Dette kommer på Netflix i oktober 2019

Annonse

Komiker-legenden Eddie Murphy har hovedrollen i en ny Netflix-film, i tillegg er en annen Hollywood-stjerne klar med en ny serie.

Dobbelt opp av Paul Rudd

Paul Rudd har gått fra godt kjent til superstjerne takket være rollen som Ant-Man i de ekstremt populære superhelt-filmene til Marvel. Nå er han klar med serien Living With Yourself, hvor han spiller en mann som ender opp med å måtte konkurrere med sin egen klone.

Paul Rudd i Living With Yourself. Foto: Netflix
Paul Rudd i Living With Yourself. Foto: Netflix

Rudd, som også har spilt i Netflix-seriene Wet Hot American Summer: Ten Years Later og Wet Hot American Summer: First Day of Camp, holder for øvrig på med innspilling av en ny Ghostbusters-film. Stjernen vet å holde seg særdeles aktiv de siste årene, Living With Yourself kommer 18. oktober på Netflix.

En som har holdt en lavere profil de siste årene er Eddie Murphy, som nå er klar for sin første Netflix-original. I filmen Dolemite is My Name spiller han filmskaperen Rudy Ray Moore, som ble kjent for sine mange sprell i underholdningsbransjen på 70-tallet. Også Wesley Snipes er med i filmen, som også går på kino i enkelte land.

Ryktet vil for øvrig ha det til at Netlix og Eddie Murphy er i forhandlinger om et mulig stand-up comeback for komikeren, som for alvor ble en stor stjerne på 80-tallet med Beverly Hills Cop-filmene og et par legendariske stand-up opptredener.

Ny sesong av The Kominsky Method

Oktober blir også tiden for mer av Michael Douglas, som er tilbake med sesong to av The Kominsky Method. Dette var en av de mest undervurderte seriene fra 2018 og en vi varmt anbefaler, så håper vi at serien holder koken. Det var lenge usikkert på om Douglas ønsket å gjøre nok en sesong, men til slutt ble han enig med Netflix om en avtale.

The Kominsky Method sesong 2. Foto: Netflix
The Kominsky Method sesong 2. Foto: Netflix

Totalt er det et halvt dusin nye serier i oktober, ved siden av nye sesonger av et halvt dusin serier. Riverdale er nok serien som flest ser frem til fortsettelsen av, der kommer fjerde sesong 10. oktober.

Av nye serier er nok superheltserien Raising Dion, et prosjekt Hollywood-stjernen Michael B. Jordan er tungt involvert i bak kamera og med en liten rolle foran. Det er en serie som er ventet å kunne bli en ny stor hit for strømmetjenesten. Hele første sesong kommer 4. oktober.

Raising Dion. Foto: Netflix
Raising Dion. Foto: Netflix

Dette er langt fra det eneste som er nytt på Netflix, og nye premieredatoer ramler inn nesten daglig. Du kan sjekke vår kontinuerlig oppdatere oversikt under for mer info om dato, se trailere og annet. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 Dette kommer på Netflix:

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X