See. Foto: Apple
See. Foto: Apple
Annonse

Klarer de etablerte strømmetjenestene å stå imot nysgjerrigheten rundt nykommer Apple TV+? Kan Amazon Prime Video forsvare topplassen fra i sommer? Kan det være på sin plass å sette Netflix-abonnementet på pause? Her er Serienytts fem anbefalte strømmetjenester for høsten 2019.

Det begynner å bli dyrt…

  • Antallet strømmetjenester med fristende innhold øker og nye strømmetjenester vil gjøre sitt inntog i kommende måneder og år. Det går hardt ut over lommeboken å abonnere på alle samtidig, et alternativ som kan det være lurt velge er å variere ut over året for best uttelling.
  • Hver årstid anbefaler vi fem strømmetjenester. Vi ser på utvalg, premierer, pris og høydepunkter – med serier som primærfokus.

Høsten er tid for ukentlig kvalitetsunderholdning

Takket være vår premierekalender og seriedatabase har vi en unik og detaljert oversikt over de ulike strømmetjenestene, noe du her også få oversikt over – slik at du lettere kan gjøre din vurdering. Vi håper oversikten er til hjelp!

Lettbent kos og underholdning fra i sommer er unnagjort, høsten handler tradisjonelt om kvalitetserier, gjerne kombinert med et og annet ukentlig avbrekk i en travel jobb- eller skole/studie-hverdag.

For høstsesongen vektlegger vi mer det nye som er på vei kontra oppdagelsen av eldre kvalitetsinnhold. For det er ekstremt mye nytt på vei og potensielle «snakkis-serier» kan være smart å få med seg. Men hvor vises de?

Annonse

Topp fem strømmetjenester for høsten 2019


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Annonse