kinopremiere i august 2016, mens Batman Vs. Superman: Dawn of Justice har premiere noen måneder før, mars 2016.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom