Amazon Prime Video er lansert i Norge

Del nyheten

Amazon Prime Video er lansert i Norge. Se hvilke serier de har i vår oversikt. Tjenesten er lansert i 200 land.

Vi har tidligere skrevet om planene. Amazon Prime Video har normalt vært en tilleggstjeneste/supplement til Amazon Prime, som er en stor pakkeløsning for de shopping-glade. Nå blir strømmedelen av tjenesten også tilgjengelig for de som ikke har Amazon Prime-medlemskap. Kampanje var først ute i å melde at Amazon er på plass.

Tjenesten tilgjengelig for 200 land til en pris på 2.99 dollar per måned de første seks månedene. Du kan melde deg opp for gratis 7-dagers prøveperiode på primevideo.com.

Amazon Prime Video originaler

Amazon har flere serier og konkurrerer med Netflix i USA, hvor begge bruker flere milliarder årlig. Ikke alle seriene deres blir tilgjengelig i Norge med ferskeste episoder, da HBO Nordic og Viaplay har rettighetene til noen av de (blant annet Bosch, Mozart In The Jungle og Transparent), men eldre sesonger er tilgjengelig.

I tillegg er det, uten at vi helt vet hvorfor, Amazon-originaler som mangler. Blant annet Billy Bob Thornton-serien Goliath og Woody Allen-serien Crisis In Six Scenes.

Det varier om seriene har norsk undertekst tilgjengelig eller ikke.

Amazon Prime Video er lansert i Norge. Se hvilke serier de har. Foto: Amazon
The Man In The High Castle forteller om en verden hvor nazistene vant krigen. Foto: Amazon

Under ser du seriebibilioteket deres av egenproduserte serier, hentet fra vår seriedatabase.

I tillegg har de rettigheter til innkjøpte serier og filmer, dette kommer vi tilbake til i egen oversikt.

En fortløpende oppdatert oversikt over samtlige serier tilgjengelig på tjenesten, både deres originaler og innkjøpte, finner du på følgende lenke.

Amazon er et selskap som er langt større enn Netflix. De har tidligere meldt om sin intensjon om å komme til 200 land, med The Grand Tour som flaggskip.

Du kan lese mer om Amazon her:

Dette er Amazon Prime Video

Strømmekampen: Jeremy Clarkson mener Netflix farer med usannheter

Amazon satser globalt med The Grand Tour. Kan det komme mer?

Annonse
X
X
X