Strømmetjenestene vi anbefaler for vinteren 2019/20

Annonse

Vinteren er ikke lenger tiden hvor repriser og nostalgi dominerer serietilbudet. Dette året sparer ikke de store på noe og valget er jevnere enn normalt når vi skal kåre våre favoritter for de kommende månedene.

Det begynner å bli dyrt…

  • Antallet strømmetjenester med fristende innhold øker og nye strømmetjenester vil gjøre sitt inntog i kommende måneder og år. Det går hardt ut over lommeboken å abonnere på alle samtidig, et alternativ som kan det være lurt velge er å variere ut over året for best uttelling.
  • Hver årstid anbefaler vi fem strømmetjenester. Vi ser på utvalg, premierer, pris og høydepunkter – med serier som primærfokus.

Vinteren er tiden for eventyr

Takket være vår premierekalender og seriedatabase har vi en unik og detaljert oversikt over de ulike strømmetjenestene, noe du her også få oversikt over – slik at du lettere kan gjøre din vurdering. Vi håper oversikten er til hjelp!

Lettbent kos og underholdning ledet an i sommer, mens kvalitetsdrama overtok fokus i høst. Vintermånedene er en god tid for å pakke seg under teppet, finne frem en god kopp kakao og la virkelighetsflukten virkelig ta over. Her mangler det ikke på tilbud.

For vintermånedene vektlegger vi litt ekstra de mer spektakulære reisene som tilbys, selv om vi selvfølgelig også annet innhold. Spesielt krim er jo også populært i juleferien.

Topp fem strømmetjenester for vinteren 2019/20

Bli abonnent

Denne artikkelen/oversikten er forbeholdt våre abonnenter (149 kr/året). Som abonnent får du full tilgang til bl.a. seriedatabasen og premierekalenderen.

Oversikt: De nye seriene som kommer vinteren 2019/20

To nye norske Netflix-originaler, en nordmann som Hamilton på C More/TV 2 Sumo og en Westworld-stjerne i ny norsk TV 2-serie er blant de flere titalls nye seriene som kommer i vintermånedene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X