Podcast: Vi hyller farsrollen

Hvordan påvirker foreldre våre serievaner? Hvilke grenser skal vi foreldre sette? Vi er innom alt fra 80-tallets Al Bundy til det skotske høyland i Outlander på jakt etter den ultimate TV-pappaen.

I vår nystartede podcast ønsker vi å bruke vår lidenskap for TV-serier til å snakke om viktige og uviktige ting. For denne episoden har vi tatt en spontan-prat om farsrollen. Episoden ble spilt i sommer av podcastens faste verter Kenneth Remy og meg.

Det var spesielle omstendigheter for episoden. Pandemien herjet og jeg hadde nettopp opplevd skrekken med at min far ble hasteoperert med to omfattende operasjoner i løpet av en og samme uke.

Kenneth Remy og jeg fant derfor ut at farsrollen var noe som ville være et fint tema å snakke om, vi fant frem mikrofonene fra hvert vårt hjemmekontor.

I episoden snakker vi om barndom, om livet som far og vårt forhold til foreldrene vår. Serier vi snakker om er både kjente og ukjente, fra nyere serier som Outlander og The Goldbergs til gamle klassikere som Yes, Minister, The Simpsons og Star Wars-filmene.

Dette er en ganske så personlig episode som vi håper faller i smak.

En spesiell takk

Det nevnes ikke i episoden, men jeg vil benytte anledning til å takke alle som bidro til å slå ned pandemien – og en evig takknemlighet til helsevesenet som stod på under krevende forhold. Min familie fikk kjenne på verdien av et helsevesen som ble vernet og ikke overbelastet, noe som trolig reddet min far.

Kampen mot pandemien er en belastning for veldig mange. Vit at det dere har gjort setter pris på. Vi er evig takknemldig.

Vi håper episoden faller i smak. Stay safe 🙂

Les også

Blipp og Sandman om Hjem til jul-fortsettelsen, kjendisstatus og den mye omtalte sesongavslutningen

Serienytt intervjuet Stian Blipp og Felix Sandman om kjendisliv og Netflix-serien Hjem til jul.

Lykkevika-skaper Camilla Läckberg: – Sesong to er enda bedre

Viaplays seermagnet Lykkevika er snart tilbake med ny sesong. Vi tok en prat med serieskaper og forfatter Camilla Läckberg

Intervju: Hjem til jul sesong 3? Blipp og Sabado om eventuell fortsettelse (og mye mer)

Vi tok en prat med Hjem til Jul-skuespillerne Stian Blipp og Hermann Sabado om den nye sesongen, innspillingsutfordringer og en eventuell tredje sesong.Jeg...

Hvordan skrive manus? Her er stjernenes tips!

Vi satt oss ned med en Hollywood-skuespiller, en produsent og en stand-up komiker for å høre deres anbefalinger til ambisiøse manusforfattere. 

– En drøm kom i oppfyllelse

Serieskaperne til den nye Netflix-serien om samarbeidet med strømmetjenesten, inspirasjonen The Leftovers og mer.

Wagner Moura: – Escobar var et fattig barn som ønsket å bli akseptert

Vi har intervjuet Wagner Moura om den nye Netflix-serien Narcos, hvor han spiller Pablo Escobar.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

X
X
X