Annonse

Serienytt-podcasten

Podcasten for seriefrelste. Vi bruker serier til å snakke om viktige og uviktige ting.

I tillegg gir vi deg flust med serietips, mediehistore og informasjon.

Nyeste episode

 

Valgnatt!

Biden jakter på Trump og snart skal Dexter ut og jakte på nye ofre. Kenneth og Vidar starter valgnatten med å diskutere dagsaktuelle serier, snakker om Covid-situasjonen og om det å kjøre Tesla kan måle seg med Knight Rider. 

 

Lovecraft Country

Er Lovecraft Country en skjult HBO-perle? 

 

Vi hyller farsrollen!

Hvem er den ultimate seriepappa? Kenneth og Vidar diskuterer livet som far, livet som sønn og innflytelsen foreldre har på TV-vaner. Vi finner også frem til de fremste TV-pappaene.

Serier som diskuteres er blant annet Outlander, The Simpsons, Friday Night Lights, Våre værste år og The Goldbergs.

 

Sommerens mest populære serier

Vi går gjennom topplisten over serier som har vært mest populær i sommer, hvor blant annet gamle serier gir nykommere kamp. Kenneth mimrer om da han møtte Pacific Blue-stjerne.

Serier som diskuteres er blant annet Warrion Nun, Normal People, Seal Team, Pacific Blue, Perry Mason, The Chi, Et sted å høre til og Baywatch.

 

Er Disney+ verdt å satse på?

Disney+ er endelig synlig i horisonten. Vi har testet ut tjenesten og gir vår forhåndsdom. I tillegg diskuteres storsatsingen The Mandalorian.

 

Parabolgenerasjonen

Bli kjent med sesongens podcastverter Kenneth Remy og Vidar. De har kjent hverandre i nærmere 35 år, det hele startet da to entusiastiske barn møttes for å snakke om kule serier på 80-tallet.

I denne pilotepisoden, foran en dårlig mikrofon og uten anelse om hva de egentlig skal snakke om, blir det mimring og småprat om episke serier som definerte ulike sjangere.

Ja, vi klarer faktisk å snakke om både He-man og Twin Peaks i en og samme episode. Andre serier som nevnes er blant annet Knightrider, Lost, Mammon, Stranger Things, Game of Thrones og X-Files.

 

Populært lesestoff

Månedens serietips november 2020

Flere seriefavoritter er tilbake med koronaforsinkede sesonger, men månedens tips vies for det meste til nye serier. Spesielt actionfrelste har en skikkelig godbit å se frem til.

Serier med Timothy Olyphant

Skuespiller Timothy Olyphant har spilt i flere gode serier, vi gir deg her oversikten.

Månedens serietips oktober 2020

Det er en sann fryd å forsøke å finne frem anbefalinger i jungelen av serier, spesielt med så mye bra og lovende å velge mellom.

Oversikt: Krimserier på NRK TV

Hvilke krimserier vises på NRK TV? Se hva som er mest populært og hva som er beste krimserier. Dette er oversikten for krimfrelste!

Oversikt: Her kan du se de Emmy Awards 2020-nominerte seriene

Hvem viser Emmy-vinnerne? Serienytt gir deg oversikten over de Emmy-nominerte seriene og vinnerne, hvor du kan se de og hva de handler om.

Podcastverter

Kenneth Remy Sritharan

Produsent og vert

Produsent, teknogeek og gladfar fra Loddefjord i Bergen. Utdannet ved Universitet i Bergen.

Vidar Daatland

Redaktør og vert

Mannen bak Serienytt. Tidligere soldat og instruktør i forsvaret som også har undervist kringkastingshistorie ved UiB. Nå putler geeken på med å lage AI som tar over halve Internett.

Siste nytt

Ukens premierer uke 48: Professionals på Viaplay og Flight Attendant på HBO Nordic

Juletematikk melder for alvor sin ankomst, men det er også tid nok for både action og spenning denne uken. Vi gir deg oversikten.

Eplekjekk action i Professionals

Professionals er en serie som passer som hånd i hanske for fans av NCIS: Los Angeles, Hawaii-Five-O og 80-tallets bekymringsfrie actionserier.

Lady og Landstrykeren er klar for nye generasjoner

For erfarne filmelskere blir dette nok en litt uvanlig smak av kjøttboller og spagetti. Ungdommen vil nok derimot la seg smelte.

Ukens premierer uke 47: Marvel 616 på Disney+, His Dark Materials på HBO Nordic og Nattens arvinger på NRK TV

Det er nærmere 30 nye serier, sesonger og filmer denne uken på TV og strømming. Vi gir deg oversikten.

Podcaster vi anbefaler

Lytt nå

Fremhevet

X
X