Podcast om TV-serier

Podcasten for seriefrelste. Serietips, mediehistorie, nostalgi, oversikt over hva som kommer og hva som er nytt - alt i en og samme podcast!

Nyeste episode

 

Valgnatt!

Biden jakter på Trump og snart skal Dexter ut og jakte på nye ofre. Kenneth og Vidar starter valgnatten med å diskutere dagsaktuelle serier, snakker om Covid-situasjonen og om det å kjøre Tesla kan måle seg med Knight Rider. 

 

Lovecraft Country

Er Lovecraft Country en skjult HBO-perle? 

 

Vi hyller farsrollen!

Hvem er den ultimate seriepappa? Kenneth og Vidar diskuterer livet som far, livet som sønn og innflytelsen foreldre har på TV-vaner. Vi finner også frem til de fremste TV-pappaene.

Serier som diskuteres er blant annet Outlander, The Simpsons, Friday Night Lights, Våre værste år og The Goldbergs.

 

Sommerens mest populære serier

Vi går gjennom topplisten over serier som har vært mest populær i sommer, hvor blant annet gamle serier gir nykommere kamp. Kenneth mimrer om da han møtte Pacific Blue-stjerne.

Serier som diskuteres er blant annet Warrion Nun, Normal People, Seal Team, Pacific Blue, Perry Mason, The Chi, Et sted å høre til og Baywatch.

 

Er Disney+ verdt å satse på?

Disney+ er endelig synlig i horisonten. Vi har testet ut tjenesten og gir vår forhåndsdom. I tillegg diskuteres storsatsingen The Mandalorian.

 

Parabolgenerasjonen

Bli kjent med sesongens podcastverter Kenneth Remy og Vidar. De har kjent hverandre i nærmere 35 år, det hele startet da to entusiastiske barn møttes for å snakke om kule serier på 80-tallet.

I denne pilotepisoden, foran en dårlig mikrofon og uten anelse om hva de egentlig skal snakke om, blir det mimring og småprat om episke serier som definerte ulike sjangere.

Ja, vi klarer faktisk å snakke om både He-man og Twin Peaks i en og samme episode. Andre serier som nevnes er blant annet Knightrider, Lost, Mammon, Stranger Things, Game of Thrones og X-Files.

 

Populært lesestoff

Podcastverter

Kenneth Remy Sritharan

Produsent og vert

Produsent, teknogeek og gladfar fra Loddefjord i Bergen. Utdannet ved Universitet i Bergen.

Vidar Daatland

Redaktør og vert

Mannen bak Serienytt. Tidligere soldat og instruktør i forsvaret som også har undervist kringkastingshistorie ved UiB. Nå putler geeken på med å lage AI som tar over halve Internett.

Intervju

Podcaster vi anbefaler

Lytt nå

Fremhevet

X
X
X