Julia Roberts-serie klar for Amazon

Del nyheten

Amazon fortsetter å sikre seg store Hollywood-stjerner. Nyeste erverving er Julia Roberts, som inntar hovedrollen i den politiske thrillerserien Homecoming. 

Strømmegiganten har såpass stor tro på prosjektet at de like godt har bestilt to sesonger. Det er Mr. Robots-skaper Sam Esmail som står for manus. Serien er basert på podcasten ved samme navn, som kunne skilte med blant annet David Schwimmer, Socar Isaass og Catherine Keener. 

Handlingen er satt til en hemmelig statlig organisasjon, hvor Roberts karakter jobber som saksbehandler. 

Amazon har tidligere sikret seg prosjekt med stjerner som Jean-Claude Van Damme (Jean-Claude Van Johnson) Billy Bob Thornton (Goliath) og Robert De Niro og Julianne Moore

 

Også klar for miniserie på HBO

Det blir ikke den eneste serien hvor stjernen fra Pretty Woman blir å se. HBO sikret seg nylig Today Will Be Different, en miniserie som har vært under produksjon en stund. 

Skuespilleren har få filmprosjekt på gang og ser ut til å satse på serier fremover, noe som er tilfellet for en rekke filmstjerner. Filmen Wonder, hvor hun har hovedrollen sammen med Owen Wilson, kommer i høst, men utover det ser det ut til at kalenderen nå fylles opp med de to seriene. 

 

Viktig brikke i konkurransen med Netflix

Amazon Prime Video ble i vinter tilgjengelig i over 200 land, blant annet her i Norge. Mens selskapet ellers driver med mye forskjeller er de globalt er primært en konkurrent til Netflix med sin strømmetjeneste Amazon Prime Video. I år tredobler de investering i innhold. Totalt 4.5 milliarder dollar anslås det at giganten bruker, som betyr at de tar kraftig innpå Netflix (som anslås å bruke 6 milliarder i år). 

Selskapet Amazon driver med en rekke virksomheter og er et betydelig større selskap enn Netflix, som primært satser på strømming. Julia Roberts antas å bli et viktig trekkplaster i konkurranse med den drastisk voksende Netflix

Mens Netflix nylig passerte 100 millioner abonnenter kan Amazon skilte med 80 millioner Amazon Prime-medlemmer, som er en tjeneste som involverer langt mer enn en strømmetjeneste. I de fleste land er det derimot bare den isolerte strømmetjenesten som er tilgjengelig. Du kan lese mer om Amazon i vår dybdeartikkel.

Annonse
X
X
X