To populære serier blant den yngre delen av befolkningen får nok et år til å underholde.

Good Luck Charlie er en av de mest populære seriene blant barn, med over 8 millioner seere. Disney-serien får nå en fjerde sesong.

Blant ungdom og unge voksne er det sikkert de som gleder seg over at MTV er så fornøyd med Teen Wolf at de gir den en tredje sesong. Det var på Comic-Con nyheten kom, hvor det også ble avslørt at det blir 24 episoder i den kommende sesongen.

Serien har i snitt oppnådd 1.8 millioner ukentlige seere i sin andre sesong og et på topp blant nettverket i aldersgruppen 12-34. Les forøvrig Mona, som ikke ble særlig imponert av seriens første episoder

DEL
Forrige artikkelSniktitt på sesong 7 av ‘Dexter’
Neste artikkelComic-Con: Premiere, trailer og mer for sesong 3 av ‘The Walking Dead’
Han tilbragte flere år med en seriemorder uten å miste en dråpe blod, motstod fristelsene til mørkets krefter i en galakse langt langt unna og kan, om han vil, slakte drager i Westeros. Han vandret i universitetets korridorer, hvor han lærte om seriers dypeste hemmeligheter. Han har snakket med serieguder, lyttet til stjerner og skrevet tekster om magiske verdener som strømmer over i vår egen. Vidar er Serienytts grunnlegger og ansvarlige redaktør. Du har sikkert ikke hørt om han.
  • Dette er gode nyheter for barna mine som digger Good Luck, Charlie. Og like gode nyheter for meg 🙂 For til tross for at jeg ikke lot meg imponere nevneverdig av den første epsioden av Teen Wolf, så må jeg innrømme at jeg koser meg veldig med denne serien nå.

    For meg arkiveres den under «guilty pleasure», og klarer å kombinere action, mytologi og humor på en kul måte. Hvem skulle trodd at MTV skulle klare å lage serier? Absolutt en serie som trolig appellerer mest til den yngre garde, eller de av dere som er teens at heart, slik som meg:) Sjekk også ut MTV-komedien «Awkward».

  • Infinity78

    Når starter sesong 5 av teen wolf her i Norge ?