Serier på Netflix | Seriedatabasen

Vår komplette oversikt over alt av serier som er tilgjengelig på Netflix. Filtrer, sjekk status, premieredatoer og finn nyheter om dine favorittserier på strømmetjenesten.
Alle
Action
Aktualitetsprogram
Animasjon
Barn
Drama
Krigsdrama
Periodedrama
Dramedy
Fantasy
Komedie
Krim
Romanse
Science Fiction
Skrekk
Spenning
Superhelt
Western

På utsiden ser de ut som den typiske amerikanske kjernefamilien. Men bak fasaden skjuler sannheten seg: De er hemmelige agenter fra Sovjetunionen.

Et narkotikasalg går i vasken for den unge briljante Mike Ross. Flukten ender med å imponere den dyktige advokaten Harvey Specter nok til at han ansetter han. Sammen blir de en ustoppelig duo. 

To mennesker innleder et utroskap som kan ha fått fatale følger. En Rashomon-tilnærming til en dramaserie. 

En krigsveteran får i oppdrag å være livvakt til en politiker som var en viktig fortaler for krigen han var med å utkjempe. 

Jessica Biel spiller Cora Tannetti, en ung mor som plutselig går til angrep på en fremmed en dag på stranden.

Presidenten og hans stab blir offer for et terrorangrep, noe som betyr at ukjente "designated survivor" Tom Kirkman må overta.

En forløper til den klassiske Robert Louis Stevenson-roman "Treasure Island". Black Sails handler om kaptein Flints historie, den mest fryktede av alle Golden Age pirater. 

Etter flere år i terroristenes fangenskap vender Nicholas Brody hjem som folkehelt. CIA-agent Carrie Matheson er derimot ikke overbevist om at alt er som det skal.

Dramaserie om familien Rayburn og deres mange mørke hemmeligheter. 

En amerikansk vri på Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller). Mestertedektiven reiser til USA hvor han møter på Dr. Watson (Lucy Liu). Sammen løser de saker i New York.

Abby O'Brien Winters vender hjem til Chesapeake Shore etter at hennes fortvilte søster ringer og ber om hjelp.

Riverdale er basert på tegneserieblader fra Archie Comics. Serien kombinerer tenåringsdrama og krim. 

Kritikerrost dramaserier som forteller historien om Daniel, som renvaskes for et drap han ble dømt for nesten 20 år siden.

Etter å ha blitt offer for en ulykke ender Barry Allen opp med superkrefter som gjør han i stand til å bevege seg raskere enn noen annen.

Når kjemilæreren Walter White får dødsdommen av legen bestemmer han seg for å gjøre det han må for at familien er økonomisk sikret etter sin bortgang.

Nyversjon av den ikonske dramaserien med samme navn, som ble sendt på 80-tallet.

Når et lik oppdages på broen mellom Sverige og Danmark må etterforskere fra begge land samarbeide om å finne drapsmannen.

Hent flere (602)

Netflix-oversikter

X