Annonse

Podcast: Vi hyller farsrollen

Hvordan påvirker foreldre våre serievaner? Hvilke grenser skal vi foreldre sette? Vi er innom alt fra 80-tallets Al Bundy til det skotske høyland i Outlander på jakt etter den ultimate TV-pappaen.

I vår nystartede podcast ønsker vi å bruke vår lidenskap for TV-serier til å snakke om viktige og uviktige ting. For denne episoden har vi tatt en spontan-prat om farsrollen. Episoden ble spilt i sommer av podcastens faste verter Kenneth Remy og meg.

Det var spesielle omstendigheter for episoden. Pandemien herjet og jeg hadde nettopp opplevd skrekken med at min far ble hasteoperert med to omfattende operasjoner i løpet av en og samme uke.

Kenneth Remy og jeg fant derfor ut at farsrollen var noe som ville være et fint tema å snakke om, vi fant frem mikrofonene fra hvert vårt hjemmekontor.

I episoden snakker vi om barndom, om livet som far og vårt forhold til foreldrene vår. Serier vi snakker om er både kjente og ukjente, fra nyere serier som Outlander og The Goldbergs til gamle klassikere som Yes, Minister, The Simpsons og Star Wars-filmene.

Dette er en ganske så personlig episode som vi håper faller i smak.

En spesiell takk

Det nevnes ikke i episoden, men jeg vil benytte anledning til å takke alle som bidro til å slå ned pandemien – og en evig takknemlighet til helsevesenet som stod på under krevende forhold. Min familie fikk kjenne på verdien av et helsevesen som ble vernet og ikke overbelastet, noe som trolig reddet min far.

Kampen mot pandemien er en belastning for veldig mange. Vit at det dere har gjort setter pris på. Vi er evig takknemldig.

Vi håper episoden faller i smak. Stay safe 🙂

Les også

Blipp og Sandman om Hjem til jul-fortsettelsen, kjendisstatus og den mye omtalte sesongavslutningen

Serienytt intervjuet Stian Blipp og Felix Sandman om kjendisliv og Netflix-serien Hjem til jul.

Hvordan skrive manus? Her er stjernenes tips!

Vi satt oss ned med en Hollywood-skuespiller, en produsent og en stand-up komiker for å høre deres anbefalinger til ambisiøse manusforfattere. 

Wagner Moura: – Escobar var et fattig barn som ønsket å bli akseptert

Vi har intervjuet Wagner Moura om den nye Netflix-serien Narcos, hvor han spiller Pablo Escobar.

– En drøm kom i oppfyllelse

Serieskaperne til den nye Netflix-serien om samarbeidet med strømmetjenesten, inspirasjonen The Leftovers og mer.

Melissa Rosenberg: – Sjeldent du kommer over kvinnelige karakterer som dette

Marvel's Jessica Jones-sjefprodusent Melissa Rosenberg om har snakket med Serienytt angående den kommende Marvel-serien på Netflix.

Abigail Spencer: – Før Mad Men.. Jeg hadde en ganske interessant reise.

Abigail Spencer er stjernen i Rectify og har spilt i Mad Men, Suits og True Detective. I vårt intervju åpner hun opp om den krevende ferden for suksess.
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
X
X