Dette kommer på Amazon Prime Video i oktober 2019

Del nyheten

Amazon Prime Video satser videre på at det ikke er antallet nye serier og sesonger som er avgjørende for å friste abonnenter. «Less is more» og «kvalitet fremfor kvantitet» ser ut til å være filosofien, med et par nye premierer i oktober.

Tredje sesong av Goliath

Selv om det var HBO og Netflix som stakk av med flest priser under årets Emmy Awards, var det Amazon som trolig var den største vinneren. I hvert fall målt opp mot progresjon og antall seire i forhold til antall serier på strømmetjenesten. Serier som Fleabag og The Marvelous Mrs. Maisel har sørget for at flere har fått øynene opp for strømmetjenesten fra gigantselskapet Amazon.

Vi i Serienytt kan skrive under på at vi har regisrert en voldsom økning i antallet besøkende på Amazon-serier i seriedatabasen, samt vår serieoversikt for Amazon-serier.

I oktober er det kun to premierer som er oppført, noe som ikke er uvanlig fra den kanten – og til stor forskjell fra det høye antallet fra konkurrenter som Netflix, HBO Nordic og Viaplay.

Prime Video er til gjengjeld en betydelig billigere strømmetjeneste og når den først har noe nytt å by på, så blir det fort noe som er verdt å få med seg for veldig mange. Eksempelvis var The Boys en av sommerens høydepunkt.

Vi krysser også fingrene for at tredje sesong av Goliath, som vi syntes er en undervurdert advokatserie med Billy Bob Thornton, kan leve opp til tidligere sesonger. 4. oktober slippes hele sesongen på Prime Video.

Modern Love. Foto: Amazon.no

Det blir også en ny serie i det romantiske dramaet Modern love. Her står kjentfolk som Anne Hathaway, Tina Fey, Dev Patel og John Slattery på rollelisten. Serien følger antalogiformatet, med en ny historie for hver episode, som er satt til New York.

Kanskje en god match for alle som savner Sex og singelliv?

Du finner oversikt over alle premierer under, der ramler det inn annet nytt som eventuelt måtte dukke opp på Amazon Prime Video siden den oppdateres automagisk!

Dette kommer på Amazon Prime Video i oktober 2019

Annonse
X
X