Serier på HBO Nordic | Seriedatabasen

Alle
Action
Aktualitetsprogram
Animasjon
Barn
Drama
Krigsdrama
Periodedrama
Dramedy
Fantasy
Komedie
Krim
Romanse
Science Fiction
Skrekk
Spenning
Superhelt
Western

Handlingen er av det mystiske slaget, om et forsvunnet fly og dens passasjerer som dukker opp igjen fire år senere. For passasjerene har tiden stått stille, mens årene har gått for resten av verden.

To mennesker innleder et utroskap som kan ha fått fatale følger. En Rashomon-tilnærming til en dramaserie. 

En forløper til den klassiske Robert Louis Stevenson-roman "Treasure Island". Black Sails handler om kaptein Flints historie, den mest fryktede av alle Golden Age pirater. 

Spin-off fra The Originals. Vampyrserien handler om den neste generasjon overnaturlige skapninger ved "The Salvatore School for the Young and Gifted".

Dramaserie om Baltimore, dens etterforskere og den kriminelle underverden. Ansett av mange som verdens beste TV-serie.

Serien er basert på boken The Perfectionists av Sara Shepard og er en spin-off av Pretty Little Liars.  Handlingen tar til i Beacon Heights hvor alt tilsynelatende er perfekt. Men stresset for å bli perfekt

Historikeren og heksen Diana Bishop som finner et gammelt forhekset manuskript. Sammen med vampyren Matthew Clairmont beskytter hun manuskriptet samtidig som de forsøker å avdekke flere mysterier. 

Amerikansk spenningsserie om en statsadvokats kamp mot en nådeløs finansmann.

Marshall Raylan Givens går uortodoks til verks når kriminelle skal fakkes, noe som gir sjefene hodebry.

Handlingen tar til to og et halvt år etter hendelsene i Sons of Anarchy. MC-klubben Mayans MC holder til på grensen mellom USA og Mexico og her møter vi den hevnfulle Ezekiel "EZ" Reyes, som ønsker å bli

Basert på bøkene til Elena Ferrante. Bestevenninnen til Elena Greco forsvinner en dag, noe som får henne til å skrive ned historien om deres 60-år gamle vennskap. 

Antalogiserie satt til universet fra den kritikerroste Fargo-filmen.

Dramaserie om den amerikanske pornoindustrien i New York på 1970-tallet.

Hackeren Elliot Alderson jobber til daglig med IT sikkerhet. En dag møter han den mystiske Mr. Robot, som får han med på å starte en digital revolusjon.

Den talentfulle investoren Jana Liekam befinner seg i midten av en giftig maktkamp basert på utpressing og manipulasjon.

Dramaserien handler om John Paul Getty III (Harris Dickinson), arving til Getty-familiens olje formue.

Hent flere (189)

Abonnenter kan filtrere på enda mer, som status, IMDB-karakter og kommende serier i premiumsøket.

X